Reclamă

Ben Affleck a fost surprins alături de mama sa. Cum a petrecut actorul sărbătorile de iarnă în familie

Ben Affleck a fost surprins alături de mama sa, Chris Anne Boldt. Alături de ei s-a aflat și fiica actorului în vârstă de 16 ani, Violet. Se pare că artistul și-a petrecut anul acesta sărbătorile de iarnă în familie și nu le-a celebrat împreună cu actuala sa iubită, Jennifer Lopez.

Publicat: 28 decembrie 2021, 7:23

Ben Affleck s-a bucurat de timpul liber alături de familie. Fotografii au surprins-o pe mama sa în timp ce pleca de la reședința fiului său. Fiica actorului, Violet, a fost cea care și-a condus bunica la mașină. Paparazzi nu au ratat nicio ocazie pentru a o fotografia pe Chris Anne Boldt din toate unghiurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck a fost surprins alături de mama sa

Sărbătorile de iarnă au fost despre familie și cei apropiați. Se pare că Ben Affleck a înțeles cel mai bine acest lucru, dat fiind faptul că nu a fost văzut în preajma iubitei sale JLo ci alături de mama sa. Actorul s-a bucurat de vizita Annei Boldt în preajma Crăciunului. Fotografii au surprins-o pe aceasta în timp ce părăsea reședința fiului său și se îndrepta către o mașină.

Vezi mai multe imagini cu Ben Affleck și mama sa în Galeria Foto!

Ben Affleck în timp ce își îmbrățișează mama, Chris Anne Boldt
Ben Affleck a fost văzut alături de mama sa, Chris Anne Boldt / Profimedia Images

Alături de ea s-a aflat și nepoata în vârstă de 16 ani, Violete. Affleck a fost tot timpul în spatele celor două pentru a se asigura că fotografii prezenți nu le strică momentul în familie. Chris a purtat o ținută lejeră care să o protejeze totuși de frig.

Reclamă

Aceasta a ales o pereche de pantaloni de trening gri și o geacă cu glugă. Fiica actorului a purtat o rochie cu imprimeu floral, dar și o mască de protecție împotriva Covid-19. Actorul a sfidat temperaturile scăzute și a alergat prin ploaie pentru a-și conduce mama în siguranță la mașină.

Ben Affleck a fost imediat surprins alături de mama sa în timp ce o îmbrățișa și o săruta pe obraz pentru a-și lua rămas bun. Mama vedetei a ales să-și petreacă sărbătorile alături de nepoții săi.

De altfel, Chris Anne Boldt are o personalitate foarte caldă, din relatările publicațiilor externe. Se pare că aceasta și-a susținut fiul atunci când a decis să se împace cu JLo. Sursele spun că Anne a fost văzută de mai multe ori în compania nepoților săi, dar și a gemenilor lui Jennifer Lopez. 

Reclamă

Ben Affleck și-a petrecut sărbătorile în lipsa iubitei sale, Jennifer Lopez

Ben Affleck a fost surprins alături de mama sa în apropierea Crăciunului. Se pare că actorul nu s-a văzut cu iubita sa, Jennifer Lopez. Fotografiile recente îl înfățișează pe Affleck în compania copiilor săi. Jennifer Lopez a postat recent un videoclip emoționant din ziua de Crăciun.

În imaginile distribuite pe internet artista apare alături de o parte din familia sa în timp ce gătesc vafe împreună. Sursele nu au putut confirma încă dacă cei doi s-au văzut în ziua de Crăciun. Fotografii i-au surprins mai tot timpul împreună în timp ce făceau cumpărăturile pentru sărbători.

De altfel, sursele apropiate ale actorului spun că acesta i-a pregătit o adevărată surpriză iubitei sale. De când cei doi s-au împăcat au fost de nedespărțit. JLo și-a dorit să le ofere copiilor săi un Crăciun de poveste. Deși știe că Ben este iubit de micuții săi, a preferat să facă această tranziție cât mai ușoară pentru ei, scrie publicația HollywoodLife.

Cei doi îndrăgostiți au grijă să le ofere copiilor lor tot ce au mai bun și să nu-i pună într-o situație dificilă. Aceștia au fost văzuți deseori în timp ce își petreceau timpul în parcuri de distracții cu copiii lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×