Reclamă

Jennifer Lopez a purtat un corset negru. Cum s-a îmbrăcat vedeta la întâlnirea avută cu Ben Affleck

Jennifer Lopez și-a uimit admiratorii și a purtat un corset negru la o întâlnire pe care a avut-o recent cu iubitul său, Ben Affleck. Cei doi îndrăgostiți și-au petrecut ziua împreună și au mers să vadă un film. Fotografii nu i-au scăpat o clipă din ochi și au încercat să-i pozeze din toate unghiurile.

Publicat: 1 martie 2022, 7:09

JLo și iubitul său au ținut primele pagini ale publicațiilor încă de când s-au împăcat. Povestea lor de dragoste pare să evolueze din ce în ce mai frumos. Atunci când nu apar la evenimente publice împreună, cei doi își petrec timpul alături de copii sau mergând la întâlniri romantice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a purtat un corset negru

Ben Affleck și-a surprins iubita cu o invitație la film. Actorul a fost fotografiat de paparazzi în timp ce deschidea portiera unei mașini în care se afla iubita sa. Cei doi au coborât în parcare pentru a merge ulterior la un film, scrie publicația InStyle. Nu se cunoaște producția pe care cei doi au văzut-o, însă aceștia au părut extrem de încântați de timpul pe care îl pot petrece departe de ochii curioșilor.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-o maletă albă și un corset negru în timp ce merge ma întâlnire cu Ben Affleck
Jennifer Lopez și-a pus în evidență silueta cu ajutorul unui corset negru / Profimedia Images

Vedeta latino a ales să poarte o ținută casual care să-i pună în evidență silueta de invidiat. Jennifer Lopez a purtat o maletă albă peste care a asortat un corset negru. În partea de jos, diva a optat pentru o pereche de pantaloni negri și o pereche de pantofi eleganți.

Reclamă

Se pare că de data aceasta, artista internațională a ales să renunțe la tocurile înalte. JLo a avut tot timpul cu ea o poșetă încăpătoare și o pereche de ochelari de soare care să-i ferească privirea de aparatele de fotografiat ale curioșilor. Ben Affleck a ales și el o ținută casual.

Acesta a purtat tot timpul o mască de protecție împotriva COVID-19. Conform publicației InStyle, cei doi îndrăgostiți nu ar fi fost singuri.

Se pare că alături de ei ar fi fost și gemenii artistei, Emme și Max. Cei doi adolescenți au împlinit recent vârsta de 14 ani. 

Reclamă

Jennifer Lopez a vorbit recent despre familia sa

Jennifer Lopez este una dintre cele mai apreciate vedete la nivel internațional. Artista se bucură de notorietate în rândul publicului din întreaga lume. Deși cea mai mare parte a vieții sale a fost în lumina reflectoarelor, aceasta a încercat să fie întotdeauna discretă atunci când s-a raportat la familia sa.

Recent, artista a distribuit pe contul său personal de Instagram un mesaj emoționat și un videoclip cu gemenii săi, Emme și Max. Adolescenții au împlinit recent vârsta de 14 ani.

”Deci asta este, 14!!!! Copiii mei, razele mele de soare. La mulți ani celor două nuci de cocos #Max și Lulu. M-ați învățat adevăratul sens al vieții și m-ați schimbat pentru totdeauna în cel mai uimitor mod posibil. Sunt atât de recunoscătoare că vă am!!! Sper să fiu măcar jumătate din binecuvântarea care ați fost voi pentru mine.”

Alături de mesajul emoționant s-a aflat un videoclip cu imagini din viața intimă a artistei. În clip apare cântăreața alături de cei doi copii ai săi. De când a reluat legătura cu Ben Affleck, acesta a încercat să se apropie de gemenii artistei. Prietenii cuplului spun că Ben se înțelege foarte bine atât cu Emm, cât și cu Max. De altfel, actorul a fost văzut de multe ori distrându-se cu gemenii și copiii săi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×