Reclamă

Autopsia lui Matthew Perry a fost făcută publică. Ce a cauzat decesul actorului din Friends

Autopsia lui Matthew Perry a fost făcută publică. În cele din urmă s-a stabilit care a fost motivul care a dus la decesul cunoscutului actor din Friends. Perry s-a stins din viață pe data de 28 octombrie 2023. Aceasta a fost găsit fără suflare într-o cadă cu hidromasaj din interiorul casei sale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 12 ianuarie 2024, 5:04 / Actualizat: 12 ianuarie 2024, 10:37

Admiratorii actorului au fost luați prin surprindere atunci când s-a aflat că acesta s-a stins din viață în mod tragic. Motivul din spatele morții sale premature a fost făcut public de poliție pentru a putea închide cazul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Autopsia lui Matthew Perry a fost făcută publică

Matthew Perry a devenit cunoscut la scară largă pentru rolul său din serialul Friends. Celebrul actor a fost găsit fără suflare în reședința sa din Los Angeles. Incidentul a fost multă vreme învăluit în mister.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Matthew Perry, pe scenă, într-un costum negru, la un eveniment
Detectivii Departamentului de Poliție din Los Angeles investighează moartea actorului / Getty Images

Perry avea doar 54 de ani atunci când s-a stins din viață. În luna decembrie a anului trecut a apărut primul raport al autopsiei sale.

Reclamă

Biroul de Medicină Legală a Județului Los Angeles a scos atunci la iveală că decesul s-a produs din cauza „efectelor acute ale ketaminei”, substanța găsită în medicamentele pe care Perry le lua pentru a trata depresia.

Cei mai mulți au considerat la acel moment că totul a fost un accident nefericit. Polițiștii au confirmat că dosarul medical al actorului este închis.

Aceștia au menționat drept cauza decesului „suprastimularea cardiovasculară și detresa respiratorie”. Se crede că o altă substanță care ar fi contribuit la moartea lui a fost buprenorfina, folosită de obicei în tratamentele pentru tulburarea consumului de opioide.

Reclamă

În mod similar, boala pe care actorul o avea în arterele coronare și substanțele folosite s-au dovedit a fi alți factori care au contribuit la deces. Pierderea actorului din Friends i-a făcut pe mulți să-i aducă acestuia un ultim omagiu cu mesaje emoționante.

Matthew Perry nu ar fi renunțat la dependențele sale

Prietenii actorului din Friends au făcut mai multe declarații despre viața acestuia din ultimile luni înainte de incidentul nefericit. Aceștia au declarat pentru The New York Post faptul că Perry nu renunțase de fapt la consumul de alcool și substanțe interzise.

„Matthew voia să vândă cărți. Totul a fost manipulat în favoarea sa. Perry a avut parte de tot felul de accidente în perioada în care pretindea că este treaz. Obișnuia să iasă la întâlniri cu domnișoare mai tinere și să consume alături de acesta substanțe interzise”, a declarat o sursă pentru publicația mai sus menționată.

Despre moartea actorului s-a spus că ar fi fost din cauza efectelor acute ale ketaminei. Totuși, ecaminatorul medical a remarca că cantitatea găsită în sistemul lui Perry nu ar fi putut proveni din tratamentul final de perfuzie pe care îl făcuse cu o săptămână și jumătate înainte de moartea sa.

Timpul de înjumătățire al ketaminei este de trei până la patru ore, iar cantitatea găsită în sistemul lui Perry a fost echivalentă cu anestezia generală administrată pacienților operați, au spus experții.

Alte surse apropiate actorului au spus că acesta a fost „abuziv verbal și emoțional” atunci când se afla sub influența substanțelor interzise.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×