Reclamă

Jennifer Aniston a dezvăluit că are multe răni din cauza antrenamentului intens din ultimii 15 ani: „Mi-am rupt corpul”

Jennifer Aniston a dezvăluit că are multe răni din cauza antrenamentului intens în ultimii 15 ani. Actrița în vârstă de 54 de ani a vorbit cu InStyle despre modul în care și-a suprasolicitat corpul în ultimii 15 ani pentru a arăta perfect la Hollywood. Cu toate acestea, impactul nu a fost mereu unul pozitiv.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 iunie 2023, 7:40

În timp ce vorbea despre noua ei colaborare cu marca de fitness Pvolve, ea a spus că acum mentalitatea ei cu privire la sănătate s-a schimbat. Asta înseamnă că nu mai face exerciții „prea repetitive” – cum ar fi să stea ore întregi în sala de sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Aniston a dezvăluit că are multe răni din cauza antrenamentului intens

Actrița a spus că atunci când ai o mentalitate precum cea că „trebuie să fac 45 de minute de cardio sau nu voi face un antrenament bun”, lucrurile nu merg deloc în direcția cea bună. Din păcate, actrița recunoaște că uneori a lucrat prea mult și a avut nevoie de un terapeut ca să-i sublinieze acest lucru.

„Finetoterapeutul meu mi-a dat o păpușă Barbie acoperită cu bandă Kinesio”, a mărturisit ea.

„Este o imagine mentală stupidă până când îți dai seama că scopul acestei ei este de a-mi arăta fiecare rănire pe care am avut-o în ultimii 15 ani.”

Reclamă

Cum preferă actrița să se antreneze

„Prefer mult să mă antrenez cu prietenii”, a recunoscut ea.

„Fă-ți singur antrenamentul, meh. Dacă ai muzică bună, te poți distra, dar îmi place să fiu ghidată. Îmi este prea ușor să fac lucrurile mai puțin corect decât ar trebui. Îmi este greu să aleg favorite. Sunt atât de mulți! Îmi place foarte mult Lizzo acum, o iubesc pe Rihanna, desigur, și iubesc hip-hop-ul din anii ’90.”

Reclamă

Recent, actrița și-a arătat abdomenul tonifiat și este uimitor că la 54 de ani poate să arate atât de bine.

Jennifer Garner a fost văzută făcându-și antrenamentul într-un top și colanți pentru o ședință foto care să promoveze colaborarea cu Pvolve, un program de exerciții care îmbină mișcarea funcțională cu echipamente bazate pe rezistență.

Actrița a început să lucreze cu programul după ce s-a rănit la spate în urmă cu doi ani. Jennifer susține că Pvolve ajută la „întărirea și refacerea” corpului ei prin cursurile pe care le are.

„Îmi place să găsesc ceva care funcționează cu adevărat și apoi să-l împărtășesc prietenelor mele”, a menționat Aniston.

„Dacă aș fi știut despre asta acum 20 de ani, când îmi lucram corpul, aș fi scutit atât de multă durere.”

Aniston s-a dus la fondatoarea Pvolve, Rachel Katzman, pentru a vorbi despre colaborarea de promovarea a programului.

„Vreau doar să știe mai mulți oameni despre asta pentru că cred că este atât de bun”, a mai adăugat actrița.

„Mintea noastră obișnuia să gândească, trebuie să ne doară. Nicio durere, niciun câștig. Trebuie să fie o oră de antrenament. Trebuie să te antrenezi de trei ori pe zi. Cu acest program poți începe blând”, a explicat ea.

Aniston a reușit să-și mențină forma incredibilă de-a lungul anilor

În aprilie 2022, actrița a povestit într-un intreviu pentru revista First For Women cum este capabilă să arate atât de bine, chiar dacă lucrează cu normă întreagă la cariera ei de actorie și conduce companii precum LolaVie Haircare.

Aniston a recunoscut că își ține dieta în frâu, începându-și ziua cu apă caldă cu lămâie și, de asemenea, merge mult pe jos. Dar cea mai bună parte a zilei ei este timpul pe care îl alocă pentru a medita, a spus ea.

Într-un interviu pentru Radio Times, Aniston a dezvăluit că postul intermitent (IF) i-a schimbat viața. Ea practică o versiune a IF numită dieta 16:8.

„Fac post intermitent, deci nu mănânc dimineața. Am observat o mare diferență în a nu consuma alimente solide timp de 16 ore. În ceea ce privește antrenamentele, ea a spus că preferă să le alterneze.

„Să-mi schimb rutina de antrenament este cheia”, a spus ea. „Întotdeauna încerc să-mi surprind mușchii.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×