Reclamă

Ben Affleck a vorbit despre divorțul de Jennifer Garner. Fosta căsnicie l-a făcut să se simtă ”captiv”

Ben Affleck a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre divorțul de Jennifer Garner. Actorul în vârstă de 49 de ani a declarat că s-a simțit ”captiv” în propria viață din cauza relației pe care a avut-o cu fost sa soție. Unul din motivele pentru care nu a depus actele de divorț mai devreme a ținut de nevoia actorului de a fi un tată bun pentru copiii săi.

Publicat: 15 decembrie 2021, 11:41

Actorul în vârstă de 49 de ani și-a deschis sufletul în fața publicului. Deși, în general, preferă să nu ofere detalii despre viața privată, de data aceasta și-a surprins admiratorii cu declarațiile sale. Ben Affleck a rupt tăcerea și a vorbit despre motivele pentru care a fost nevoit să divorțeze de Jennifer Garner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck a vorbit despre divorțul de Jennifer Garner

Ben Affleck a intrat tot mai mult în atenția presei după ce și-a reluat relația cu fosta sa logodnică, Jennifer Lopez. Deși mulți au crezut că împăcarea acestora a venit în mod natural, Ben a declarat contrariul. Actorul spune că a trecut prin multe clipe dificile înainte de a relua povestea de dragoste cu vedeta latino. Tot el a afirmat că a fost rezervat în privința acestei decizii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși împreună pe stradă în Santa Monica
Garner și Affleck au fost căsătoriți din anul 2005 până în anul 2018 / Profimedia Images

Vedeta din filmul The Good Will Hunting a decis să ofere fanilor mai multe amănunte din viața sa personală. Acesta a admis că relația cu fosta soție l-a făcut să se simtă ”captiv în propria viață”.

Reclamă

Actorul este de părere că parte din cauza pentru care a ajuns să devină dependent de alcool a fost pentru ”a putea scăpa din propria sa realitate”, scrie Daily Mail. Ben a ajuns la o clinică specializată în anul 2018. Actorul a început să aibă probleme grave din cauza băuturilor alcoolice.

”O parte din motivul pentru care am început să beau e pentru că m-am simțit captiv. Nu puteam să plec din relație pentru că m-aș fi simțit vinovat față de copii mei , dar nu eram deloc fericit. Ce puteam să fac? Am ales să beau și să adorm pe canapea, însă am ajuns s realizez că nu asta era soluția.”

El și fosta sa soție, Jennifer Garner, s-au despărțit în mod oficial în luna iunie a anului 2015, la doar câteva zile după ce au celebrat 10 ani de a aniversarea lor.

Reclamă

De ce a ezitat Ben Affleck când s-a împăcat cu JLo

Ben Affleck a vorbit despre divorțul de Jennifer Garner și despre motivul pentru care a ajuns dependent de alcool. În ciuda faptului că pare mai fericit ca niciodată alături de Jennifer Lopez, Affleck spune că a avut rețineri.

Ben Affleck și Jennifer Lopez trăiesc una dintre cele ai frumoase povești de iubire de la Hollywood. Cei doi au mai fost împreună la începutul anilor 2000, însă au renunțat la logodnă la începutul lunii ianuarie din anul 2004. De atunci, fiecare dintre ei și-a continuat viața și au ajuns să aibă familii alături de persoane diferite.

JLo și Ben s-au înțeles foarte bine încă de la început. Unul din motivele principale pentru care au decis să pună capăt relației a fost din cauza presiunii pe care au primit-o din exterior din partea mediei.

Cu toate acestea, la mai bine de 17 de ani de la acel moment, JLo și Ben au decis să-și ofere o a doua șansă. Actorul a recunoscut că a avut dubii atunci când a luat decizia de a relua povestea de iubire cu Jennifer Lopez.

”În mod cert mi-am pus anumite întrebări. Am o responsabilitate foarte mare față de copiii mei. Nu voiam s fac nimic care să-i rănească sau să-i pună într-o situație incomodă. Viața mea i-a afectat oricum foarte mult. Eu și mama lor eram celebrițăți. Nu este deloc ușor pentru un copil să trăiască sub o asemenea presiune.”

Ben Affleck a mai declarat că Jennifer Garner a fost o mamă ideală pentru copiii săi. Actorul spune că a realizat că trebuie să renunțe la alcool atunci când copiii săi l-au văzut într-o stare deplorabilă. Ben spune că ”antidotul” pentru dependența sa s-a aflat în suferința provocată de a nu fi alături de copiii săi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×