Reclamă

Cele mai cunoscute roluri ale lui Matthew Perry. În ce producții a mai jucat actorul din serialul Friends

Matthew Perry a fost cunoscut publicului larg pentru rolul lui Chandler Bing din serialul Friends. Cu toate acestea, actorul de comedie a jucat de-a lungul timpului în mai multe producții de succes. În memoria acestuia am pregătit o listă cu cele mai cunoscute roluri ale lui Matthew Perry.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 octombrie 2023, 11:25

Matthew Perry este asociat deseori cu serialul de comedie Friends. Unul dintre cele mai amuzante roluri din întreaga sa carieră a fost cel al lui Chandler Bing. Actorul, care s-a stins din viață într-un mod tragic, a avut un portofoliu impresionant și o mulțime de realizări pe plan profesional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai cunoscute roluri ale lui Matthew Perry

Matthew Perry poate fi urmărit în mai multe producții. Dacă îți este dor de acotrul din Friend, află că acesta are o listă de filme și seriale în care a jucat de-a lungul vieții sale. Cunoscut pentru rolurile sale de comedie, Matthew a reușit să aducă zâmbetul pe buzele admiratorilor săi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, într-o poză din serialul friends
Familia lui Matthew Perry a vorbit despre decesul actorului / Profimedia Images

Mereu zâmbitor, glumeț și gata să surprindă, talentul său nu poate fi contestat. Matthew a lăsat în urmă multe inimi îndurerate în rândul prietenilor și admiratorilor săi, însă și o adevărată comoară în ceea ce privește personajele pe care le-a adus la viață cu ajutorul umorului său.

Reclamă

Matthew a jucat de-a lungul timpului alături de unii dintre cei mai cunoscuți actori. Printre aceștia se numără și Bruce Willis, alături de care a jucat în The Whole Nine Yards. Iată în ce alte producții îl mai poți urmări pe actorul celebru din Friends.

Matthew Perry a juca în Home Free

Serialul de comedie Hom Free s-a lansat în anul 1993 și a avut un singur sezon. Cu toate acestea, a fost suficient pentru ca Matthew Perry să aducă zâmbetul pe chipul oamenilor. Serialul l-a ajutat să-și dezvolte abilitățile de comediant și să descopere care este cariera pe care vrea să o urmeze.

Reclamă

Matthew l-a interpretat pe Matt Bailey, un tânăr de 20 de ani care trăiește acasă cu mama sa. Viața lui se schimbă atunci când în peisaj apare un personaj neașteptat. Este un serial plin de umor, care te va ajuta să-l vezi pe Matthew într-o ipostază cu totul aparte, scrie CNN.

Actorul din Friends a jucat în filmul Fools Rush In

Matthew Perry a jucat alături de Salma Hayek în comedia Fols Rush In. Comedia romantică a fost lansată în anul 1997 și îl pune pe Perry într-o ipostază cu totul comică. Filmul este plin de comedie și romantism și reușește să provoace hohote de râs.

Aventura începe când Alex Whitman (Matthew Perry) și Isabel Fuentes se întâlnesc întâmplător în bar. Cei doi au parte de o noapte romantică, iar Isabel află că este însărcinată cu copilul lui Alex. Rolul din acest film i-a adus lui Matthew mai multe oportunități.

Actorul a jucat ulterior în Almost Heroes, o comedie cu Chris Farley, ulterior a jucat în Three to Tango, alături de Neve Campbell și Dylan Mcdermott.

Nu în ultimul rând, Matthew a ajuns să joace în The Whole Nine Yards alături de Bruce Willis. Rumer Willis, fiica lui Bruce, i-a adus un omagiu lui Matthew și a povestit despre experiența lui Bruce alături de Matthew pe platourile de filmare.

Matthew a mai jucat în The West Wing și The Good Wife/The Good Fight

Actorul din Friends s-a făcut remarcat și în cele două filme de mai sus, în care a avut ocazia să-și dezvăluie și latura dramatică. În urma interpretărilor, Matthew a primit și câteva nominalizări la Premiile Emmy.

Matthew l-a jucat pe Jow Quincy, un republican avocat adus să asiste Administrația Democrată Butler, în The West Wing. Mai apoi l-a jucat pe Mike Kresteva, un avocat politician nemilos, prezentat în The Good Wife, iar mai apoi în spinoff-ul The Good Fight.

Actorul din Friends s-a stins din viață la 54 de ani

Matthew Perry a lăsat în spate multe roluri memorabile. Actorul va rămâne în amintirea celor mai mulți admiratori ca Chandler Bing, rolul său emblematic din serialul Friends.

Matthew s-a stins din viață pe 28 octombrie 2023. Actorul a fost găsit fără suflare într-o piscină cu hidromasaj din reședința sa din Los Angeles. Poliția investighează și încearcă să stabilească ce anume a dus la decesul acestuia.

Publicațiile internaționale scriu că la fața locului nu au fost găsite substanțe interzise. Actorii de pretutindeni i-au adus lui Matthew un ultim omagiu.

Colegii săi de platou au postat mai multe mesaje în mediul online. Părinții și familia actorului din Friends au făcut ieri primele declarații cu privire la pierderea lui Matthew.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×