Reclamă

Cauza oficială a morții a lui Sinéad O’Connor a fost dezvăluită. De ce informațiile au apărut abia un an mai târziu

Marea artistă a murit în iulie 2023. Cauza oficială a morții a lui Sinéad O’Connor a fost dezvăluită. De ce informațiile au apărut abia un an mai târziu.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 29 iulie 2024, 11:46

Irish Independent a fost prima publicație care a dezvăluit aceste informații. Publicația a citat certificatul de deces al vedeta care se pare că a murit din cauza bolii pulmonare obstructive cronice și a astmului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cauza oficială a morții a lui Sinéad O’Connor a fost dezvăluită

Certificatul spunea în mod specific că moartea lui O’Connor a fost rezultatul „exacerbării bolii pulmonare obstructive cronice și a astmului bronșic, împreună cu infecția de grad scăzut al tractului respirator inferior”, a spus presa internațională.

Pe date de 24 iulie, moartea cântăreței a fost înregistrată oficial de fostul ei soț John Reynolds în Lambeth, Londra, potrivit Irish Independent. Julian Morris a certificat decesul în urma unei examinări post-mortem, potrivit publicației.

O’Connor avea 56 de ani când a fost găsită decedată la o casă din Londra, pe 26 iulie 2023. Vedeta nu mai avea semne compatibile cu viața atunci când personalul medical a ajuns la adresă.

La acea vreme, site-ul web al Tribunalului Coronerului spunea că „nu a fost dată nicio cauză medicală a morții”. La scurt timp după moartea ei, un purtător de cuvânt al Scotland Yard a declarat pentru People că moartea ei „nu a fost tratată ca fiind suspectă”.

Reclamă

Apoi, London Inner South Coroner’s Court a emis o declarație prin care a dezvăluit că ea a murit din cauze naturale și că a încheiat ancheta în cazul morții sale.

O altă vedetă care a fost găsită fără suflare în casă este marele Matthew Perry. El s-a stins din viață pe data de 28 octombrie 2023.

Cum poți urmări documentarul despre viața lui Sinéad O’Connor

Reclamă

Marea artistă a lăsat în urmă trei copii. Din păcate, fiul ei, Shane, s-a sinucis în 2022, la vârsta de 17 ani.

Decesul vedetei a fost anunțat de familie printr-o declaraţie, în iulie 2023. Cei apropiați au declarat la acel moment că sunt devastați de veste și că au nevoie ca intimitatea să le fie respectată în acele momente de grea încercare. „Cu mare tristeţe anunţăm decesul iubitei noastre Sinead. Familia şi prietenii ei sunt devastaţi şi au solicitat intimitate în acest moment deosebit de dificil”, potrivit declaraţiei.

Moartea artistei a avut loc la un an după decesul fiului ei, Shane. Vedeta își schimbase schimbat numele în Shuhada’ Sadaqat în 2018, după ce s-a convertit la islam. Ea a declarat în ultima sa postare pe reţeaua socială X: „De atunci trăiesc ca un strigoi. El a fost dragostea vieţii mele, lumina sufletului meu. Eram două jumătăţi ale aceluiaşi suflet. A fost singura persoană care m-a iubit necondiţionat”.

La începutul acestei săptămâni, regizorul documentarului lui O’Connor, Nothing Compares, a anunțat că filmul va fi disponibil pentru a fi difuzat gratuit în următoarele șapte zile pe La Cinéma Club.

Realizatorul de film Kathryn Ferguson a scris pe Instagram că „mulți oameni i s-au adresat întrebând cum pot vedea documentarul” de la lansarea sa în 2022. „Sunt mulți care nu au acces la platformele de streaming sau trăiesc în regiuni în care filmul nu este disponibil”, a scris Ferguson.

Ea a adăugat: „Acum, toată lumea poate să-l urmărească. Toată lumea poate să onoreze talentul extraordinar al lui Sinéad și angajamentul ei neclintit de a lupta pentru cei asupriți”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
5
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
PARTENERI
×