Reclamă

Ben Affleck a vorbit despre despărțirea de Jennifer Lopez din anul 2004. Ce declarații a făcut actorul

Ben Affleck a vorbit despre despărțirea de Jennifer Lopez din anul 2004. Actorul în vârstă de 49 de ani a oferit un interviu sincer în care a dezvăluit mai multe detalii despre viața sa privată. În general, Ben este un actor rezervat când vine vorba de  lucrurile care se întâmplă în spatele camerelor. Cu toate acestea, în ultima vreme a vorbit tot mai des despre trecutul său.

Publicat: 12 ianuarie 2022, 7:50

Ben Affleck și Jennifer Lopez trăiesc în prezent o frumoasă poveste de iubire. Cei doi s-au despărțit pentru prima dată în anul 2004, iar de atunci nu au mai avut o relație amoroasă unul cu celălalt. La aproape 17 ani de când au rupt logodna s-au împăcat și par mai fericiți ca niciodată. Astăzi sunt unul din cele mai apreciate cupluri de la Hollywood și strălucesc de fiecare dată când apar împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck a vorbit despre despărțirea de Jennifer Lopez din anul 2004

Ben Affleck este tot mai sincer cu admiratorii săi. Actorul nu se mai ascunde de trecut. Acesta a rupt din nou tăcerea într-un interviu pe care l-a acordat recent. De data aceasta a povestit mi multe despre despărțirea din anul 2004 pe care a avut-o cu actuala sa iubită, Jennifer Lopez.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez și Ben Affleck în Galeria Foto!

Jennifer Lopez alături de Ben Affleck în timp ce îi șoptește la ureche
Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși tot timpul meciului în ipostaze tandre / Profimedia Images

Fanii au fost întotdeauna curioși să afle care a fost motivul real pentru care cei doi au rupt logodna. Se pare că presiunea venită din partea presei la acel moment a dus la separarea celor doi îndrăgostiți. JLo nu a oferit încă nicio declarație, însă Ben a fost cât de poate de explicit privind motivele care au dus la destrămarea poveștii lor de iubire.

Reclamă

”Ne-am anulat planurile din cauza atenției negative pe care o primeam din partea presei. Aș putea spune că acest lucru a contat cam 50 % din decizia finală. Ideea că oamenii te urăsc, pe tine și pe persoana pe care tu o iubești este toxică și otrăvitoare. Niciunul din noi nu a vrut să ia parte la acest lucru.”

Ben Affleck a vorbit despre despărțirea de Jennifer Lopez din anul 2004 și a fost foarte deschis în a admite de ce lucrurile nu au mai funcționat între el și persoana pe care o iubește.

JLo și Ben au început o relație amoroasă în anul 2002. În ciuda sentimentelor puternice pe care le aveau unul pentru celălalt, cei doi n-au rezistat presiunii venite din partea presei. După ce s-au despărțit au avut relații separate. De altfel, actorul și-a găsit la acel moment liniște în brațele frumoasei Jennifer Garner, alături de care are și trei copii, Serapinha, Violet și Samuel.

Reclamă

Ce spune Ben Affleck despre împăcarea cu Jennifer Lopez

Ben Affleck a vorbit despre despărțirea de Jennifer Lopez din anul 2004. Actorul a simțit nevoia să lămurească lucrurile pentru admiratorii săi. De când a reluat legătura cu JLo a fost tot timpul în atenția presei.

Actorul spune că înainte de a pune pe primul loc povestea sa de dragoste, trebuie să-și pună mai întâi copiii. Acesta se simte responsabil față de cei trei adolescenți pe care îi are alături de fosta sa soție, Jennifer Garner.

Ben Affleck la costum negru și Jenifer Lopez într-o costumație maro au fost de nerecunoscut pe covorul roșu în New York la premiera filmului The Last Duel
Ben Affleck și Jennifer Lopez au atras atenția tuturor cu gesturile tandre pe care și le-au oferit unul altuia / Profimedia Images

”Responsabilitatea mea față de copii este cea mai mare pe care o pot avea. Nu aș vrea să fac ceva care să-i rănească sau care să le afecteze viața. Știu că celebritatea mea îi afectează deja în mod direct. Mi-am dus fiul într-o zi la școală. Are doar nouă ani, dar sunt mulți alți copii mai mari ca el care vorbesc despre faptul că eu îi sunt tată.”

Ben Affleck a  vorbit și despre divorțul de Jennifer Garner. JLo a fost dezamăgită de declarațiile lui Affleck cu privire la fosta sa soție. Actorul spune că a făcut tot ce a putut pentru a aduce lucrurile la normalitate în fosta căsnicie. Cu toate acestea, perspectivele diferite dintre el și Garner au dus la decizia acestora de a merge pe drumuri diferite.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×