Reclamă

Cine sunt actorii principali din serialul coreean One The Woman. Cum au reușit Lee Hanee și Lee Sang Yoon să-și construiască o carieră de succes

Lee Hanee și Lee Sang Yoon sunt actorii principali din serialul coreean One The Woman. Cei doi dau dovadă de o chimie extraordinară pe platourile de filmare și reușesc să transmită publicului de acasă fiecare trăire intensă. Seria în care joacă se bucură de apreciere la nivel internațional, iar cei doi actori dovedesc cu fiecare episod că talentul lor nu poate fi contestat.

Publicat: 13 iulie 2022, 8:15 / Actualizat: 14 iulie 2022, 11:24

One The Woman reunește pe platourile de filmare doi dintre cei mai talentați actori din Coreea de Sud. Cu o carieră de succes în spate, aceștia au reușit de-a lungul timpului să-și formeze un nume în industria filmului. Sacrificiile pe care le-au făcut i-au adus pe culmile succesului, iar acum se bucură de recunoaștere la nivel internațional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Descoperă povestea serialului coreean One The Woman

One The Woman reunește doi dintre cei mai talentați actori din Coreea de Sud. Serialul este regizat de Choi Hyeong-hun și scris de Kim Yoon. Povestea este plină de dramă, acțiune și romantism. Cu fiecare episod nou, personajele principale te fac să te îndrăgostești și mai mult de povestea lor de viață. Producția coreeană urmărește viața lui Yeon-Joo, interpretată de Honey Lee.

Yeon-Joo obișnuia să fie un procuror cu o personalitate puternică, însă viața sa se schimbă complet după ce se trezește din comă și descoperă că suferă de amnezia produsă de accidentul de mașină în care a fost implicată. Yeon-Joo este confundată deseori cu Kang Mi-Na, o femeie la fel de rece, care arată exact ca ea.

Mi-Na este mezina grupului Yumin, detestată de membrii familiei sale deoarece a venit pe lume în afara căsătoriei.

Din cauza statutului său ilegitim, Mi-Na este înjosită de familia sa, dar și de familia soțului său. Însă viața frumoasei Mi-Na se va schimba complet atunci când Seung Wook, interpretat de Lee Sang-Yoon, va încerca să o găsească și să o ajute să-și recapete statutul pe care îl merită.

Reclamă

Seung Wook este complet îndrăgostit de Mi-Na, prima sa iubire, și este dispus să facă orice pentru a o ajuta să descopere adevărul despre trecutul său. O poveste plină de răsturnări de situație care te va ține cu sufletul la gură cu fiecare episod.

Descoperă mai multe situații neașteptate din viața personajelor în AntenaPLAY, acolo unde poți urmări episoadele din One The Woman.

Reclamă

Cine sunt actorii principali din serialul coreean One The Woman

Lee Hanee și Lee Sang Yoon sunt doi dintre cei mai apreciați actori din Coreea de Sud. Aceștia atrag atenția prin interpretările lor unice, dar și prin poveștile de viață pe care le au în spate. Dacă pentru Lee Hanee a fost evident că vrea să aibă o viață în lumina reflectoarelor, pentru Lee Sang Yoon lucrurile nu au fost întotdeauna atât de clare. Doi actori de renume care ascund în spate povești de viață remarcabile.

Cum și-a construit Lee Hanee cariera

Lee Hanee este cunoscută de fanii săi drept Honey Lee. Actrița din Coreea de Sud s-a făcut remarcată pe mai multe planuri. De-a lungul carierei sale aceasta a activat în industria muzicală, de modeling, dar și a filmului.

Vedeta și-a reprezentat țara în anul 2007 la concursul Miss Universe și a reușit să se claseze cu succes pe a treia poziție. Viața actriței a fost tot timpul influențată de mama sa. Aceasta a ghidat-o pas cu pas și a ajutat-o să-și găsească drumul către succes. Încă de la o vârstă fragedă, Honey Lee a învățat să cânte la instrumentul tradițional coreean, gayageum.

Până la vârsta adolescenței, aceasta stăpânea deja instrumentul la u nivel profesionist. A urmat apoi studiile universitare și a câștigat numeroase premii de la Instituții de Artă și Muzică din Coreea de Sud. Lee Hanee și-a lansat ulterior primul CD ce conținea compoziții din muzica tradițională coreeană, materialul discografic care a ajuns să fie ascultat în peste 25 de țări. 

Vezi mai multe imagini cu acotrii din serialul coreean One The Woman în Galeria Foto!

Actrița Lee Hanee cu un pahar de vin în timp ce stă pe un fotoliu într-o scenă din serialul One The Woman unde o interpretează pe Jo Yeon-Joo
Actrița Lee Hanee și-a reprezentant țara în competiția Miss Universe 2007 / AntenaPLAY.ro

Debutul în lumea filmului a avut loc în anul 2008, în urma apariției în producția Polaroid. Acrița a acceptat nenumărate roluri în drame istorice de succes. Vedeta s-a făcut remarcată în urma rolului din serialul coreean The Fairy Priest.

În urma rolului jucat, Lee Hanee a primit o nominalizare inclusiv la SBS Drama Awards. Actrița în vârstă de 39 de de ani este în prezent căsătorită cu un bărbat care nu este celebru. Vedeta a dorit să-i păstreze identitatea secretă.

În luna ianuarie a anului aceasta, agenția sa a confirat fapul că urmează să devină mamă. Tot agenția actriței a fost ce care a anunțat la sfârșitul lunii iunie că vedeta este mama unei fetițe.

Lee Sang Yoon a ajuns accidental în lumina reflectoarelor

Lee Sang Yoon este unul din actorii principali din serialul coreean One The Woman. Acesta și-a făcut debutul la vârsta de 24 de ani, însă a reușit să ajungă rapid unul din cei mai apreciați actori din Coreea de Sud.

Actorul în vârstă de 40 de ani s-a făcut remarcat în urma interpretărilor pe care le-a avut în serii de succes precum My Daughter Seo Young, Angel Eyes, Liar Game, On the Way to the Airport, Whisper, About Time, VIP și One he Woman.

Lee Sang Yoon nu a visat niciodată la o carieră în lumea filmului. Acesta a ajuns din pură întâmplare să facă parte dintr-o agenție de entertainment. Conform publicațiilor externe, Lee Sang Yoon a fost observat pe stradă de directorul agenției cu care a colaborat.

Actorul Lee Sang Yoon fotografiat pe platourile de filmare ale serialului coreean One the Woman
Lee Sang Yoon nu a visat niciodată la o carieră în lumea filmului / AntenaPLAY.ro

La acea vreme actorul avea doar 24 de ani. Debutul și l-a făcut în anul 2005 atunci când a apărut într-un spot publicitar. De aici au mai fost doar câțiva pași până la o carieră de succes. Talentul său a fost imediat observat de cei din jur, iar Lee Sang Yoon a primit mai multe oferte pentru a juca în seriale.

Cinci ani mai târziu de la debutul în spotul publicitar, acesta a câștigat premiul pentru ”cel mai bun actor” la MBC Drama Awards, în urma rolului jucat în serialul Home Sweet Home.

Un lucru mai puțin cunoscut despre actor este acela că deține o diplomă de licență în domeniul fizicii. Premiile câștigate de-a lungul carierei dovedesc faptul că Lee Sang Yoon este unul dintre cei mai apreciați actori din Coreea de Sud.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×