Cum a fost fotografiată în public Pheobe Dynevor. Arată complet diferit față de personajul din Bridgerton

Cum a fost fotografiată în public Pheobe Dynevor. Actrița din serialului Bridgerton a fost surprinsă în timpul unei promenade în Londra. Stilul său vestimentar din viața privată nu are nicio asemănare cu cel al personajului pe care îl interpretează în drama de epocă.

Publicat: 4 iunie 2021, 7:00 / Actualizat: 4 iunie 2021, 7:12

Vedeta, în vârstă de 26 de ani, s-a bucurat de o plimbare solitară, într-o zi însorită, prin capitala britanică. Aceasta a purtat o ținută extrem de degajată.

Cum a fost fotografiată în public Pheobe Dynevor

Actrița a purtat o pereche de blugi, împreună cu un top negru. Ea era încălțată cu o pereche de șlapi de culoare maro, un pulover albastru, legat în jurul taliei; asortate cu o poșetă marca Louis Vuitton.

Phoebe Dynevor a purtat o pereche de ochelari, cu părul prins. Pe parcursul plimbării sale, ea a avut asupra sa o sticlă de apă și un fresh verde. Aceasta părea complet absorbită de telefonul său.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Phoebe Dynevor surprinsă într-o plimbare prin Londra
Phoebe Dynevor surprinsă într-o plimbare prin Londra / Getty Images

Actrița a ajuns recent în atenția pubbliculuui după ce pare să se fi confirmat legătura sa amoroasă cu Pete Davidson. Cei doi au fost zăriți împreună în orașul Stoke-on-Trent, unde Dynevor filmează la producția The Colour Room.

Pete Davidson a fost acuzat că ar fi încălcat regulile pentru limitarea răspândirii viruslui Covid-19. El ar fi vizitat-o pe Pheobe Dynevor fără a sta înainte în carantina obligatorie în statul britanic.

Actorul în vârstă de 27 de ani a fost surprins în momentul aterizării pe aeroportul londonez Heathrow; pentru ca mai apoi, la câteva zile după aceea el și Dynevor să fie surprinși în Stoke-on-Trent. Pete Davidson a fost anterior logodit cu Ariana Grande, informează The Mirror.

Modul în care ducele va fi prezent în continuare în sezonul 2 al serialului Bridgerton

Așa cum știi deja, Regé-Jean Page nu va juca în sezonul 2 al serialului Bridgerton. Cu toate acestea, Phoebe Dynevor a mărturisit ce urmează pentru Daphne și ducele ei. În cadrul unui interviu, citat de Eonline!, Dynevor a împărtășit că „sezonul al doilea este complet diferit” față de primul.

Noul sezon se va concentra pe viața amoroasă a lui Anthony Bridgerton, interpretat de Jonathan Bailey. Astfel, povestea de dragoste dintre Daphne și Simon va intra în umbră, motiv pentru care Page a părăsit serialul. Chiar dacă Ducele de Hastings nu va apărea în noul sezon, cu siguranță el nu va fi uitat.

 Cred că (Ducele de Hastings) va fi cu siguranță menționat foarte mult. Vom vedea și copilul. Ne vom concentra însă mai mult pe relația ei (a lui Daphne, not. red.) cu familia Bridgerton.

– Phoebe Dynevor

Dynevor a promis că viitoarele sezoane ale serialului Bridgerton vor satisface în continuare fanii.

„Cred că aceasta este bucuria unui spectacol pe termen lung, de a urmări diferite povești de dragoste. Niciun sezon nu va semăna cu celălalt și fiecare va avea propriul entuziasm”, a spus Dynevor despre ceea ce va urma în cadrul serialului.

Deocamdată, Bridgerton se va derula pe parcursul a patru sezoane, iar fiecare dintre acestea se va concentra pe câte unul dintre copii familiei Bridgerton. Serialul urmează astfel aceeași traiectorie a romanelor Juliei Quinn, care au inspirat producția.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Jennifer LOpez, într-o emisiune televizată / Getty Images
Divertisment
Jennifer Lopez, surprinsă într-o ținută lejeră, la cumpărături. Ce a purtat vedeta care nu își arată vârsta
Jennifer Lopez a fost surprinsă într-o ținută lejeră, în timpul unei ieșiri la cumpărături, în Beverly Hills, alături de fiica ei de 13 ani, Emme. Cântăreața și actrița, în vârstă de 51 de ani,...
2
Pilar Rubio și Sergio Ramos, împreună, la ședința foto, de dinaintea nunții, în Sevilla, în 2019
Divertisment
Pilar Rubio a publicat o imagine sexy pe Instagram. Cum s-a pozat soția lui Sergio Ramos
Pilar Rubio a publicat o imagine sexy pe Instagram. Soția lui Sergio Ramos a fost la o ședință foto și le-a oferit fanilor imagini din culise. Imaginea în carea apare fără haine a fost...
3
Portret al actriței Megan Fox care poartă un sacou roșu și privește într-o parte la premiera filmului This Is 40 de la Hollywood în anul 2012
Divertisment
Megan Fox a purtat o bluză transparentă din plasă. Cum a fost fotografiată pe străzile din Los Angeles
Actrița în vârstă de doar 35 de ani nu se teme să-și pună în evidență trupul superb. Aceasta a fost fotografiată pe străzile din Los Angeles într-un mod cu totul inedit. Megan Fox a...
4
Angelina Jolie, la masă, la Critics' Choice Awards, în 2018, în timp ce ascultă un discurs
Divertisment
Angelina Jolie are un tatuaj nou. Semnificația desenului permanent după ce Brad Pitt a câștigat custodia copiilor
Angelina Jolie a fost văzută din nou în New York, în timp ce se bucură de o călătorie prelungită pe Coasta de Est. Actrița a fost fotografiată în vizită la muzee, a mers la...
5
Alex Rodriguez s-a fotografiat recent alături de fosta sa soție
Divertisment
Femeia alături de care Alex Rodriguez s-a fotografiat, după despărțirea de Jennifer Lopez
Femeia alături de care Alex Rodriguez s-a fotografiat, după despărțirea de Jennifer Lopez. Fosta lui logodnică, Jennifer Lopez s-a reîmpăcat cu Ben Affleck, la aproape 20 de ani de la despărțire. Alex Rodriguez a...
PARTENERI
×