Reclamă

Lucruri mai puțin știute despre actorii din Squid Game. Secretele din spatele celui mai urmărit serial

Squid Game este unul dintre cele mai apreciate seriale în acest moment. Lucru deloc surprinzător având în vedere povestea tragică pe care această producție o pune în scenă. Cu toate acestea, pe lângă tehnica de filmare, momentele tensionate și suspansul creat de fiecare episod, un alt lucru trebuie remarcat la acest serial. Nimic din toate aceste momente nu s-ar fi putut întâmpla dacă ele nu erau aduse la viață de actorii mult îndrăgiți ai seriei Squid Game.

Publicat: 7 octombrie 2021, 10:18 / Actualizat: 7 octombrie 2021, 13:06

Personajele principale din seria de succes sunt interpretate de actori de renume din Coreea de Sud. Printre aceștia se numără Wi Ha-joon, Jung-jae Lee și Park Hae Soo. Cea care atras atenția tuturor și care și-a făcut debutul în lumea filmului cu rolul din Squid Game este tânăra actriță Jung Ho-yeon. Aceasta a debutat în rolul jucătoarei 067.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucruri mai puțin știute despre actorii din Squid Game

Actorii principali din Squid Game au atras atenția publicului datorită talentului lor, dar și datorită personajelor pe care le-au interpretat. Serialul sud-coreean Squid Game a prins foarte multă popularitate în ultima vreme. Oamenii din întreaga lume vorbesc deja despre apariția unui nou sezon.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

o scenă din Squid Game în care personajele stau în față în timp ce li se prezintă regulile jocului
Squid Game este unu dintre cele mai urmărite seriale ale momentului / Profimedia Images

Deși zvonurile nu au fost confirmate, fanii așteaptă cu sufletul la gură să afle dacă seria de succes va avea o continuare.

Reclamă

Distopia despre inegalitate a deschis porți noi către universul cinematografic din Coreea de Sud, iar la acest lucru au contribuit și actorii din Squid Game care au adus la viață unele dintre cele mai marcante personaje.

Jung Ho-yeon

Printre actorii din Squid Game care s-au făcut remarcați s-a numărat tânăra Jung Ho-yeon. Cunoscută în Coreea de Sud datorită carierei sale în modeling, Jung Ho-yeon și-a făcut debutul în lumea filmului cu rolul lui Kang Sae-byeok sau jucătoarea 067.

Reclamă

În vârstă de 27 de ani, Jung Ho-yeon și-a făcut debutul în lumea modelingului încă din adolescență. La 16 ani aceasta defila deja pe podiumuri pentru branduri celebre din Coreea de Sud. A luat parte la Seoul Fashion Week, apoi a participat la o emisiune televizată de modeling pentru a-și face numele cunoscut.

Una din jucătoarele din serialul Squid Game în timp ce poartă un costum verde
Drama sud-coreeană a reușit să ajungă pe primul loc în topul celor mai vizionate seriale / Profimedia Images

Modelul a devenit celebru pentru fizicul de invidiat, dar mai ales pentru trăsăturile delicate ale feței. De-a lungul timpului a pozat pentru reviste precum Vogue Girl Korea, First Look Korea și Nylon Korea.

În ceea ce privește cariera de model aceasta a devenit cunoscută la nivel internațional în 2016. Atunci a defilat pentru Louis Vuitton, Jeremy Scott, Dolce & Gabbana, Miu Miu, Giambattista, iar lista poate continua. La începutul carierei, ceea ce a atras atenția tuturor a fost părul modelului, Jung Ho-yeon având pe atunci părul roșu.

După ce a petrecut câteva luni în New York, actrița din Squid Game s-a întors în Coreea de Sud. Aici a semnat un contract cu una din companiile de renume pentru a-și începe cariera de actriță. La scurt timp, în septembrie 2021 s-a anunțat în mod oficial că Jung Ho-yeon va interpreta rolul jucătoarei 067. Aceasta se va număra printre actorii din Squid Game.

Cine este jucătoarea 067

Actrița a reușit să obțină unul din rolurile principale și i-a bucurat pe admiratori cu o interpretare de excepție până în ultimele episoade.

