Reclamă

Jennifer Aniston duce o „luptă” după moartea lui Matthew Perry. Presa internațională scrie că actrița se simte „complet doborâtă” de durere

Jennifer Aniston duce o „luptă” după moartea lui Matthew Perry. Presa internațională scrie că actrița se simte „complet doborâtă” de durere. La mai puțin de un an după ce și-a pierdut tatăl, John Aniston, Aniston în vârstă de 54 de ani, ar fi devastată din cauza decesului lui Perry. Se presupune că actorul s-a înecat într-o cadă cu hidromasaj.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 noiembrie 2023, 12:07
Jennifer Aniston, gânditoare și tristă, cu părul desfăcut și o bluză crem
Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer și Matt LeBlanc au fost văzuți luându-și ultimul rămas bun de la Perry / Profimedia Images

"Din restul de cinci, Jen și Courtney Cox sunt cele mai tulburate. Jen este probabil cea care se luptă cel mai tare", a declarat o sursă pentru Page Six.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Aniston duce o „luptă” după moartea lui Matthew Perry

Insiderul a continuat: „Este o a doua pierdere masivă în mai puțin de un an. Ea încă nu și-a recăpătat pe deplin sufletul dup decesul tatălui ei, iar acum s-a întâmplat asta”.

În ciuda faptului că a făcut tot posibilul pentru „să se regrupeze și să se recupereze, moartea lui Perry a fost o lovitură complet devastatoare”.

Anul trecut, după ce a confirmat decesul tatălui ei, la vârsta de 89 de ani, ea a scris pe Instagram că el a fost „unul dintre cei mai frumoși oameni” pe care „i-a cunoscut vreodată”.

În iulie, o sursă a declarat pentru DailyMail.com că Jennifer s-a bazat mult pe fostul ei soț Justin Theroux, de care a divorțat în 2017, pentru sprijin în legătură cu moartea tatălui ei.

Reclamă

Insiderul a explicat că actorul a fost o sursă apropiată de confort și o suna aproape în fiecare zi pentru a o consola.

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc și Matthew Perry într-o fotografie din Friends
S-a oferit prima declarație a actorilor din Friends cu privire la moartea lui Matthew Perry / Profimedia Images

Cum au apărut actorii din Friends la înmormântare

Reclamă

Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer și Matt LeBlanc au fost văzuți luându-și ultimul rămas bun de la Perry. Ei au fost prezenți la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles.

Grupul era îmbrăcat în negru și au fost fotografiația în timp ce se mângâiau unul pe altul în afara bisericii.

Mama lui Perry, Suzanne Morrison, în vârstă de 84 de ani, și tatăl vitreg, jurnalistul Dateline, Keith, în vârstă de 76, au fost ambii la evenimentul privat. La fel s-a întâmplat și cu tatăl său, John Perry, în vârstă de 82 de ani.

Cimitirul unde a fost înmormântat se află vizavi de studiourile Warner Bros. Serialul Friends a fost filmat acolo timp de 10 sezoane.

Serviciul s-a încheiat cu o interpretare a cântecului lui Peter Gabriel „Don’t Give Up”, care include versurile: „Nu a mai rămas nicio luptă sau așa se pare, sunt un bărbat ale cărui vise au părăsit toate, mi-am schimbat fața, eu. Mi-am schimbat numele, dar nimeni nu te vrea când pierzi.

Un martor a declarat pentru DailyMail.com: „Nu era un ochi uscat acolo. Au fost multe lacrimi și râsete. Doar prietenii apropiați și familia au vorbit”.

Familia și prietenii l-au condus pe ultimul drum

După slujbă, Perry a fost înmormântat într-un sicriu de lemn închis la culoare, într-o ceremonie destinată exclusiv familiei. Mulțimi de oameni în negru au stat în afara bisericii după ceremonie.

Unii au fost văzuți îmbrățișându-se și mângâindu-se unul pe altul. Mulți purtau ochelari de soare pentru a-și proteja ochii de soarele strălucitor din California.

Printre vedetele care au mai fost îngropate acolo se numără Brittany Murphy, Paul Walker, Buster Keaton, rocker-ul INXS Michael Hutchinson și actrița Anne Heche. Aceasta din urmă a murit subit anul trecut în urma unui accident de mașină.

