Reclamă

Jennifer Lopez spune că ea și Ben Affleck sunt bine împreună. Cei doi au împreună cinci copii pentru care își doresc o familie frumoasă

Jennifer Lopez spune că ea și Ben Affleck sunt bine împreună. Cei doi au împreună cinci copii pentru care își doresc o familie frumoasă. Patru dintre copii sunt adolescenți și pare că abia acum începe perioada mai grea pentru cei doi părinți.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 mai 2023, 7:59

Jennifer Lopez și Ben Affleck fac tot posibilul pentru ca armonie să fie prezentă într-o casă plină de adolescenți. JLo are gemeni din relația cu Marc Anthony, iar Ben Affleck are trei copii din căsnicia cu Jennifer Garner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez spune că ea și Ben Affleck sunt bine împreună

În timpul unei apariții la Live with Kelly and Mark, actrița în vârstă de 53 de ani a vorbit despre cum este să crească atât de mulți adolescenți cu soțul ei.

„Sunt aproape cinci adolescenţi! le-a spus Lopez gazdelor. „Cel mai tânăr are 11 ani, așa că nu este chiar preadolescent!”

Când Ripa, gazda show-ului a spus că acești ani au fost „mai răi decât cei din adolescență”, Lopez a insistat și a spus că „e un înger”.

Ben Affleck împreună cu Seraphina, Violet și Emme la cumpărături
Ben Affleck a ales să se relaxeze la cumpărături / Profimedia Images
Reclamă

„Dar anii adolescenței sunt grei”, a recunoscut ea. „Este o provocare. Ai acest copil pentru o vreme și e cel mai bun prieten al tău mic, căruia îi place să fie cu tine tot timpul. Apoi dintr-o dată îmi spune ieși din camera mea”.

Lopez a continuat: „Este un moment în care ei sunt indivizi aparte și contestă tot ceea ce spui și tot ceea ce faci și tot ceea ce ești, și asta este. Și trebuie să mergeți pur și simplu pe valuri, împreună”.

„Mă simt de parcă fac surfing. Mă călăresc pe valuri și apoi îmi spune hopa, tocmai am fost doborât! Acum, m-am întors, m-am întors!”

Reclamă

Ce spune JLo despre relația dintre copii și Ben Affleck

Ripa a glumit că uneori se ascundea de adolescenții ei în dulap, iar în acest timp, Lopez a glumit: „Înțeleg mai multe decât știi!”

„Cred că este deosebit de greu pentru mame, pentru că ei îl iubesc mereu pe tata, mereu spun tata este cel mai bun! Și eu am fost așa cu tatăl meu!”, a dezvăluit ea, întorcându-se către mama Guadalupe Rodríguez, care i s-a alăturat în emisiune. „Și mama mi-a spus și ți-o spun chiar acum, la televizor, în fața tuturor. Te înțeleg mult mai mult acum.”

În altă parte a interviului, Lopez a comentat despre stilurile parentale diferite ale ei și ale mamei sale.

„Sunt puțin mai permisivă. Mama mea pentru o lungă perioadă de timp a stat acasă. Eu am fost întotdeauna o mamă care lucrează, așa că chiar există un lucru foarte diferit. De asemenea, ea avea 20 de ani. Până la 26 de ani, avea 3 copii”.

„Așadar, era un fel de copil care creștea copii. Eu am avut copiii mei când aveam 38 de ani, i-am avut mult mai târziu. Eram mai mult un adult la acea vreme”, a spus Lopez. „Am crescut împreună”.

JLo are o relație foarte apropiată cu mama sa. De asemenea, Guadalupe Rodriguez a vorbit despre căsnicia fiicei sale și a spus că mereu l-a plăcut pe actor și a știut că se vor împăca. Se pare că mama vedetei latino ar fi crezut mereu că JLo va reuși să se întoarcă înapoi în brațele lui Affleck.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×