Reclamă

actori din seriale

Actorii principali din Strenger Things la premiera primului sezon din anul 2016
Divertisment
// 6 iunie 2022

Stilul vestimentar al actorilor din Stranger Things. Cum și-au schimbat preferințele de-a lungul timpului

Stranger Things a devenit popular la scurt timp după ce a fost lansat primul episod în anul 2016. Anul acesta producătorii și-au bucurat fanii din întreaga lume cu cel de-al patrulea sezon. Actorii principali au crescut, s-au maturizat și au renunțat la imaginea pe care o aveau în trecut. Stilul vestimentar al actorilor din Stranger Things a evoluat pe măsură ce timpul a trecut.
Reclamă
Lee Je-Hoon în rolul personajului Kim Do Ki în timp ce conduce un taxi
Divertisment
// 12 mai 2022

Cine sunt actorii principali din serialul coreean Taxi Driver. Cum arată viața lor dincolo de camerele de filmat

Esom și Lee Je-Hoon sunt actorii principali din serialul coreean de succes Taxi Driver. Cei doi au reușit să impresioneze publicul cu o interpretare de excepție într-unul din cele mai apreciate seriale de acțiune din toate timpurile. Esom și Lee Je-Hoon au demonstrat că știu cum să se facă remarcați în fața camerelor de filmat.
Kim Nam Gil alături de Lee Hanee ca actorii principali din serialul coreean The Fiery Priest
Divertisment
// 5 mai 2022

Cine sunt actorii principali din serialul coreean The Fiery Priest. Viața lor dincolo de camerele de filmat

Lee Hanee și Kim Nam Gil sunt actorii principali din serialul coreean The Fiery Priest. Cei doi au reușit să intre rapid în inimile fanilor, iar seria se bucură de recunoaștere atât la nivel național, cât și internațional. Ei sunt doi dintre cei mai cunoscuți și mai talentați actori din Coreea de Sud, iar de-a lungul carierei au oferit interpretări de excepție în rolurile pe care le-au jucat.
Kim Young Kwang în timp ce o ține în brațe pe Jin Ki-Joo într-o scenă din The Secret Life of My Secretary
Divertisment
// 6 aprilie 2022

Cine sunt actorii principali din serialul coreean The Secret Life of My Secretary. Viața lor dincolo de camerele de filmat

Jin Ki-Joo și Kim Young Kwang sunt actorii principali din serialul coreean de succes, The Secret Life of My Secretary. Cei doi au cucerit publicul cu o poveste plină de dragoste, dramă și umor, pe care fanii producțiilor k-drama au trecut-o rapid pe lista de favorite.
Reclamă
Actorii principali din Bridgerton într-o scenă reprezentativă din primul sezon
Divertisment
// 3 aprilie 2022

Ce vârstă au actorii din Bridgerton în viața reală. Diferența de ani față de personajele pe care le interpretează

Actorii din serialul Bridgerton au de cele mai multe ori vârste complet diferite față de cele ale personajelor pe care le interpretează. Cel de-al doilea sezon al seriei se bucură de un real succes. După încheierea primului sezon, fanii au așteptat cu nerăbdare să vadă cum vor decurge lucrurile pe mai departe. Cu toate că filmările au fost inițial încetinite din cauza pandemiei de COVID-19, actorii și-au relat rapid treaba, iar acum fanii se pot bucura în voie de noile episoade din cel de-al doilea sezon.
Sam Heughan la bustul gol într-o scenă din filmul Outlander
Divertisment
// 21 martie 2022

Cine e Sam Heughan. Detalii mai puțin cunoscute despre actorul care îl interpretează pe Jamie Fraser din serialul Outlander

Sam Heughan este unul dintre cei mai apreciați actori la acest moment. În vârstă de doar 41 de ani, Heughan reușește să facă furori printre admiratoarele sale din întreaga lume. Deși a jucat în mai multe filme și seriale de televiziune de-a lungul timpului, rolul lui Jamie Fraser din seria Outlander i-a adus acestuia un real succes la nivel internațional.
Selena Gomez într-o haină din blană portocalie cu căști pe cap, într-una din scenele serialului Only Murders In The Building care se află pe lista cu cele mai bune seriale ale anului 2021
Timp liber
// 30 decembrie 2021

Cele mai bune seriale ale anului 2021. Producții care au câștigat aprecierea tuturor

Anul acesta milioane de cinefili s-au bucurat de producții de succes. Ți-am pregătit o listă cu cele mai bune seriale ale anului 2021. Pelicule de succes care au reușit să strângă miii de admiratori într-un timp record.
Actrița Jung Ho-yeon în rolul din Squid Game al jucătoarei 067
Divertisment
// 7 octombrie 2021

Lucruri mai puțin știute despre actorii din Squid Game. Secretele din spatele celui mai urmărit serial

Squid Game este unul dintre cele mai apreciate seriale în acest moment. Lucru deloc surprinzător având în vedere povestea tragică pe care această producție o pune în scenă. Cu toate acestea, pe lângă tehnica de filmare, momentele tensionate și suspansul creat de fiecare episod, un alt lucru trebuie remarcat la acest serial. Nimic din toate aceste momente nu s-ar fi putut întâmpla dacă ele nu erau aduse la viață de actorii mult îndrăgiți ai seriei Squid Game.
Adam în fața unei mașini în timp ce apare într-una din scenele din filmul Falling Inn Love
Divertisment
// 20 iulie 2021

Adam Demos, de la un adolescent timid la actorul care atrage privirile tuturor

Adam Demos este unul dintre cei mai discutați acotri în ultima vreme. În vâstă de doar 36 de ani, Demos face furori printre fanele sale. După ce a devenit cunoscut pentru rolul său ca Jake Taylor în filmul „Falling Inn Love”, nimic nu i-a mai stat în cale. Cariera sa se află în plină ascensiune, însă puțini știu cine este Adam în spatele marilor ecrane.
Phoebe Dynevor poartă o bluză cu o mânecă, de culoare neagră, la un eveniment monden
Divertisment
// 4 iunie 2021

Cum a fost fotografiată în public Pheobe Dynevor. Arată complet diferit față de personajul din Bridgerton

Cum a fost fotografiată în public Pheobe Dynevor. Actrița din serialului Bridgerton a fost surprinsă în timpul unei promenade în Londra. Stilul său vestimentar din viața privată nu are nicio asemănare cu cel al personajului pe care îl interpretează în drama de epocă.
Kate Winslet, la masă, în timp ce scrie, o imagine din filmul Mare of East
Divertisment
// 3 iunie 2021

Kate Winslet a refuzat să-i fie editat abdomenul. Cum arată actrița în rolul din „Mare of Easttown”

Kate Winslet a refuzat să-i fie editat abdomenul, care s-a văzut în scenele intime din mini-seria Mare of Easttown. Actrița este extrem de critică atunci când vine vorba despre imaginea ei. Ea nu a fost de asemenea de acord cu două postere de promovarea a producției. De ce ? Ridurile îi fuseseră scoase de pe chip.
×