Reclamă

De câte ori a fost logodită Jennifer Lopez. Cine sunt bărbații care au cerut-o pe vedetă în căsătorie

Te-ai întrebat vreodată de câte ori a fost logodită Jennifer Lopez? Vedeta latino a reușit să cucerească o mulțime de bărbați, însă puțini au fost cei care au rezistat după căsătoria cu JLo. De-a lungul timpului, Jennifer a fost cerută în căsătorie de mai mulți bărbați care și-au dorit să-i ofere acesteia familia la care a visat mereu.

Publicat: 16 aprilie 2023, 6:41

Jennifer Lopez este una dintre cele mai cunoscute artiste la nivel internațional. Diva a fost curtată de mulți bărbați, iar unii dintre aceștia au ajuns până în punctul în care au cerut-o în căsătorie. În ciuda faptului că JLo și-a dorit mereu o poveste de dragoste desprinsă din basme, statutul și programul aglomerat au dus de multe ori la ruperea relațiilor dintre ea și partenerii ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De câte ori a fost logodită Jennifer Lopez

Jennifer Lopez trăiește în prezent o frumoasă poveste de iubire alături de Ben Affleck. Vedeta are o căsnicie fericită, o familie unită și o carieră de succes. Vedeta latino radiază de fericire, iar recent a povestit despre stilul de viață pe care l-a abordat în ultimii ani.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-una din cele trei rochii de mireasă pe care le-a purtat la nunta din Georgia
Jennifer Lopez și-a dorit o rochie personaliztă pentru nunta sa / Profimedia Images

Pe plan amoros, lucrurile nu au stat mereu la fel de bine pentru JLo. Aceasta a trecut prin multe dezamăgiri amoroase din cauza relațiilor care au eșuat. Înainte de a se căsători cu Ben Affleck, Jennifer Lopez a fost logodită de șase ori.

Reclamă

Ojani Noa

Primul bărbat care a cerut-o în căsătorie pe Jennifer Lopez a fost Ojani Noa.

Reclamă

Cerea în căsătorie a avut loc în 1997, iar Jennifer a primit atunci un inel cu diamante în valoare de 100.000 de dolari. Însă povestea lor de dragoste nu a durat foarte mult. JLo și Ojani au divorțat la doar un an.

Cris Judd

Următorul bărbat care și-a făcut curaj să o ceară pe divă în căsătorie a fost Cris Judd. Acesta a fost dansatorul din trupa artistei în timpul filmărilor pentru clipul piesei Love Don’t Cost a Thing.

Jennifer a primit un inel cu smarald în anul 2001. Căsătoria celor doi a durat cu puțin peste un an, iar la scurt timp a urmat divorțul.

Ben Affleck

Jennifer Lopez nu a stat foarte mult pe gânduri, iar la scurt timp a intrat într-o nouă relație, de data aceasta cu Ben Affleck. Affleck i-a oferit artistei un inel cu diamant roz care ar avea 6.10 carate.

inelul de logodnă al lui Jennifer Lopez în timp ce aceasta îl prezintă camerelor de fotografiat pe covorul roșu
Inelul de logodnă al artistei este estimat în prezent la o valoare de aproximativ 11 milioane de dolari / Getty Images

Valoarea inelului de logodnă pe care l-a primit a continuat să crească în fiecare an, iar diamantele roz sunt la mare căutare acum, fiind considerate extrem de rare. Diva și Affleck s-au despărțit la scurt timp după logodnă din cauza presiunii venită din media. 

Marc Anthony 

La scurt timp după despărțirea de Ben Affleck, Jennifer a început să se întâlnească cu artistul Marc Anthony. Acesta a cerut-o în căsătorie pe diva cu un inel cu diamant albastru de 8.5 carate.

Cuplul s-a căsătorit în 2003, iar împreună au avut doi copii, Emme și Max. Despărțirea celor doi a avut loc în 2011, iar finalizarea divorțului s-a întâmplat abia în 2015.

Alex Rodriguez

Vedeta latino nu și-a pierdut speranța în iubirea adevărată. Cea de-a cincea cerere în căsătorie a venit din partea lui Alex Rodriguez. JLo și Rodriguez au început să se întâlnească în 2017, iar în 2019 acesta a cerut-o pe diva în căsătorie.

https://www.instagram.com/p/Buzz2J8ADNB/?utm_source=ig_embed&ig_rid=e30aded3-98d4-447a-bdd3-8936ad983769

Vedeta a primit un inel cu smarald cu o valoare cuprinsă între 1 și 5 milioane de dolari. Logodna cuplului nu a durat foarte mult timp. Cei doi au decis să se despartă în anul 2021.

A doua cerere în căsătorie din partea lui Ben Affleck

După despărțirea de Rodriguez, Jennifer a reluat legătura cu unul dintre foștii ei logodnici. Vedeta a început să se întâlnească din nou cu Ben Affleck în anul 2021. Povestea lor de dragoste a fost una cu suișuri și coborâșuri, însă Ben nu a așteptat prea mult până să-și ceară din nou iubita în căsătorie.

Jennifer Lopez, inel cu diamant verde pe deget
Lopez a spus recent pentru People ce face legătura lor diferită acum față prima dată când au fost împreună / Profimedia Images

Jennifer a fost cea care a făcut vestea cea mare pe conturile sale de social media. Affleck a cerut-o pe diva cu un nou inel cu diamante. De data aceasta actorul a ales un diamant verde, iar Jennifer a dezvăluit ulterior că aceasta este culoarea ei norocoasă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
3
Melissa McCarthy pozată la gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate. Cum arată acum grăsuța de la Hollywood
Transformarea Melissei McCarthy după ce a fost acuzată că a folosit un medicament pentru a pierde în greutate a fost incredibilă. Grăsuța de la Hollywood arată incredibil după ce a scăpat de kilogramele în...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×