Reclamă

squid game

HoYeon Jung într-o rochie neagră pe covorul roșu la premiera serialului Squid Game
Divertisment
// 12 noiembrie 2021

HoYeon Jung a atras privirile tuturor. Ce ținută a ales să poarte actrița principală din Squid Game la proiecția serialului din Los Angeles

HoYeon Jung a atras privirile tuturor pe covorul roșu. Actrița principală din Squid Game a luat parte la proiecția serialului din Los Angeles. Alături de ea s-a aflat și colegii săi de platou, Lee Jung-jae și Park Hae-soo.
Reclamă
Actrița principală din Squid Game
Divertisment
// 31 octombrie 2021

Actrița principală din Squid Game a atras privirile tuturor. Ce imagini a postat recent HoYeon Jung

Actrița principală din Squid Game a atras atenția tuturor cu cea mai recentă postare a sa de pe rețelele sociale. HoYeon Jung a reușit să strângă pe contul personal de Instagram peste 15 milioane de persoane în doar câteva săptămâni, scrie InQuisitr. Motivul se datorează în principal serialului în care joacă rolul lui Kang Sae-byeok.
Actorul Lee Jung-Jaeîntr-un trening verde într-una din scenele explicate de regizorul serialullui Squid Game în timp ce îl interpretează pe jucătorul 456
Divertisment
// 16 octombrie 2021

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee Jung-Jae. Hwang Dong-Hyuk a oferit mai multe informații despre ultimul episod al producției care a fost lansată pe 17 septembrie 2021. Urmează un spoiler alert cu privire la felul în care a fost gândit parcursul jucătorului 456 în seria celebră.
Un personaj din serialul fenomen Squid Game, care ține în mână și analizează un desert dalgona, creat după rețeta dalgona
Rețete
// 13 octombrie 2021

Rețeta dalgona. Cum se prepară faimosul desert din Squid Game

Fanii serialului Squid Game fac orice pentru a fi mai aproape de personajele din drama care a devenit un adevărat fenomen la nivel internațional. Nu a fost suficientă intriga serialului. Cei care au urmărit cu sufletul la gură fiecare episod au creat acum dalgona candy challenge pe TikTok. Scopul este ca fanii să facă acasă la ei rețeta dalgona, faimosul desert din Squid Game.
Reclamă
Jucătoarea numprul 067 în timp ce zâmbește și realizează unul din jocurile din serialul Squid Game care ar putea fi nominalizat la Premiile Emmy 2022
Divertisment
// 8 octombrie 2021

Serialul Squid Game ar putea fi nominalizat la Premiile Emmy 2022. Ce reguli trebuie să respecte pentru a fi eligibil

Vești minunate pentru fanii serialului Squid Game care ar putea fi nominalizat la Premiile Emmy 2022. Mai mult, producția are toate șansele să se numere printre câștigătoare. Însă pentru ca toate acestea să se întâmple, Squid Game trebuie să respecte câteva reguli generale ale Academiei de Televiziune. 
O scenă din serialul Squid Game în cae apare personajul 067
Divertisment
// 7 octombrie 2021

O scenă din serialul Squid Game a fost ștearsă. Cum și-au motivat producătorii decizia

Nu mai este niciun secret faptul că serialul Squid Game este una dintre cele mai populare producții din întreaga lume. Milioane de fani au urmărit cele nouă episoade ale seriei cu sufletul la gură. Cei mai mulți și-au dorit să transforme jocurile din producția de succes în realitate. Se pare că producătorii serialului Squid Game au fost nevoiți să șteargă una din scenele centrale ale acestuia. Acest lucru s-a întâmplat din cauza fanilor mult prea entuziasmați.
Actrița Jung Ho-yeon în rolul din Squid Game al jucătoarei 067
Divertisment
// 7 octombrie 2021

Lucruri mai puțin știute despre actorii din Squid Game. Secretele din spatele celui mai urmărit serial

Squid Game este unul dintre cele mai apreciate seriale în acest moment. Lucru deloc surprinzător având în vedere povestea tragică pe care această producție o pune în scenă. Cu toate acestea, pe lângă tehnica de filmare, momentele tensionate și suspansul creat de fiecare episod, un alt lucru trebuie remarcat la acest serial. Nimic din toate aceste momente nu s-ar fi putut întâmpla dacă ele nu erau aduse la viață de actorii mult îndrăgiți ai seriei Squid Game.
Una din jucătoarele din serialul Squid Game în timp ce poartă un costum verde
Divertisment
// 5 octombrie 2021

Squid Game, cel mai apreciat serial al momentului. Secretul din spatele unei producții de succes

Squid Game este unul dintre cele mai urmărite seriale ale momentului. Distopia despre inegalitate a reușit să strângă fani din întreaga lume și astfel să deschidă porți noi către un nou univers cinematografic. Drama sud-coreeană a reușit să ajungă pe primul loc în topul celor mai vizionate seriale, demonstrând talentul și genialitatea regizorilor care s-au format în Coreea de Sud în ultima vreme.
×