Reclamă

Liam Hemsworth și Gabriella Brooks apar în fotografii rare de familie. S-au pozat alături de părinții actorului

Liam Hemsworth și Gabriella Brooks apar în fotografii rare de familie, imagini pe care fanii le așteptau de ceva timp. Tânăra a fost toată numai un zâmbet în timp ce a petrecut sărbătorile în Europa alături de iubitul ei și de întreaga sa familie.

Publicat: 28 decembrie 2021, 8:07

Liam Hemsworth și Gabriella Brooks au pur și simplu un Crăciun minunat alături de familia lui. Pe data de 26 decembrie, cuplul discret și-a făcut o apariție foto rară împreună într-un portret adorabil de grup postat de cumnata lui Liam, Elsa Pataky, pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liam Hemsworth și Gabriella Brooks apar în fotografii rare de familie

În postare, actorul și modelul Hunger Games pot fi văzuți aproape unul de celălalt în timp ce pozează cu familia sa, inclusiv Elsa și soțul ei, Chris Hemsworth, pe un câmp acoperit cu zăpadă. Potrivit Daily Mail, membrii familiei Hemsworth sunt în prezent împreună în vacanță în Europa și par să profite la maximum mergând la schi, la snowboard și împingându-se unii pe alții în zăpadă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Elsa și-a arătat dragostea pentru Gabriella în postarea ei. Cele două fete, care au avut în trecut întâlniri duble cu partenerii lor vedete de cinema, au putut fi văzute cu zâmbetul pe buze și pozând împreună în zăpadă. Ca răspuns, Gabriella a comentat un simplu emoji cu inimă roșie. Dar acesta nu este singurul loc în care cuplul și-a făcut apariția.

Reclamă

Cuplul, care a stârnit pentru prima dată zvonuri despre relația lor în decembrie 2019, a apărut și pe InstaStory.

În trecut, o persoană din anturajul celor doi a declarat pentru E! News că Gabriella a fost primită cu brațele deschise în familia Hemsworth. „Familia aprobă relața lor și le place să o aibă în preajmă. Sunt fericiți pentru Liam că a găsit pe cineva care scoate tot ce e mai bun din el”.

Cum a decurs relația cu Miley Cyrus

Reclamă

Descriind relația dintre Gabriella și Liam, sursa menționată mai sus a dezvăluit că „nu a fost un rollercoaster de suișuri și coborâșuri”, precum relația anterioară de lungă durată a actorului cu fosta soție Miley Cyrus. Despărțirea lor a fost anunțată în august 2019.

„Relația lui cu Gabriella este foarte diferită de cea cu Miley”, au explicat aceștia. Ei au adăugat că „le plac aceleași lucruri și au același stil de viață”.

Liam și Miley au divorțat la patru luni de la un eveniment în care Liam se vedea că este jenat de gesturile actriței. Cei doi au avut o relație timp de 10 ani, dar au fost căsătoriți doar 8 luni. Miley Cyrus a avut anul acesta un moment super emoționant la Super Bowl. Când a luat microfonul să cânte piesa Wrecking Ball, la versurile „Nu te gândi vreodată, m-am îndepărtat, dar te voi dori mereu„, vocea nu a mai ascultat-o. Lacrimile au început să-i curgă pe obraz și Miley a plecat capul. Cântăreața a ratat mai multe strofe din melodia sa.

Cei doi au avut o relație tumultoasă cu multe împăcări și despărțiri. În anul 2019 au ales să pună capăt definitiv relației ei, după ce se căsătoriseră de numai 8 luni. Artista a declarat chiar anul trecut că îl iubește mult pe Liam. Ea a mai spus că sentimentele ei pentru el vor rămâne toată viața.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×