Reclamă

Jennifer Lopez a vorbit despre inelul său de logodnă. Ce semnificație are diamantul verde pentru artista internațională

Jennifer Lopez a vorbit recent despre inelul său de logodnă. Artista în vârstă de de 52 de ani a fost cerută în căsătorie pentru a doua oară de Ben Affleck. De data aceasta, actorul i-a oferit iubitei sale un diamant verde extrem de rar.

Publicat: 13 aprilie 2022, 7:08

Mike Fried, CEO al unei importante companii de diamante, a declarat pentru Page Six că ”diamantele verzi sunt în general foarte rare. Unul de o astfel de dimensiune este cu atât mai greu de găsit”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform publicațiilor internaționale, o astfel de bijuterie ar putea fi evaluată la aproximativ 5 milioane de dolari. În timp, valoarea acestui inel ar putea ajunge la pese 10 milioane de dolari, scrie publicația Elle.com.

Jennifer Lopez a vorbit despre inelul său de logodnă

Primul inel de logodnă pe care Jennifer Lopez l-a primit de la Ben Affleck a fost extrem de similar cu cel pe care diva l-a primit în urmă cu doar câteva zile. Ben a cerut-o pe JLo prima dată în căsătorie cu un diamant roz. Diamantul roz este la rândul său o piatră prețioasă extrem de rară.

Vezi mai multe imagini cu inelul de logodnă al artistei Jennifer Lopez în Galeria Foto!

Jennifer Lopez, inel cu diamant verde pe deget
Lopez a spus recent pentru People ce face legătura lor diferită acum față prima dată când au fost împreună / Profimedia Images
Reclamă

Culoarea diamantului are o semnificație aparte pentru iubita actorului. Jennifer Lopez a vorbit recent despre inelul său de logodnă. Aceasta a dezăvăluit motivul pentru care asociază culoarea verde cu etape importante din viața sa.

”Am spus întotdeauna că verdele este culoarea mea norocoasă. Poate vă puteți aminti de o anumită rochie verde. Mi-am dat seama că sunt foarte multe momente din viața mea în care lucruri minunate s-au întâmplat atunci când am purtat verde.”

Vedeta a făcut referire la rochia verde Versace pe care a purtat-o în anul 2000 la Premiile Grammy. Cei mai mulți admiratori ai cuplului se așteptau la acest moment. Totuși, nimeni nu a putut anticipa ce bijuterie va alege Affleck pentru iubita sa.

Reclamă

Actorul a ținut cont de preferințele sale și a surprins-o cu un inel rar. Experții în diamante sunt de părere că au fost folosite tehnici speciale pentru ca bijutierii să obțină strălucirea deosebită și culoarea specială a inelului de logodnă al artistei.

Cât valorează acum primul inel de logodnă pe care Jennifer Lopez l-a primit de la Ben Affleck

Jennifer Lopez și Ben Affleck au început să se întâlnească în anul 2002 după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei Gigli. Cei doi s-au logodit la scurt timp, dar și-au amânat nunta până în luna septembrie a anului 2003.

Din cauza presiunii pe care au resimțit-o din partea mediei, cei doi au decis să-și anuleze logodna în anul 2004, iar fiecare și-a continuat viața alături de alți parteneri. La aproape 20 de ani de la acel moment, cei doi trăiesc din nou o frumoasă poveste de iubire.

inelul de logodnă al lui Jennifer Lopez în timp ce aceasta îl prezintă camerelor de fotografiat pe covorul roșu
Inelul de logodnă al artistei este estimat în prezent la o valoare de aproximativ 11 milioane de dolari / Getty Images

Primul inel pe care Ben i l-a oferit artistei Jennifer Lopez avea un diamant roz. Bijuteria de 6.1 carate era estimată în urmă cu 19 ani la valoarea de 2.5 milioane de dolari. Între timp, valoarea diamantului a crescut și mai mult, iar prețul inelului de logodnă este mult mai mare.

În prezent, inelul de logodnă cu diamant roz este estimat la circa 11 milioane de dolari. Conform publicațiilor externe, se crede că Jennifer a păstrat inelul de logodnă cu diamant roz în ciuda faptului că a rupt legătura cu Ben Affleck în 2004.

De această dată, iubitul său a avut grijă să o surprindă cu o bijuterie la fel de specială care va rămâne alături de artistă pentru tot restul vieții.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×