Reclamă

Ben Affleck a oferit un interviu sincer. Ce spune actorul despre relația sa cu Jennifer Lopez

Ben Affleck a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre relația sa cu Jennifer Lopez, dar și despre începuturile în cariera sa de la Hollywood. Actorul în vârstă de 49 de ani a vrut să păstreze o aură de mister în jurul poveștii sale de dragoste cu JLo. Deși a fost foarte discret în declarații, Ben nu s-a sfiit să admită că trăiește una din cele mai frumoase perioade din viața sa.

Publicat: 3 decembrie 2021, 7:32

Ben Affleck știe cum să-și impresioneze fanii din întreaga lume. Starul din The Last Duel a abordat mai multe subiecte în ultimul său interviu. Printre acestea s-au numărat bătăliile sale cu alcoolul, dezamăgirile prin care a trecut, dar și modul în care a reușit să reia legătura cu vedeta internațională, Jennifer Lopez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck a oferit un interviu sincer

Sunt rare momentele în care Ben Affleck sau Jennifer Lopez vorbesc despre relația lor de cuplu. Cei doi au învățat din greșelile trecutului, iar acum preferă să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor.

De data aceasta, Ben a decis să ducă discuția mai mult către cariera sa. Actorul a vorbit mai puțin despre poveste de dragoste pe care o trăiește în prezent cu vedeta latino.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ben Affleck la costum negru și Jenifer Lopez într-o costumație maro au fost de nerecunoscut pe covorul roșu în New York la premiera filmului The Last Duel
Ben Affleck și Jennifer Lopez au atras atenția tuturor cu gesturile tandre pe care și le-au oferit unul altuia / Profimedia Images
Reclamă

Affleck a încercat să evite acest subiect cât de mult a putut. Pentru a le face totuși admiratorilor pe plac s-a limitat în a oferi câteva informații.

”Una din lecții pe care le-am învățat a fost că nu e deloc înțelept să împărtășesc totul cu cei din jur. Acesta este motivul pentru care nu vreau să vorbesc despre viața mea personală. Pot spune, totuși, povestea noastră este una foarte frumoasă pentru mine.”

”Unul din lucrurile pe care le prețuiesc cel mai mult este că la acest moment viața mea reflectă nu doar persoana care aș vrea să fiu, ci persoana care simt că sunt cu adevărat. Nu sunt perfect. Însă sunt un bărbat care încearcă din greu, încerc să fiu mereu onest și autentic.”

Reclamă

Ben Affleck a oferit un interviu sincer despre viața sa profesională dar și despre relația cu Jennifer Lopez. Actorul a promis că într-o zi ”poate” va scrie o carte. El va vorbi despre modul în care și-a reluat povestea de dragoste cu JLo.

Ce spune Ben Affleck despre oportunitățile din viața sa

Ben Affleck a oferit un interviu sincer pentru admiratorii săi. Actorul spune că este foarte norocos să primească o a doua șansă. De-a lungul timpului, el spune că a primit mai multe șanse în cariera sa de actor. Totodată, a deschis subiectul despre oportunitatea de a relua legătura cu JLo.

”Sunt un om foarte norocos. Am beneficiat de o a doua șansă în cariera mea și în viața personală. Sunt oameni care nu primesc nici măcar o primă șansă. Viața este dificilă. De multe ori cădem și sperăm că vom mai aveam o ocazie de a dovedi de ce suntem în stare. Cel mai important lucru este să înveți din greșelile trecutului. M-am folosit de acest lucru de-a lungul vieții.”

Actorul spune că povestea de dragoste cu JLo nu s-ar fi reluat dacă nu ar fi învățat din greșelile din trecut. Actorul spune că în prezent își dorește să fie un ”tată, un bărbat și chiar un soț bun”.

Affleck a vorbit și despre problemele pe care le-a avut de-a lungul timpului cu alcoolul. Acesta spune că nu s-a ferit de subiect niciodată. Vedeta spune că a trecut prin multe momente dificile în acea perioadă a vieții sale. Totodată, acesta și-a cerut iertare față de cei pe care i-a rănit emoțional în acea perioadă a vieții sale. Bărbatul spune că singurul mod prin care a scăpat de dependența de alcool a fost prin suferință și durere.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×