Reclamă

Când apare sezonul 2 din Squid Game. Data de lansare a fost confirmată de platforma de streaming

Squid Game sezonul 1 a avut o popularitate imensă printre consumatorii de seriale. În timp ce mulți s-au întrebat ce se întâmplă cu personajele lor preferate, platforma de streaming a confirmat când apare sezonul 2 din Squid Game.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 august 2024, 12:03

Data de premieră a sezonului 2 al Squid Game a fost însoțită și de un teaser inspirat din atletism. Compania de streaming a mai dezvăluit că al treilea și ultimul sezon al serialului va fi lansat în 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când apare sezonul 2 din Squid Game

Jocurile Olimpice 2024 sunt în plină desfășurare și toată lumea are ochii ațintiți către Franța. Cu toate acestea, „jocul adevărat” va începe când se va lansa sezonul 2 din Squid Game. Pe 26 decembrie 2024, mai exact.

Compania de streaming a dezvăluit data lansării pentru viitorul sezon foarte așteptat al dramei sud-coreene. Vestea vine cu un teaser inspirat din atletism pe data de 31 iulie.

Odată cu anunțul a mai fost dezvăluită și o altă veste uimitoare. Al treilea și ultimul sezon al serialului va fi lansat în 2025.

„Jocul adevărat începe. Sezonul 2 al Squid Game vine pe 26 decembrie. Sezonul final vine în 2025”. Acestea sunt informațiile din postările distribuite de compania de streaming pe conturile sale oficiale pe X (fostul Twitter) și Instagram.

Reclamă

Postările au inclus și un clip de aproape un minut care începe cu un prim-plan al unor bărbați și femei care aleargă pe o pistă aglomerată.

Pe măsură ce mulți sunt auziți țipând și căzând, camera se îndreaptă spre Front Man, care spune: „Au trecut trei ani. Vrei să joci un joc?”

Reclamă

„La trei ani după ce a câștigat Squid Game, jucătorul 456, Lee Jung-jae, rămâne hotărât să găsească oamenii din spatele jocului. Să pună capăt sportului lor vicios. Folosind averea pentru a-și finanța căutarea, Gi-hun începe cu cele mai evidente locuri. Caută bărbatul în costum care joacă ddakji în metrou”, scrie în comunicatul oficial.

„Dar când eforturile lui au dat în sfârșit rezultate, calea către distrugerea organizației se dovedește a fi mai mortală decât și-a imaginat. Pentru a pune capăt jocului, trebuie să reintre în el.”

Ce spune producătorul Hwang Dong-hyuk despre sezonul 2 Squid Game

Creatorul serialului, regizorul și producătorul executiv Hwang Dong-hyuk a oferit și propria sa versiune într-o scrisoare deschisă către fani.

„Seong Gi-hun care a jurat răzbunare la sfârșitul sezonului 1 revine și se alătură din nou jocului. Va reuși să se răzbune? Front Man nu pare să fie un adversar ușor nici de această dată”, a scris el. „Confruntarea acerbă dintre cele două lumi ale lor va continua în finala seriei cu sezonul 3, care vă va fi adus anul viitor”.

Hwang a adăugat că este „încântat să vadă că sămânța care a fost plantată în crearea unui nou joc crește și dă roade până la sfârșitul acestei povești”.

El și-a încheiat scrisoarea promițându-le fanilor că „vom face tot posibilul pentru a ne asigura că vă oferim încă o călătorie emoționantă”.

Cel mai probabil nu se vor afla mai multe despre sezonul 3 până anul viitor. Cu toate acestea, fanii trebuie să aibă răbdare pentru că ceea ce părea un singur sezon cu final închis, s-a dovedit a fi de fapt o poveste unitară pe mai multe sezoane.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×