Reclamă

Jennifer Lopez i-a interzis lui Marc Anthony să intre pe platourile de filmare când avea scene intime

Jennifer Lopez i-a interzis lui Marc Anthony să intre pe platourile de filmare când avea scene intime. Artista nu a vrut să fie văzută de fostul ei soț, tatăl copiilor ei, în ipostaze care probabil nu i-ar fi ajutat în cuplu.

Publicat: 29 aprilie 2023, 6:08

Jennifer Lopez și fostul ei soț Marc Anthony au avut o relație lungă. În acea perioadă, Lopez a fost foarte activ în lumea filmului. În timp ce unele producții necesitau filmarea unor scene intime, Jennifer Lopez i-a interzis lui Marc Anthony să o vadă cum se comporta sexy față de un alt bărbat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez i-a interzis lui Marc Anthony să intre pe platourile de filmare

Cu alte cuvinte, artista nu a vrut ca Marc Anthony să o vadă seducând un alt bărbat. Potrivit Animated Times, vedeta „Jenny from the Block” nu a vrut ca soțul ei de atunci să o vadă în ipostaze intime cu un alt bărbat.

Deși acest lucru s-a întâmplat în momente diferite, ea își amintește cel mai mult când a filmat „The Back-up Plan” cu Alex O’Loughlin.

„Nu am vrut să-l torturez pe bietul om. El nu ar trebui să privească când seduc un alt bărbat pe o masă de bucătărie.”

Lui Jennifer Lopez nu îi place să filmeze scene intime. Ea simte că trebuie să fie pregătită mental și fizic pentru acele scene. JLo a explicat că a vorbit cu directorul, astfel încât să-i poată oferi tot ce avea nevoie cât mai repede posibil. Cu toate acestea, simțea că se așteaptă să o facă cu stângăcie.

Reclamă

Lui Jennifer Lopez îi place să se conecteze cu personajele pe care le portretizează. Vedeta a menționat că s-a simțit binecuvântată și s-a deschis legat de ceea ce preferă să filmeze. De asemenea, a explicat că proiectele în care s-a implicat s-au întâmplat exact în momentul în care trebuiau să se întâmple. De exemplu, când se gândea să filmeze o nouă comedie romantică, scenariul pentru „The Back-Up Plan” a venit către ea.

JLo a menționat, de asemenea, că a avut norocul să joace cu oameni cu care avea ceva în comun. Cu care se putea conecta cu ușurință la nivel personal.

Jennifer Lopez și Marc Anthony, la masă, la un restaurant din Miami, în timp ce beau cafea
În timp ce Lopez și Anthony continuă să se ocupe împreună de Max și Emme, artista a fost văzut petrecând mult timp cu fostul ei logodnic, Ben Affleck / Profimedia Images
Reclamă

Jennifer Lopez are doi copii cu Marc Anthony

Marc Anthony și Jennifer Lopez s-au căsătorit în 2004. Cei doi au fost împreună până în anul 2011 când au decis să pornească pe drumuri separate. Vedeta și fostul ei soț și-au finalizat divorțul în 2014. Ei continuă să-i se ocupe de educație gemenilor lor, Max și Emme, în vârstă de 15 ani. O altă sursă a spus pentru People că Anthony a ajutat-o mult pe artistă ​​după despărțirea de Alex Rodriguez.

De-a lungul timpului, Marc Anthony i-a fost mereu alături artistei în perioadele dificile. Acesta a ajutat-o chiar și atunci când JLo s-a despărțit de Alex Rodriguez. Tot el a fost cel care s-a ocupat de copii pe toată perioada plecării ei în Republica Dominicană.

„Să-l aibă pe Marc în timp ce trebuie să lucreze în străinătate a fost foarte reconfortant pentru Jennifer”, a spus în trecut o sursă pentru People.

Lopez și Anthony continuă să se ocupe împreună de Max și Emme și de-a lungul timpului au fost văzuți de mai multe ori împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×