Reclamă

imagini de familie

Cristiana Copos, alături de fiica sa, Alexandra, la Londra, imagine din intimitate
Divertisment
// 7 ianuarie 2022

Cristiana Copos a mers la Londra de sărbători. Imagini rare de familie cu fiica sa, Alexandra

Cristiana Copos este una dintre cele mai puternice femei din România. Cu toate acestea, ea a preferat mereu să păstreze discreția în ceea ce privește familia. Imaginile din intimitate au fost destul de rare făcute publice. Cristiana Copos a mers la Londra de sărbători și a petrecut clipe deosebite alături de familia fiicei sale.
Reclamă
Prințesa Eugenie alături de Jack Brooksbank la nunta lor
Divertisment
// 4 ianuarie 2022

Prințesa Eugenie a distribuit mai multe imagini din arhiva personală. Fotografiile rare cu micuțul August alături de părinții săi

Prințesa Eugenie a distribuit mai multe imagini din arhiva personală. Aceasta a ținut să celebreze noul an cu fotografii rare alături de cele mai importante persoane din viața sa. În cele mai multe momente, Eugenie a fost surprinsă alături de fiul său, August, și de soțul său, Jack Brooksbank.
Liam Hemsworh și Gabriella Brooks, la masă, în timp ce discută
Divertisment
// 28 decembrie 2021

Liam Hemsworth și Gabriella Brooks apar în fotografii rare de familie. S-au pozat alături de părinții actorului

Liam Hemsworth și Gabriella Brooks apar în fotografii rare de familie, imagini pe care fanii le așteptau de ceva timp. Tânăra a fost toată numai un zâmbet în timp ce a petrecut sărbătorile în Europa alături de iubitul ei și de întreaga sa familie.
Ben Affleck la costum negru la premiera filmului The Last Duel 2021
Divertisment
// 28 decembrie 2021

Ben Affleck a fost surprins alături de mama sa. Cum a petrecut actorul sărbătorile de iarnă în familie

Ben Affleck a fost surprins alături de mama sa, Chris Anne Boldt. Alături de ei s-a aflat și fiica actorului în vârstă de 16 ani, Violet. Se pare că artistul și-a petrecut anul acesta sărbătorile de iarnă în familie și nu le-a celebrat împreună cu actuala sa iubită, Jennifer Lopez.
Reclamă
×