Reclamă

Cum a fost fotografiată în public Pheobe Dynevor. Arată complet diferit față de personajul din Bridgerton

Cum a fost fotografiată în public Pheobe Dynevor. Actrița din serialului Bridgerton a fost surprinsă în timpul unei promenade în Londra. Stilul său vestimentar din viața privată nu are nicio asemănare cu cel al personajului pe care îl interpretează în drama de epocă.

Publicat: 4 iunie 2021, 7:00 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 15:18

Vedeta, în vârstă de 26 de ani, s-a bucurat de o plimbare solitară, într-o zi însorită, prin capitala britanică. Aceasta a purtat o ținută extrem de degajată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a fost fotografiată în public Pheobe Dynevor

Actrița a purtat o pereche de blugi, împreună cu un top negru. Ea era încălțată cu o pereche de șlapi de culoare maro, un pulover albastru, legat în jurul taliei; asortate cu o poșetă marca Louis Vuitton.

Phoebe Dynevor a purtat o pereche de ochelari, cu părul prins. Pe parcursul plimbării sale, ea a avut asupra sa o sticlă de apă și un fresh verde. Aceasta părea complet absorbită de telefonul său.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Phoebe Dynevor surprinsă într-o plimbare prin Londra
Phoebe Dynevor surprinsă într-o plimbare prin Londra / Getty Images
Reclamă

Actrița a ajuns recent în atenția pubbliculuui după ce pare să se fi confirmat legătura sa amoroasă cu Pete Davidson. Cei doi au fost zăriți împreună în orașul Stoke-on-Trent, unde Dynevor filmează la producția The Colour Room.

Pete Davidson a fost acuzat că ar fi încălcat regulile pentru limitarea răspândirii viruslui Covid-19. El ar fi vizitat-o pe Pheobe Dynevor fără a sta înainte în carantina obligatorie în statul britanic.

Actorul în vârstă de 27 de ani a fost surprins în momentul aterizării pe aeroportul londonez Heathrow; pentru ca mai apoi, la câteva zile după aceea el și Dynevor să fie surprinși în Stoke-on-Trent. Pete Davidson a fost anterior logodit cu Ariana Grande, informează The Mirror.

Reclamă

Modul în care ducele va fi prezent în continuare în sezonul 2 al serialului Bridgerton

Așa cum știi deja, Regé-Jean Page nu va juca în sezonul 2 al serialului Bridgerton. Cu toate acestea, Phoebe Dynevor a mărturisit ce urmează pentru Daphne și ducele ei. În cadrul unui interviu, citat de Eonline!, Dynevor a împărtășit că „sezonul al doilea este complet diferit” față de primul.

Noul sezon se va concentra pe viața amoroasă a lui Anthony Bridgerton, interpretat de Jonathan Bailey. Astfel, povestea de dragoste dintre Daphne și Simon va intra în umbră, motiv pentru care Page a părăsit serialul. Chiar dacă Ducele de Hastings nu va apărea în noul sezon, cu siguranță el nu va fi uitat.

 Cred că (Ducele de Hastings) va fi cu siguranță menționat foarte mult. Vom vedea și copilul. Ne vom concentra însă mai mult pe relația ei (a lui Daphne, not. red.) cu familia Bridgerton.

– Phoebe Dynevor

Dynevor a promis că viitoarele sezoane ale serialului Bridgerton vor satisface în continuare fanii.

„Cred că aceasta este bucuria unui spectacol pe termen lung, de a urmări diferite povești de dragoste. Niciun sezon nu va semăna cu celălalt și fiecare va avea propriul entuziasm”, a spus Dynevor despre ceea ce va urma în cadrul serialului.

Deocamdată, Bridgerton se va derula pe parcursul a patru sezoane, iar fiecare dintre acestea se va concentra pe câte unul dintre copii familiei Bridgerton. Serialul urmează astfel aceeași traiectorie a romanelor Juliei Quinn, care au inspirat producția.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×