Reclamă

Cine sunt actorii principali din serialul coreean Taxi Driver. Cum arată viața lor dincolo de camerele de filmat

Esom și Lee Je-Hoon sunt actorii principali din serialul coreean de succes Taxi Driver. Cei doi au reușit să impresioneze publicul cu o interpretare de excepție într-unul din cele mai apreciate seriale de acțiune din toate timpurile. Esom și Lee Je-Hoon au demonstrat că știu cum să se facă remarcați în fața camerelor de filmat.

Publicat: 12 mai 2022, 7:41

Taxi Driver reunește doi dintre cei mai apreciați actori din Coreea de Sud. Esom și Lee Je-Hoon au demonstrat de-a lungul timpului că își merită statutul pe care l-au câștigat prin eforturi îndelungate. Deși nu au știut amândoi din prima clipă că își doresc o carieră în lumina reflectoarelor, în cele din urmă au găsit o cale pentru a-și urma visul de a fi actori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine sunt actorii principali din serialul coreean Taxi Driver

Taxi Driver aduce în lumină povestea personajului Kim Do Ki (Lee Je-Hoon). Kim este un fost absolvent al Academiei Militare din Coreea de Sud. Acesta are parte de un destin nefericit. Viața lui ia o întorsătură neașteptată atunci când mama sa este ucisă de un criminal în serie.

Kim este decis să se răzbune, însă planul său nu reușește să ajungă la bun sfârșit. Din cauza nereușitei sale de a se răzbuna pe bărbatul care i-a ucis mama, Kim Do Ki devine un taximetrist la compania Rainbow Taxi.

Compania Rainbow Taxi este o companie privată care oferă oamenilor ”servicii de răzbunare”. Întreaga acțiunea serialului se învârte în jurul celor doi termeni greu de trecut cu vederea, răzbunarea și dreptatea.

Reclamă

Kang Ha-Na (Esom) este opusul lui Kim Do Ki. Bruneta inteligentă este gata să aducă dreptatea în lumea în care trăiește. În rolul unui procuror respectat și de succes, Kang Ha-Na impresionează cu fiecare apariție.

Dacă ești adepta serialelor de acțiune atunci îți recomandăm o altă producție coreeană de succes. The Fiery Priest.

Află mai multe despre viața actorilor principali din serialul The Fiery Priest pentru a înțelege cum și-au ales această carieră.

Reclamă

Descoperă mai multe situații primejdioase și întâmplări neașteptate din viața personajelor în AntenaPLAY, acolo unde poți urmări episoade din Taxi Driver.

Cum și-a început Esom cariera

Esom este una dintre cele mai cunoscute actrițe din Coreea de Sud. Vedeta în vârstă de 32 de ani a devenit cunoscută în urma rolului său de succes din filmul Scarlet Innocence. În urma lansării filmului în anu 2014, Esom a fost nominalizată la cinci ceremonii de premiere diferite pentru categoria ”Cea mai bună actriță debutantă”.

Lee So-Young și-a ales numele de scenă Esom încă de la începutul carierei sale. Vedeta s-a născut în 1990 și a știut de mică ce își dorește de la viitorul său.

Aceasta a urmat un liceu special, iar ulterior a mers mai departe în finalizarea studiilor universitare la departamentul de Film și Arte.

Esom și-a făcut debutul în lumea modei în 2008 atunci când a participat la un program de selecție a modelelor din Coreea de Sud. În timpul liceului a apărut pe coperta mai multor reviste de renume din Coreea de Sud.

Înălțimea sa a ajutat-o întotdeauna să iasă în evidență, iar acest lucru i-a adus multe propuneri de colaborare de la diferite agenții de modeling. Vedeta s-a concentrat întotdeauna asupra carierei sale și a neglijat, în cea mai mare parte a timpului, relațiile sociale.

Aceasta a dezvăluit că mama sa a început să plângă atunci când a văzut-o jucând în filmul Scarlet Innocence. Se pare că mama sa a fost complet impresionată de talentul fiicei sale.

Cea mai mare dorință a actriței a fost să înceapă să joace în filme sau seriale de acțiune, iar acest lucru s-a concretizat în urma rolului din serialul de succes Taxi Driver. Vedeta poate fi admirată interpretând rolul frumoasei Kang Ha-Na, un procuror de succes care ajunge într-o dispută fără precedent cu Kim Do Ki.

Cum a arătat viața lui Lee Je-Hoon înainte de a avea o carieră în fața camerelor de filmat

Lee Je-Hoon este unul din actorii principali din serialul coreean Taxi Driver. Spre deosebire de colega sa de platou, Lee nu a știut dintotdeauna că își dorește o carieră în lumea filmului. Acesta era student la secția de biotehnologie a unei universități din Coreea de Sud atunci când a decis să se înscrie Universitate Coreeană de Arte.

Din anul 2006 și până în 2010, Lee a apărut în mai mult de 18 filme de scurtmetraj pentru studenți. Actorul s-a făcut remarcat în primul rând pentru interpretările sale de succes din scurtmetraje. În anul 2011 acesta a devenit cunoscut printre cei mai mari actori coreeni pentru rolul din Bleak Night.

Ulterior, Lee a acceptat un rol principal în filmul de succes The Front Line. De aici cariera sa s-a aflat în linie ascendentă.

Popularitatea sa a crescut într-un timp foarte scurt, iar oamenii au început să-l recunoască pentru talentul său înnăscut. De-a lungul timpului, Lee a fost nominalizat la o mulțime de ceremonii de premieră din lumea filmului.

Lee Je Hoon în rolul personajului Kim Do Ki din serialul Taxi Driver
Kim Do Ki devine un taximetrist la compania Rainbow Taxi / AntenaPLAY.ro

Printre aceste ceremonii se numără și Asia Film Awards la categoria ”cel mai bun actor”, Blue Dragon Film Awards, Busan International Film Festival și multe altele. Actorul deține o mulțime de distincții pe care le-a primit în urma rolurilor pe care le-a interpretat.

Lee Je-Hoon s-a făcut recunoscut în primul rând pentru rolurile în filmele și seriale de acțțiune. În serialul de succes Taxi Driver, Lee poate fi urmărit în rolul lui Kim Do Ki, un absolvent răzbunător al Academiei Militare din Coreea de Sud.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×