Reclamă

Jennifer Aniston duce o „luptă” după moartea lui Matthew Perry. Presa internațională scrie că actrița se simte „complet doborâtă” de durere

Jennifer Aniston duce o „luptă” după moartea lui Matthew Perry. Presa internațională scrie că actrița se simte „complet doborâtă” de durere. La mai puțin de un an după ce și-a pierdut tatăl, John Aniston, Aniston în vârstă de 54 de ani, ar fi devastată din cauza decesului lui Perry. Se presupune că actorul s-a înecat într-o cadă cu hidromasaj.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 noiembrie 2023, 12:07

"Din restul de cinci, Jen și Courtney Cox sunt cele mai tulburate. Jen este probabil cea care se luptă cel mai tare", a declarat o sursă pentru Page Six.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Aniston duce o „luptă” după moartea lui Matthew Perry

Insiderul a continuat: „Este o a doua pierdere masivă în mai puțin de un an. Ea încă nu și-a recăpătat pe deplin sufletul dup decesul tatălui ei, iar acum s-a întâmplat asta”.

În ciuda faptului că a făcut tot posibilul pentru „să se regrupeze și să se recupereze, moartea lui Perry a fost o lovitură complet devastatoare”.

Anul trecut, după ce a confirmat decesul tatălui ei, la vârsta de 89 de ani, ea a scris pe Instagram că el a fost „unul dintre cei mai frumoși oameni” pe care „i-a cunoscut vreodată”.

În iulie, o sursă a declarat pentru DailyMail.com că Jennifer s-a bazat mult pe fostul ei soț Justin Theroux, de care a divorțat în 2017, pentru sprijin în legătură cu moartea tatălui ei.

Reclamă

Insiderul a explicat că actorul a fost o sursă apropiată de confort și o suna aproape în fiecare zi pentru a o consola.

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc și Matthew Perry într-o fotografie din Friends
S-a oferit prima declarație a actorilor din Friends cu privire la moartea lui Matthew Perry / Profimedia Images

Cum au apărut actorii din Friends la înmormântare

Reclamă

Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer și Matt LeBlanc au fost văzuți luându-și ultimul rămas bun de la Perry. Ei au fost prezenți la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles.

Grupul era îmbrăcat în negru și au fost fotografiația în timp ce se mângâiau unul pe altul în afara bisericii.

Mama lui Perry, Suzanne Morrison, în vârstă de 84 de ani, și tatăl vitreg, jurnalistul Dateline, Keith, în vârstă de 76, au fost ambii la evenimentul privat. La fel s-a întâmplat și cu tatăl său, John Perry, în vârstă de 82 de ani.

Cimitirul unde a fost înmormântat se află vizavi de studiourile Warner Bros. Serialul Friends a fost filmat acolo timp de 10 sezoane.

Serviciul s-a încheiat cu o interpretare a cântecului lui Peter Gabriel „Don’t Give Up”, care include versurile: „Nu a mai rămas nicio luptă sau așa se pare, sunt un bărbat ale cărui vise au părăsit toate, mi-am schimbat fața, eu. Mi-am schimbat numele, dar nimeni nu te vrea când pierzi.

Un martor a declarat pentru DailyMail.com: „Nu era un ochi uscat acolo. Au fost multe lacrimi și râsete. Doar prietenii apropiați și familia au vorbit”.

Familia și prietenii l-au condus pe ultimul drum

După slujbă, Perry a fost înmormântat într-un sicriu de lemn închis la culoare, într-o ceremonie destinată exclusiv familiei. Mulțimi de oameni în negru au stat în afara bisericii după ceremonie.

Unii au fost văzuți îmbrățișându-se și mângâindu-se unul pe altul. Mulți purtau ochelari de soare pentru a-și proteja ochii de soarele strălucitor din California.

Printre vedetele care au mai fost îngropate acolo se numără Brittany Murphy, Paul Walker, Buster Keaton, rocker-ul INXS Michael Hutchinson și actrița Anne Heche. Aceasta din urmă a murit subit anul trecut în urma unui accident de mașină.

Recent, Aniston și Courtney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer și Lisa Kudrow au emis o declarație în care descriu șocul și tristețea lor.

„Suntem cu toții atât de devastați de pierderea lui Matthew. Am fost mai mult decât doar colegi de distribuție. Suntem o familie”, au spus ei într-o declarație comună.

„Sunt atât de multe de spus. Dar acum ne vom lua un moment pentru a ne întrista și a procesa această pierdere greu de suportat. Cu timpul vom spune mai multe, pe măsură ce vom putea. Deocamdată, gândurile noastre și dragostea noastră sunt cu familia lui Matty, prietenii lui și toți cei care l-au iubit din întreaga lume.”

Cauza oficială a morții nu a fost făcută publică

Cauza morții lui Perry rămâne neconfirmată. Rapoartele inițiale toxicologice au constatat că nu existau substanțe interzise în organismul său atunci când s-a înecat.

De-a lungul vieții, Perry a vorbt deschis în privința luptelor sale cu drogurile și alcoolul.

Narcoticele comune nu au fost găsite în organismul lui Perry în timpul testelor inițiale, potrivit unui raport TMZ. Dar teste mai aprofundate sunt în curs de desfășurare. Acestea ar arăta dacă îndrăgitul actor avea vreun medicament pe bază de prescripție medicală în sistemul său.

Când anchetatorii au ajuns la casa lui Perry, nu au găsit droguri ilegale. Cu toate acestea, au găsit medicamente pe bază de rețetă. Ele erau etichetate corespunzător și păstrate în sticle de depozitare.

În memoriile sale din 2022, „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing”, Perry a scris că, după ce colonul i-a explodat în 2018, i s-au prescris opiacee pe care le considera insuficiente pentru a face față durerii. Se pare că acesta lucru l-a determinat să apeleze la dealerii stradali pentru a-i furniza substanțe mai tari.

„Pastilele erau cam de 75 de dolari. Așa că, îi dădeam tipului 3.000 de dolari o dată, de multe ori pe săptămână”, a scris el.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×