Reclamă

Primele imagini cu Courteney Cox după moartea lui Matthew Perry. Cum a fost surprinsă Monica Geller din serialul Friends

În presa internațională au apărut primele imagini cu Courteney Cox după moartea lui Matthew Perry.  Vedeta a fost surprinsă în compania unui grup de prieteni, dar și a iubitului său. Johnny McDaid s-a asigurat că partenera sa este în siguranță.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 3 noiembrie 2023, 13:44

Actorii din Friends au fost foarte discreți în urma decesului lui Matthew. Aceștia au apărut tot mai rar în public și nu au vrut să ofere foarte mult einformații cu privire la ceea ce s-a întâmplat. Paparazzi au surprins-o pe Monica Geller din Friends într-un moment plin de tristețe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele imagini cu Courteney Cox după moartea lui Matthew Perry

Courteney Cox și Matthew Perry au fost colegi în cele zece sezoane ale serialului Friends. Cei doi au avut o prietenie strânsă, iar legătura lor s-a păstrat chiar și după încheierea filmărilor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Courteney Cox în timp ce se urcă la volanul mașinii sale
Courteney Cox și iubitul său Johnny McDaid au luat cina împreună în Los Angeles / Profimedia Images

Vestea că Matthew Perry s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani i-a luat complet prin surprindere pe actorii din Friends. În cele mai recent imagini, Cox apare în compania partenerului său.

Reclamă

Ea și Johnny McDaid au ieșit în oraș alături de un grup de prieteni pentru a lua cina. Grupul de prieteni a luat cina la un restaurant de lux din Los Angeles. La plecare, Courteney s-a urcat la volanul mașinii. Paparazzi au pozat-o din toate unghiurile, însă vedeta nu a vrut să fie văzută de către aceștia.

Diva a încercat să se ascundă de camerele de fotografiat. Imaginile o surprind vizibil afectată de cele întâmplate în ultima vreme. Actrița nu a făcut nicio postare în mediul online cu privire la pierderea colegului său de platou.

Aceasta a preferat să mențină tăcerea. În prezent nu se cunosc foarte multe detalii despre moartea prematură a actorului.

Reclamă

Matthew Perry a fost găsit mort într-o cadă cu hidromasaj în locuința sa din Los Angeles. Primele rezultate ale autopsiei au arătat că acesta nu a consumat substanțe interzise înainte de momentul tragic.

Ce au declarat actorii din Friends după moartea lui Matthew Perry

Actorii din Friends au făcut primele declarații cu privire la pierderea prietenului lor. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer au încercat să-i aducă lui Matthew un tribut.

„Toți suntem devastați de ceea ce se întâmplă. Încă nu putem crede că l-am pierdut pe Matthew. Am fost mai mult decât colegi de platou. Noi am fost o familie mare. Sunt foarte multe lucruri de spus, dar în acest moment suntem în doliu și nu vrem să facem declarații”.

„Vrem să înțelegem ce s-a întâmplat și să trecem în felul nostru peste această pierdere extrem de dureroasă. Vom spune mai multe în timp. Gândurile noastre și iubirea se îndreaptă către familie, prieteni și toți cei care l-au prețuit pe Matty”, au declarat actorii din Friends într-un comunicat de presă pentru People.

Producătorii serialului și-au arătat și ei regretul față de pierderea suferită. Mesajul lor a fost postat la scurt timp după decesul actorului.

„Suntem șocați de ceea ce s-a întâmplat. Acest eveniment ne-a întristat profund. Ne pare rău să aflăm despre pierderea prietenului nostru. Tot ce putem spune este că am fost binecuvântați să-l avem ca parte a vieților noastre. Mereu vom prețui momentele alături de el”, au declarat producătorii serialului Friends.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×