Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers cu copiii la cumpărături în Beverly Hills. Cei doi soți au avut momente tandre în public

Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers cu copiii la cumpărături în Beverly Hills. Cei doi soți au fost văzuți în timp ce se sărutau după ce și-au bucurat copiii cu o sesiune de shopping.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 mai 2023, 7:10

Actriței în vârstă de 53 de ani i s-au alăturat soțul și gemenii ei, Max și Emme, în vârstă de 15 ani, pe care îi are din relația cu fostul său soț, Marc Anthony. Hitmaker-ul On The Floor și-a etalat din nou stilul elegant. Ea purta o rochie cu spatele gol cu dungi galbene și maro pentru a se simți mai comod pe vremea mai caldă de afară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers cu copiii la cumpărături

Ea a purtat o pereche de pantofi maro cu bretele și platformă, pentru a se asorta cu ținuta ei de zi. După ce s-a căsătorit în iulie 2022, cântăreața a devenit și mama vitregă a celor trei copii ai lui Ben. Actorul îi are din relația cu fosta soție, Jennifer Garner: Violet, 17 ani, Seraphina, 14 ani și Samuel, 11. Cu toate acestea, cei trei nu i-au însoțit în weekend la plimbarea în oraș.

Vedeta a purtat o poșetă maro Yves Saint Laurent, cu o curea cu lanț auriu, pe care a purtat-o peste umărul stâng pentru a ține câteva obiecte de care avea nevoie în timpul zilei. Părul ei a fost coafat cu o cărare pe mijloc și aranjat într-un coc dezordonat. Bretonul îi cădea ușor pe părțile laterale ale frunții.

Ea și-a accesorizat ținuta adăugând o pereche de cercei strălucitori, împreună cu o pereche mare de ochelari de soare pentru a-și proteja ochii de soarele strălucitor din California.

Actorul a optat pentru un look mai lejer într-o pereche de blugi albaștri. El a purtat și o cămașă deschisă la culoare cu un tricou alb pe dedesubt și o pereche de pantofi sport.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

JLo și Ben Affleck, la plimbare cu copiii, în Beverly Hills
Actriței în vârstă de 53 de ani i s-au alăturat soțul și gemenii ei, Max și Emme, în vârstă de 15 ani / Profimedia Images

Cum se comportă actorul cu soția și copiii ei

Reclamă

Actorul a stat mereu cu ochelarii de soare la ochi în timp ce își însoțea soția și copiii săi vitregi, gemenii Max și Emme, care au avut un aspect simplist pentru cumpărături.

Familia a fost văzută coborând dintr-un vehicul elegant și negru pentru a lua câteva articole dintr-un magazin de jucării din apropiere. Affleck a ajutat la aranjarea unor sacoșe portocalii în mașina lor parcată în fața magazinului. Ei au făcut câteva achiziții importante în timpul ieșirii în familie.

La un moment dat, cei doi soți au fost văzuți așteptând la o trecere de pietoni. Jennifer s-a uitat cu dragoste la soțul ei în timp ce aveau o conversație. Au sfârșit prin a-și împărtăși un sărut dulce.

Cuplul s-a căsătorit în iulie 2022 la Las Vegas. Evenimentul a fost urmat de o ceremonie mai mare la moșia actorului din Georgia. Cei doi au mai fost împreună în 2002 și s-au logodit mai târziu în același an. Din păcate, ei s-au despărțit în 2004.

Cei doi iubiți păreau să fie relaxați în timp ce petreceau timp împreună. Această ieșire vine la scurt timp după ce un videoclip a devenit viral. În imagini se vede cum Ben trântește ușa unei mașini după ce soția lui s-a așezat pe scaunul pasagerului.

Ce spune Jennifer Lopez despre relația cu copiii ei

După ce au mai luat câteva articole de la un magazin cunoscut, vedetele, împreună cu Max și Emme, s-au plimbat pe un trotuar aglomerat pentru a se îndrepta către următoarea lor destinație.

Lopez a vorbit recent despre faptul că se simte „vinovată” din cauza impactului negativ pe care celebritatea ei îl are asupra gemenilor săi în timpul unui interviu cu Audacy.

„Nu am vorbit prea mult cu ei despre asta, dar tocmai am început. Tocmai au început să-mi spună cum îi tratează oamenii”, a dezvăluit ea.

Actrița și cântăreața a explicat că statutul ei este în mintea oamenilor atunci când se încrucișează cu proprii ei copii. „Așa că, atunci când intră în cameră, la asta se gândesc oamenii, nu îi văd așa cum sunt”.

„Și cred că asta trebuie să fie un lucru foarte greu pentru ei. Așa că, mi-ar fi plăcut să fi putut să-i protejez”.

Ea a spus mai apoi că se simte „vinovată” de situație, afirmând: „Dar este, cred că le este greu. Eu le-am făcut asta”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×