Reclamă

HoYeon Jung va avea o colaborare cu Calvin Klein. Ce imagini a postat actrița pe rețelele sociale

HoYeon Jung va avea o colaborare cu Calvin Klein. Actrița devenită celebră pentru rolul din Squid Game a postat o imagine pe contul personal de Instagram prin care și-a anunțat decizia. Fanii au fost entuziasmați și au reacționat rapid în secțiunea de comentarii.

Publicat: 13 decembrie 2021, 7:57

Vedeta internațională a atras privirile tuturor cu cea mai recentă postare de pe rețelele sociale. HoYeon Jung și-a expus silueta și a apărut într-un set de lenjerie intimă albă de la brandul celebru Calvin Klein. În descrierea imaginii, modelul le-a povestit fanilor că va posta pe pagina bradului de Instagram pentru perioada următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

HoYeon Jung va avea o colaborare cu Calvin Klein

HoYeon Jung a devenit celebră în urma rolului din seria celebră Squid Game. Actrița a interpretat-o pe jucătoarea 067 și a reușit să impresioneze cu talentul său. Deși Jung a debutat ca model, aceasta s-a făcut remarcată rapid pe platourile de filmare.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

După succesul din seria coreeană, vedeta a fost contactată de cei de la Louis Vuitton care i-au propus să devină ambasadoare a brandului. Acum, HoYeon Jung a semnat un nou contract și va avea o colaborare impresionantă cu Calvin Klein.

Reclamă

Alături de ea se află și alte nume mari din întreaga lume care au semnat un parteneriat cu brandul de lenjerie intimă. Printre numele celebre se numără Justin Bieber, Shawn Mendes, Iris Law, David Beckham și Megan Thee Stallion. Celebritățile au primit parola contului de Instagram al brand-ului celebru și au avut voie să posteze imagini pe rețeaua socială.

Actrița principală din Squid Game a ales să-și facă un selfie în oglindă în timp ce purta un set de lenjerie intimă albă. Comentariile au început să apară rapid. Fanii i-au apreciat fizicul de invidiat și i-au lăsat mii de aprecieri la postarea făcută.

Cum și-a început HoYeon Jung cariera

Reclamă

HoYeon Jung a anunțat că va avea o colaborare cu brandul celebru Calvin Klein. Vestea a fost oferită de actriță pe contul personal de Instagram. După succesul din Squid Game, cariera vedetei s-a aflat în continuă ascensiune. HoYeon Jung și-a făcut debutul încă de la vârsta de 16 ani.

Aceasta a ales să urmeze o carieră în modeling și a făcut mai multe cursuri speciale pentru a putea avea cel mai bun început în industrie. Încă de la primele apariții, vedeta sa făcut remarcată datorită trăsăturilor sale unice. Un lucru care a scos-o și mai mult în evidență a fost culoarea părului.

HoYeon Jung se vopsise roșcată pentru a avea un impact și mai mare atunci când defilează. Oamenii au remarcat-o rapid și a ajuns să defileze pentru cele mai mari branduri de haine din întreaga lume. În Coreea de Sud a participat de mai multe ori la Seoul Fashion Week, dar și la nenumărate televiziun.

A pozat pentru reviste internaționale și a decis să plece în Statele Unite ale Americii pentru a avea parte de un nou început. La scurt timp după ce s-a întors din SUA, HoYeon Jung a dat audiția pentru rolul jucătoarei 067 din serialul Squid Game.

Audiția sa a fost un real succes și a primit unul din rolurile principale. Succesul obținut în urma serialului i-a deschis uși noi în ceea ce privește cariera sa de model și de actriță la nivel internațional.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×