Kang Sae-byeok este o tânără care a fugit din Coreea de Nord alături de fratele său mai mic cu speranța de a începe o nouă viață în Coreea de Sud.

Aceasta se vede pusă în fața unei situații dificile atunci când fratele său este dus la internat, iar ea trebuie să strângă o sumă impresionantă de bani pentru a o aduce pe mama sa din Coreea de Nord. Văzută în fața unei situații imposibile, aceasta accepta provocarea din Squid Game și începe un nou capitol în viața sa. Dezumanizată, Kang Sae-byeok devine doar un număr pe o tablă de joc și astfel primește titlul de jucătoarea 67.

Debutul său în lumea filmului le-a adus fanilor o interpretare de succes și un personaj extrem de îndrăgit. Sunt câteva elemente greu de sesizat pentru o persoană care nu este familiară cu limba Coreeană, însă fanilor nu le-a scăpat acest detaliu.

Conform surselor în portretizarea personajului s-a decis ca Jung Ho-yeon să folosească accentul din Coreea de Nord atunci când este în preajma fratelui său, iar în restul jocului să folosească accentul din Coreea de Sud pentru a se integra mai ușor în timpul jocului.

De altfel, ceilalți jucători fac deseori referire la ea folosind termeni precum ”spion” sau ”comunistă”. În ciuda acestor lucruri, jucătoarea 067 are un parcurs impresionant în serial, ajungând printre cei trei finaliști. Nimic din toate aceste scene nu ar fi fost posibil fără actorii din Squid Game.

Lee Jung-jae

Actorul Lee Jung-jae a jucat rolul principal în serialul Squid Game. Cunoscut drept jucătorul 456, Lee Jung-jae are în spate o carieră de succes în lumea filmului din Coreea de Sud. Actorul în vârstă de 48 de ani a reușit să ofere o interpretare de succes în Squid Game.

Parcursul său în serial este unul impresionant și este unul din puținele personaje care, în ciuda scenariului macabru în care se află, reușește să nu-și piardă în mod complet umanitatea. Până în ultimul episod, jucătorul 456 dă dovadă de perseverență, dar mai ales de înțelegere și compasiune.

Lee Jung-jae unul din actorii din Squid Game în timp ce se află pe platoul de filmare
Actorul Lee Jung-jae a jucat rolul principal în serialul Squid Game / Prfimedia Images

Lee Jung-jae trebuia să se afle printre actorii de succes din serialul Squid Game. Acesta și-a făcut debutul în lumea filmului în 1993 și aproape că a devenit un star peste noapte datorită interpretării din seria Dinosaur Teacher. De-a lungul timpului a interpretat multe roluri de succes, iar deseori a fost asociat cu unul dintre cei mai bun actori din filmele tip dramă, acțiune și thriller.

Park Hae Soo

Printre actorii de succes din Squid Game se numără și Park Hae Soo. Actorul în vârstă de 39 de ani interpretează rolul lui Cho Sang Woo, jucătorul 218. Acesta este și prietenul din copilărie al jucătorului 456.

Cho Sang Woo este unul din finaliștii din jocul Squid Game și atrage atenția publicului cu câteva lecții importante de umanitate, dreptate și prietenie.

Actorul Park Hae Soo pe platoul de filmare de la Squid Game
Actorul în vârstă de 39 de ani interpretează rolul lui Cho Sang Woo, jucătorul 218 / Profimedia Images

Parcursul său în serial este plin de suișuri și coborâșuri, iar personajul său se află la granița dintre prietenie și dorința de a trăi cu orice preț. Cho Sang Woo este cel care îi oferă jucătorului 456 unele dintre cele mai importante lecții de viață. În lumea reală, actorul Park Hae Soo recunoscut pentru talentul său și pentru rolurile interpretate de-a lungul timpului.

Park Hae Soo și-a făcut debutul în lumea filmului în anul 2007 cu un rol în Mister Lobby. A jucat în nenumărate filme de acțiune și este cunoscut în special pentru rolul din serialul dramă Prison Playbook. În preznet popularitatea sa crește, dat fiind faaptul că se numără printre actorii de succes care au jucat un rol principal în serialul Squid Game. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×