Reclamă

Cine sunt actorii principali din serialul coreean The Secret Life of My Secretary. Viața lor dincolo de camerele de filmat

Jin Ki-Joo și Kim Young Kwang sunt actorii principali din serialul coreean de succes, The Secret Life of My Secretary. Cei doi au cucerit publicul cu o poveste plină de dragoste, dramă și umor, pe care fanii producțiilor k-drama au trecut-o rapid pe lista de favorite.

Publicat: 6 aprilie 2022, 14:21

The Secret Life of My Secretary reunește doi dintre cei mai apreciați acotri din Coreea de Sud. Cu povești de viață remarcante, aceștia au dovedit că nimic nu poate sta în calea visului lor de a fi în lumina reflectoarelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actorii principali din serialul coreean The Secret Life of My Secretary

The Secret Life of My Secretary este o poveste plină de dramă, mister, dragoste și umor. Producția de succes urmărește dinamica și relația dintre Do Min-Ik și Jung Gal-Hee.

Do Min-Ik (Kim Young Kwang) este un director la o companie media. Un bărbat foarte inteligent, dar cu o inimă greu de înduplecat.

Jung Gal-Hee (Jin Ki-Joo) este secretară loială, dar cu un temperament vulcanic, care nu ezită să-și facă gândurile auzite ori de câte ori simte nevoia. O poveste de dragoste cu mult umor care ajunge într-un punct critic atunci când Do Min-Ik află că Jung Gal-Hee are o identitate dublă.

Vezi mai multe imagini cu actorii principali în Galeria Foto!

Reclamă
Actrița Jin Ki-Joo în timp ce cară mai multe plase de cumpărături într-o scenă din serialul coreean The Secret Life of My Secretary
Producția de succes urmărește idila care se naște între Do Min-Ik și Jung Gal-Hee / AntenaPLAY.ro

Kim Young Kwang și Jin Ki-Joo sunt doar doi dintre actorii principali din serialul The Secret Life of My Secretary. Alături de ei joacă și Koo Ja-Sung în rolul lui Kim Dae-Joo, dar și Kim Jae-Kyung în rolul frumoasei Veronica Park.

Descoperă mai multe situații limită și întâmplări neașteptate din viața personajelor în AntenaPLAY, acolo unde poți urmări episoade din The Secret Life of My Secretary.

Reclamă

Jin Ki-Joo, dincolo de succesul serialului The Secret Life of My Secretary

Jin Ki-Joo nu a fost dintotdeauna actriță. Vedeta obișnuia să fie o simplă angajată la o companie renumită de tehnologie din Coreea de Sud. Ulterior, aceasta și-a dat demisia și a devenit reporter pentru un post de televiziune național.

La scurt timp după ce a devenit reporter, ea a primit oportunitatea de a-și începe cariera în actorie. Jin Ki-Joo a știut că aceasta este șansa sa. Însă nu doar în lumea filmului s-a făcut remarcată. Jin a câștigat un premiu inclusiv în cadrul unui concurs de supermodele.

Vedeta din Coreea de Sud a impresionat încă de atunci cu frumusețea sa. Debutul în lumea filmului l-a făcut în anul 2015, atunci când a obținut un rol în comedia romantică Second 20s.

La doar trei ani de la debutul său, actrița era nominalizată la mai multe categorii pentru rolul pe care l-a interpretat în Little Forest. În anul 2019, semna un contract pentru a începe filmările serialului The Secret Life of My Secretary.

Rolul frumoasei Jung Gal Hee i-a adus actriței o nominalizare la categoria ”cea mai bună actriță într-o mini-serie”, în cadrul SBS Drama Awards. De-a lungul carierei sale, aceasta a jucat în filme precum Land of Happiness, Midnight și Little Forest. Printre cele mai cunoscute seriale în care a apărut se regăsesc: Come and Hug Me, Homemade Love Story și The Secret Life of My Secretary.

Cum și-a început cariera Kim Young Kwang

Viața lui Kim Young Kwang nu a fost deloc una ușoară. Actorul în vârstă de 35 de ani s-a confruntat cu o pierdere gravă încă de la o vârstă fragedă. Tatăl său, fost veteran de război în Vietnam, s-a stins din viață atunci când Kim se afla în școala primară.

Drumul său către succes a fost pavat cu multe suișuri și coborâșuri. Cu toate acestea, în prezent se află printre cei mai apreciați actori din Coreea de Sud. Kim și-a început cariera ca model, iar ulterior ca actor.

De-a lungul timpului acesta a defilat pentru brand-uri celebre printre care Alexander McQueen, Vivienne Westwood și Etro. În anul 2008 devenea primul model din Coreea de Sud care defila pentru Dior Homme’s show.

Kim Young Kang în rolul lui Do Min-Ik în timp ce șine o umbrelă galbenă într-o scenă din serialul coreean The Secret Life of My Secretary
Viața actorului Kim Young Kwang nu a fost deloc una ușoară / AntenaPLAY.ro

Ca actor, acesta și-a făcut debutul cu rolul din Runway Cop din anul 2012. Au urmat proiecte precum Hot Young Bloods, acolo unde a jucat alături de un alt mare actor și model, Lee Jong Suk. Încă de la începutul carierei, acesta a fost distribuit în unele dintre cele mai populare seriale de televiziune din Coreea de Sud.

În urma apariție sale în seria Pinocchio (2014), acesta și-a deschis drumul către o carieră de succes în serialele televizate de dramă. Kim are relații strânse cu actorii și modelele din breaslă. După ce a devenit unul din actorii principali din serialul coreean The Secret Life of My Secretary, acesta s-a bucura de și mai multă atenție din partea publicului la nivel internațional.

Printre prietenii săi cei mai apropiați se numără celebrul actor Kim Woo-Bin și Hong Jong-Hyun. Pe lângă succesul din The Secret Life of My Secretary, poate fi urmărit și în filmul Mission: Possible, lansat în 2021. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×