Reclamă

Filme noi care apar în luna mai 2022. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Luna mai vine cu multe vești bune pentru cinefilii din România. Unele dintre cele mai așteptate producții ale anului acesta urmează să fie lansate rând pe rând în cinematografe și pe platformele de streaming online. Ți-am pregătit o listă cu cinci dintre cele mai așteptate filme noi care apar în luna mai 2022.

Publicat: 3 mai 2022, 7:27 / Actualizat: 3 mai 2022, 11:54

Dacă te-ai bucurat de filmele lansate în luna aprilie, mai bate la ușă cu noi surprize. De la comedii cu replici savuroase, la filme de acțiune, există cu siguranță o producție potrivită pentru tine. Pregătește-ți floricelele preferate și hai să te bucuri de unul din filmele care urmează să apară luna aceasta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme noi care apar în luna mai 2022

Luna aceasta te poți bucura de filme pline de acțiune, umor, dar și de povești de dragoste nemuritoare. Am făcut o selecție cu unele dintre cele mai așteptate filme care urmează să apară în cinematografe și nu numai pe parcursul lunii mai. Fie că ești adepta filmelor de acțiune sau a comediilor romantice, cu siguranță vei găsi ceva pe gustul tău.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Regia: Sam Raimi
Cu:
Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong

Pe lista de filme noi care apar în luna mai 2022 se numără și Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Evenimentele sunt setate cu câteva luni înainte de ceea ce se întâmplă în filmul Spider-Man: No Way Home.

Reclamă

Doctor Strange și Spider Man creează un haos de nedescris în urma unui accident în care deschid o poartă către multivers.

Doctor Strange este cel care trebuie să se confrunte cu toate consecințele accidentului pe care l-a provocat. Cu ajutorul unor extratereștrii străvechi, Strange va călători prin multivers și va înfrunta noi adversari misterioși. Premiera în cinametografele din România va avea loc pe data de 5 mai 2022.

Reclamă

Good Mourning

Regia: Machine Gun Kelly
Cu:
Machine Gun Kelly, Megan Fox, Pete Davidson

Good Morning este o producție care reunește nume mari din industria de entertainment. Machine Gun Kelly va juca alături de logodnica sa, Megan Fox, și de unul din prietenii săi apropiați, Pete Davidson.

Filmul urmărește povestea lui London Clash, un star de film care trebuie să aleagă între marea sa iubire și dorința de a accepta un rol într-un film care îi va schimba complet cariera. Filmul a fost scris chiar de Machine Gun Kelly, iar logodnica sa a fost extrem de cântată să i se alăture pe platourile de filmare. Premiera internațională va avea oc pe data de 20 mai 2022.

Love in Kilnerry

Regia: Daniel Keith
Cu:
Daniel Keith, Kathy Searle, Tony Triano

Love in Kilnerry este un film american de comedie romantică. Acesta a fost scris și regizat de Daniel Keith și este proiectul său de debut regizoral. Narațiunea este plasată în orașul ficțional, Kilnerry. Deși filmările au fost întârziate din cauza pandemiei de COVID-19, regizorul a reușit să-și ducă la bun sfârșit proiectul.

Este un film plin de amuzament care își va aduce rapid zâmbetul pe buze datorită replicilor savuroase. Premiera ar fi trebuit să aibă loc pe data de 8 aprilie, însă aceasta a fost reprogramată pentru 13 mai 2022.

Senior Year

Regia: Alex Hardcastle
Cu:
Rebel Wilson, Justin Hartley, Angourie Rice

Senior Year trebuie să se afle pe lista noastră de filme noi care apar în luna mai 2022. Rebel Wilson a trecut printr-o transformare incredibilă, iar acesta este primul său rol de când a reușit să slăbească. Regizorul Alex Hardcastle urmărește povestea unei majorete, Stephanie Conway, care suferă un accident și intră în comă pentru 20 de ani.

Atunci când se trezește aceasta descoperă cu stupoare că este o femeie adultă și că nu a reușit niciodată să finalizeze liceul. Stephanie decide să se întoarcă la liceu și să finalizeze ultimul an. O poveste plină de umor, cu o interpretare de excepție a actriței Rebel Wilson. Premiera internațională a producției va avea oc pe data de 13 mai 2022.

Downton Abbey: A New Era

Regia: Simon Curtis
Cu:
Michelle Dockery, Tuppence Middleton, Maggie Smith

Downton Abbey va fi a continuare a filmului cu același nume produs în anul 2019. Regizorul Simon Curtis va urmări povestea familiei Crawley care evoluează în noi direcții. După succesul primului film, producătorii se gândeau deja la un al doilea. La începutul anului 2020 s-a confirmat zvonul potrivit căruia producția va fi reluată.

Actorii care au apărut deja în primul film se vor întoarce pe marile ecrane și în cel de-al doilea. Filmul a primit deja recenzii foarte bune din partea criticilor care au apucat să-l vadă. Premiera în România va avea loc pe data de 13 mai 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×