Reclamă

Prima declarație a actorilor din Friends cu privire la moartea lui Matthew Perry. Ce au spus despre pierderea colegului lor

În presa internațională a apărut prima declarație a actorilor din Friends cu privire la moartea lui Matthew Perry. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer i-au adus un tribut colegului lor. Mesajul emoționant a ajuns rapid să facă înconjurul lumii.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 31 octombrie 2023, 11:11

Colegii lui Matthew Perry au deplâns pierderea actorului și nu au făcut nicio postare după decesul acestuia. Au vrut să-i aducă un omagiu, însă au preferat să nu vorbească despre momentul dureros în mediul online. În cele din urmă, actorii din Friends au făcut și prima declarație publică pentru cei de la People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima declarație a actorilor din Friends cu privire la moartea lui Matthew Perry

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer și Matthew Perry au fost colegi de platou timp de 10 sezoane. Actorii din Friends au fost întotdeauna apropiați și au păstrat legătura chiar și după încheierea serialului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, într-o poză din serialul friends
Familia lui Matthew Perry a vorbit despre decesul actorului / Profimedia Images

Matthew a povestit chiar el despre cât de importantă a fost prietenia sa cu actorii din Friends. Perry a rămas foarte apropiat de Jennifer Aniston, dar și de ceilalți actori.

Reclamă

Fiind ca o familie, pierderea a fost una cu totul dureroasă pentru Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer. Astfel, aceștia au decis abia acum să vorbească despre deces și despre ce vor face pe mai departe.

„Suntem devastați că l-am pierdut pe Matthew. Am fost mai mult decât colegi de platou. Am fost întotdeauna o familie. Sunt atât de multe de spus, dar în momentul acesta suntem în doliu”.

„Vrem să înțelegem ce s-a întâmplat și să trecem în felul nostru peste această pierdere atât de dureroasă. Cu timpul, probabil vom spune mai multe”.

Reclamă

„Vom face mai multe declarații atunci când vom fi capabili. În acest moment, gândurile și iubirea noastră se îndreaptă către familia, prietenii și toți cei care l-au iubit pe Matty”.

Mesajul transmis pentru publicația People a fost semnat de Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer. 

Ce au spus producătorii serialului Friends despre moartea lui Matthew Perry

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer au fost colegi cu Matthew Perry pentru mai bine de 10 ani, scrie PageSix.

Marta Kauffman, David Crane și Kevin Bright, co-creatorii și producătorul serialului, au făcut și ei câteva mesaje publice. Aceștia au vrut să-i aducă un omagiu actorului celebru.

„Suntem șocați de ceea ce s-a întâmplat. Acest eveniment ne-a întristat profund. Ne pare rău să aflăm despre pierderea prietenului nostru iubit. Încă ni se pare că este imposibil”.

„Tot ce putem spune este că am fost binecuvântați să-l avem ca parte a vieților noastre. A fost un om briliant. Este un clișeu să spunem că un actor a fost născut pentru un rol anume, dar din ziua în care l-am întâlnit la audiții am știut că nimeni altcineva nu poate fi Chandler Bing. Mereu vom prețui momentele trăite alături de el”.

Nu doar producătorii și-au arătat durerea, ci și alți actori care au avut șansa să-l întâlnească pe Matthew. Actorul din Friends s-a făcut întotdeauna plăcut de oamenii din jurul său.

În prezent nu se cunosc detalii cu privire la funeraliile actorului. Familia și prietenii nu au vrut să ofere detalii despre momentul privat. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×