Reclamă

A fost publicat certificatul de deces al lui Matthew Perry. Ce s-a spus despre cauza decesului actorului din Friends

A fost publicat certificatul de deces al lui Matthew Perry. Cu toate acestea, cauza decesului actorului e trecută ca „amânată”, adăugând mai mult mister condițiilor din jurul morții sale.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 noiembrie 2023, 11:56

Conform certificatului de deces obținut de The Blast, cauza oficială a morții a lui Perry este amânată în așteptarea investigațiilor suplimentare și a rapoartelor toxicologice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îndrăgitul star din „Friends” a murit în mod misterios pe 28 octombrie. El a fost găsit înecat în jacuzzi-ul său. Perry avea doar 54 de ani.

A fost publicat certificatul de deces al lui Matthew Perry

Documentul listează cariera lui Perry ca fiind de 38 de ani în industria divertismentului. Documentul confirmă, de asemenea, că a fost înmormântat la Forest Lawn din Los Angeles.

Luna trecută, Perry a fost găsit fără viață de asistentul său la o casă din zona Los Angeles, unde pare să se fi înecat. Cu două ore înainte de deces, se pare că actorul jucase un joc de pickleball și atunci a fost ultima dată văzut în viață. La acea vreme, autoritățile au confirmat că nu a fost implicat în niciun atac cu violență. De asemenea, nu au fost găsite nici narcotice în jurul lui.

Anchetatorii așteaptă raportul toxicologic înainte de a confirma cauza oficială a morții. Autoritățile au crezut inițial că participă la o salvare de la înec la casa lui Perry din Pacific Palisades. Cu toate acestea, când au ajuns, l-au găsit deja cu semne vitale incompatibile cu viața.

Reclamă

Actorul a trăit o viață zbuciumată. El a vorbit în trecut despre un avuz sever de substanțe și alcool. A fost destul de deschis cu privire la luptele pe care le-a dus cu dependența, mai ales după lansarea cărții sale de memorii. Înainte de moartea sa, Perry a susținut că s-a vindecat. Surse apropiate regretatului actor i-au confirmat sobrietatea după moartea sa.

Cu toate acestea, la fața locului au fost descoperite antidepresive și medicamente pentru anxietate pe bază de rețetă. Pe lângă medicamentele anti-anxietate și antidepresive, poliția a găsit și un medicament BPOC pe bază de rețetă. Acesta e un medicament pentru boala pulmonară obstructivă cronică, utilizat de obicei pentru persoanele cu emfizem sau bronșită cronică.

Nu a fost confirmat dacă medicamentele găsite au contribuit la moartea subită a lui Perry. Cu toate acestea, a fost programată imediat o autopsie pentru a ajunge la cauza oficială. În urma autopsiei, cauza morții a fost menționată ca „amânată” în așteptarea unui raport toxicologic. Asta însemna că autoritățile au trebuit să efectueze analize de sânge înainte de a concluziona care a fost cauza exactă a morții.

Reclamă

Familia, prietenii și colegi au fost cei care au participat la înmormântare

Familia lui Perry a plâns pierderea lui printr-o declarație publicată la o zi după ce a fost găsit decedat. „Suntem zdrobiți de pierderea tragică a fiului și fratelui nostru iubit. Matthew a adus atât de multă bucurie lumii, atât ca actor, cât și ca prieten.”

Declarația a concluzionat: „Toți ați însemnat atât de mult pentru el și apreciem extraordinara revărsare de iubire”. De asemenea, principalii colegi de distribuție din „Friends”, care erau a doua sa familie i-au plâns moartea într-o declarație comună.

„Suntem cu toții atât de devastați de pierderea lui Matthew. Am fost mai mult decât colegi de distribuție. Suntem o familie. Sunt atât de multe de spus. Acum ne vom lua un moment pentru a ne întrista și a procesa acestă pierdere.”

Mesajul a continuat: „În timp, vom spune mai multe, pe măsură ce vom putea. Deocamdată, gândurile și dragostea noastră sunt alături de familia lui Matty, de prietenii lui și de toți cei care l-au iubit din întreaga lume”. Mesajul a fost apoi semnat de Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc și Schwimmer.

Unde este înmormântat Matthew Perry

Matthew Perry a fost înmormântat înconjurat de colegi, familie și prieteni. La șase zile după ce Perry a murit, el a fost înmormântat în Parcul Memorial Forest Lawn din cartierul Hollywood Hills din Los Angeles, într-o ceremonie extrem de discretă.

Colegii lui din „Friends”, cu excepția lui Le Blanc, au fost fotografiați cu toții arătând triști și mergând apropiați unul de altul pentru a participa la înmormântare. Cu câteva zile înainte de înmormântare, surorile lui Perry și mama lui, Suzanne Perry, se aflau la Forest Lawn, făcând pregătiri.

Locația locului de odihnă al actorului are o mare încărcătură sentimentală. Se află vizavi de studiourile Warner Bros., unde a fost filmat „Friends”. Forest Lawn Memorial Park este, de asemenea, locul de odihnă al multor celebrități din industrie, inclusiv Michael Jackson, Carrie Fisher și Paul Walker.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×