Reclamă

imagini de familie

Elle Fannind pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes
Divertisment
// 8 aprilie 2022

Imagini cu Elle Fanning din copilărie. Actrița împlinește anul acesta 24 de ani

Elle Fanning este sora mai mică a celebrei actrițe, Dakota Fanning. Vedeta în vârstă de 24 de ani s-a aflat în lumina reflectoarelor de la o vârstă foarte fragedă. Aceasta a apărut pentru prima dată pe sticlă atunci când avea 18 luni în filmul I am Sam. Alături de micuță s-au aflat pe platourile de filmare unii dintre cei mai mari actori. Printre aceștia se numără Sean Penn, Michelle Pfeiffer și chiar sora acesteia, Dakota.
Reclamă
Gisele Bundchen, la un eveniment monden, fotografiată în timp ce salută presa
Divertisment
// 21 ianuarie 2022

Gisele Bündchen s-a pozat la piscină alături de familia sa. Modelul are o soră geamănă

Gisele Bündchen s-a pozat la piscină alături de familia sa. Modelul este extrem de apreciat în lumea modei pentru calitățile sale fizice, dar puțini știu că aceasta are cinci surori. De data aceasta, Gisele le-a arătat fanilor imagini rare cu familia sa numeroasă.
Cristiana Copos, alături de fiica sa, Alexandra, la Londra, imagine din intimitate
Divertisment
// 7 ianuarie 2022

Cristiana Copos a mers la Londra de sărbători. Imagini rare de familie cu fiica sa, Alexandra

Cristiana Copos este una dintre cele mai puternice femei din România. Cu toate acestea, ea a preferat mereu să păstreze discreția în ceea ce privește familia. Imaginile din intimitate au fost destul de rare făcute publice. Cristiana Copos a mers la Londra de sărbători și a petrecut clipe deosebite alături de familia fiicei sale.
Prințesa Eugenie alături de Jack Brooksbank la nunta lor
Divertisment
// 4 ianuarie 2022

Prințesa Eugenie a distribuit mai multe imagini din arhiva personală. Fotografiile rare cu micuțul August alături de părinții săi

Prințesa Eugenie a distribuit mai multe imagini din arhiva personală. Aceasta a ținut să celebreze noul an cu fotografii rare alături de cele mai importante persoane din viața sa. În cele mai multe momente, Eugenie a fost surprinsă alături de fiul său, August, și de soțul său, Jack Brooksbank.
Reclamă
Liam Hemsworh și Gabriella Brooks, la masă, în timp ce discută
Divertisment
// 28 decembrie 2021

Liam Hemsworth și Gabriella Brooks apar în fotografii rare de familie. S-au pozat alături de părinții actorului

Liam Hemsworth și Gabriella Brooks apar în fotografii rare de familie, imagini pe care fanii le așteptau de ceva timp. Tânăra a fost toată numai un zâmbet în timp ce a petrecut sărbătorile în Europa alături de iubitul ei și de întreaga sa familie.
Ben Affleck la costum negru la premiera filmului The Last Duel 2021
Divertisment
// 28 decembrie 2021

Ben Affleck a fost surprins alături de mama sa. Cum a petrecut actorul sărbătorile de iarnă în familie

Ben Affleck a fost surprins alături de mama sa, Chris Anne Boldt. Alături de ei s-a aflat și fiica actorului în vârstă de 16 ani, Violet. Se pare că artistul și-a petrecut anul acesta sărbătorile de iarnă în familie și nu le-a celebrat împreună cu actuala sa iubită, Jennifer Lopez.
×