Reclamă

Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck

Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la fosta soție a lui Affleck. Se pare că adolescenta se înțeleg foarte bine cu frații săi vitregi. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 mai 2023, 6:53

Jennifer Lopez a avut grijă să-și pună ținuta la punct atunci când a mers în vizită la Jennifer Garner. Cântăreața internațională a renunțat la stilul său preț de câteva momente. Aceasta și-a dat jos ochelarii de soare și i-a înlocuit cu cei de vedere. Paparazzi au surprins imediat momentul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner

Jennifer Lopez și-a educat copiii să aibă o relație bună cu oamenii din jurul lor. Emme este foarte respectuoasă, la fel și fratele său geamăn. Adolescenta a petrecut mai multe re acasă la mama sa vitregă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez alături de fiica sa, Emme, în fața casei lui Jennifer Garner
Jennifer Lopez a mers să o ducă pe Emme acasă la Jennifer Garner / Profimedia Images

Conform publicației Daily Mail, Emme a mers să se întâlnească cu Seraphina, Violet și Samuel, copiii lui Ben Affleck din căsnicia cu Jennifer Garner.

Reclamă

De altfel, nu este prima dată când familia numeroasă a celor doi se întâlnește într-un cadru informal. Copiii lui Affleck și cei ai lui Jennifer Lopez au petrecut multe momente frumoase împreună de-a lungul timpului.

A fost una dintre cele mai mari dorințe ale vedetei latino. Aceasta a vrut ca gemenii ei să aibă o relație bună cu copii soțului său. Jennifer a fost foarte atentă la look-ul său. În timp ce Emme a ales o ținută casual, Jennifer a optat pentru o pereche de pantaloni eleganți, o bluză albă și un blazer.

Atunci când a mers în vizită la Jennifer Garner, JLo și-a dat jos ochelarii de soare și i-a înlocuit cu cei de vedere. După ce a lăsat-o pe fiica sa la fosta soție a lui Ben Affleck, JLo și-a continuat ziua. Aceasta a avut o întâlnire de afaceri cu managerul său.

Reclamă

JLo a fost pozată discutând despre afaceri purtând aceeași ținută, dar la care a accesorizat o pereche de ochelari de soar.e Un singur accesoriu a schimbat întreaga ținută a vedetei latino.

Ce relație are Jennifer Lopez cu Jennifer Garner

Jennifer Lopez și Jennifer Garner r avea o relație de prietenie, scrie publicația Hola. Fosta soție a lui Ben Affleck a ales să aibă o relația bună cu vedeta latino, totul de dragul copiilor săi. De altfel, cele două femeie din viața lui Ben Affleck sunt pozate destul de des împreună.

Jennifer Garner a declarat în trecut că este deranjată de momentele în care presa scrie articole despre familia sa, inclusiv articole despre fostul său soț.

Deși actrița este deranjată de toată atenția pe care o primește de când fostul său soț s-a căsătorit cu JLo, aceasta nu a rupt legăturile cu vedeta latino. Sursele aporpiate celor două femeie au oferitmai multe informații despre relația celor două.

„Jwn și Jennifer cooperează pentru a se înțelege cât mai bine. Se știu de mult timp, iar acum au relație strânsă de prietenie. Garner a rămas surprinsă de cât de caldă este Jennifer  Lopez cu copiii săi. Se bucură amândouă de timpul petrecut alături de familiile numeroase.”

Ben Affleck și fosta sa soție au fost și ei văzuți destul de des unul în compania celuilalt. Deși au divorțat, cei doi părinți se implică în mod egal în creșterea copiilor lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×