Recent, Aniston și Courtney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer și Lisa Kudrow au emis o declarație în care descriu șocul și tristețea lor.

„Suntem cu toții atât de devastați de pierderea lui Matthew. Am fost mai mult decât doar colegi de distribuție. Suntem o familie”, au spus ei într-o declarație comună.

„Sunt atât de multe de spus. Dar acum ne vom lua un moment pentru a ne întrista și a procesa această pierdere greu de suportat. Cu timpul vom spune mai multe, pe măsură ce vom putea. Deocamdată, gândurile noastre și dragostea noastră sunt cu familia lui Matty, prietenii lui și toți cei care l-au iubit din întreaga lume.”

Cauza oficială a morții nu a fost făcută publică

Cauza morții lui Perry rămâne neconfirmată. Rapoartele inițiale toxicologice au constatat că nu existau substanțe interzise în organismul său atunci când s-a înecat.

De-a lungul vieții, Perry a vorbt deschis în privința luptelor sale cu drogurile și alcoolul.

Narcoticele comune nu au fost găsite în organismul lui Perry în timpul testelor inițiale, potrivit unui raport TMZ. Dar teste mai aprofundate sunt în curs de desfășurare. Acestea ar arăta dacă îndrăgitul actor avea vreun medicament pe bază de prescripție medicală în sistemul său.

Când anchetatorii au ajuns la casa lui Perry, nu au găsit droguri ilegale. Cu toate acestea, au găsit medicamente pe bază de rețetă. Ele erau etichetate corespunzător și păstrate în sticle de depozitare.

În memoriile sale din 2022, „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing”, Perry a scris că, după ce colonul i-a explodat în 2018, i s-au prescris opiacee pe care le considera insuficiente pentru a face față durerii. Se pare că acesta lucru l-a determinat să apeleze la dealerii stradali pentru a-i furniza substanțe mai tari.

„Pastilele erau cam de 75 de dolari. Așa că, îi dădeam tipului 3.000 de dolari o dată, de multe ori pe săptămână”, a scris el.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și reprezintă una dintre cele 3 zodii care ăși rezolvă conflictele pe 20 februarie 2024
Horoscop
3 zodii care își rezolvă conflictele pe 20 februarie 2024. Nativii care trec peste micile neînțelegeri
Astrologii spun că există 3 zodii care își rezolvă conflictele pe 20 februarie 2024. Acești nativi reușesc să treacă peste micile neînțelegeri. Nativii care aveau o furtună de gânduri sunt pregătiți să-și pună ordine...
2
O femeie frumoasă cu ochii căprui și părul brunet pentru a ilustra ce culori de păr întineresc
Frumusețe
Culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Ce spun specialiștii în beauty
Specialiștii în beauty îți vin în ajutor cu câteva culori de păr care te întineresc dacă ai ochii căprui. Alegerea celei mai bune culori de păr pentru ochii căprui poate fi o provocare. Există...
3
O femeie frumoasă care se privește în oglindă și aplică unul dintre trucurile simple de frumusețe pentru femeiele care au peste 40 de ani
Frumusețe
Trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Sfaturi de la specialiștii în beauty
Frumusețea nu are vârstă. Specialiști în beauty îți vin și de această dată în ajutor cu câteva trucuri simple de frumusețe pentru femeile care au peste 40 de ani. Iată cum poți să-ți evidențiezi...
4
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 19 februarie – 25 februarie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii vor avea parte de modificări în viața personală. Horoscopul săptămânii 19 februarie – 25 februarie 2024 spune cine are noroc pe toate planurile. Nu vor lipsi însă provocările, fără de care zodiile nu...
5
Margot Robbie într-o fotografie portret la prmeiile BAFTA 2024
Divertisment
Covorul roșu de la Premiile BAFTA 2024. Vedetele au impresionat cu ținutele alese
Vedetele s-au întrecut în eleganță pe covorul roșu de la Premiile BAFTA 2024. Acestea s-au reunit în capitala britanică pentru a participa la una dintre cele mai așteptate ceremonii ale anului. Margot Robbie, Emma...
PARTENERI
×