Reclamă

Jennifer Lopez va juca în filmul Marry Me. Cum arată primul trailer oficial

Jennifer Lopez va juca în filmul Marry Me. Vedeta în vârstă de 52 de ani e alături de Maluma și Owen Wilson în noua producție. Comedia romantică este așteptată pe marile ecrane pe data de 11 februarie 2022. Filmul va fi regizat de Kat Coiro după scenariul adaptat de Harper Dill, Bobby Crosby și John Rogers.

Publicat: 20 noiembrie 2021, 6:42

Jennifer Lopez și-a uimit complet fanii atunci când a apărut în rochie de mireasă. Acrița va interpreta rolul Selenei în filmul care urmează să apară anul viitor. Producția surprinde povestea interpretei Kat Valdez, interpretată de JLO și a vedetei Bastian, interpretat de Maluma. Cei doi vor avea ceremonia de căsătorie în fața publicului din întreaga lume. Lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când se dovedește că Bastian i-a fost infidel viitoarei sale soții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez va juca în filmul Marry Me

Jennifer Lopez va juca într-o comedie romantică ce promite să țină publicul aproape de marile ecrane. Vedeta internațională a purtat deja o rochie de mireasă care i-a uimit complet pe fanii din lumea întreagă. JLo va apărea în rolul lui Kat Valdez care află că este înșelată cu doar câteva clipe înainte de a spune marele ”DA”, scrie Variety.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez, în rochie albă de mireasă, într-o limuzină
Vedeta în vârstă de 52 de ani e alături de Maluma și Owen Wilson în noua producție / Profimedia Images

Aflarea veștii o face pe vedetă să reacționeze complet neașteptat. Kat decide că se va mărita cu un bărbat din public și îl alege pe Charlie, interpretat de Owen Wilson.

Reclamă

Trailerul oficial a fost lansat și o aduce pe vedetă în prim-plan. Cele patru minute o surprind pe Jennifer într-o ipostază înc are mulți o visează deja alături de Ben Affleck.

Comedia plină de suspans este presărată cu nenumărate momente muzicale și de dans. Coloana sonoră este de excepție, iar interpretările actorilor sunt fără cusur. Jennifer Lopez va apărea în filmul Marry Me în rolul principal alături de Maluma.

Jennifer Lopez își alege oamenii cu care lucrează

Reclamă

Cei doi artiști au colaborat de-a lungul timpului pentru piese precum Pa Ti și Lonely. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă prestația vedetei. De altfel, Jennifer va împărți pe un sărut cu Owen într-una din secvențele filmului. Scenariul e bazat pe un roman grafic al lui Bobby Crosby și a fost scris de John Rogers, Tami Sagher şi Harper Dill. Artista Jennifer Lopez a colaborat recent numai cu femei regizor, inclusiv pentru producția Hustlers.

În anul 2020, artista a vorbit mai mult despre dorința sa de a colabora cu femei regizor și despre importanța existenței lor. Tot atunci, cântăreața a spus că va juca rolul unei tranficante de substanțe interzise, Griselda Blanco, în producția The Godmother. Și acest film este regizat tot de o femeie.

Jennifer Lopez este o femeie împlinită. Aceasta și-a găsit fericirea în brațele fostului ei logodnic, Ben Affleck. Cei doi au o relație de câteva luni, iar acum nu se mai feresc deloc să-și arate sentimentele în fața fanilor. Și-au reunit copiii și chiar dacă sunt implicați în mai multe proiecte, iar distanța este uneori mare, dragostea lor este cea care triumfă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×