Reclamă

Miley Cyrus s-a pozat alături de sora și mama sa. Cum arată Noah și Tish Cyrus

Miley Cyrus s-a pozat alături de sora și mama sa. Artista în vârstă de 29 de ani a postat pe contul personal de Instagram o fotografie emoționantă. Vedeta și-a petrecut zilele libere în familie alături de cei dragi.

Publicat: 4 decembrie 2021, 6:35

Miley Cyrus și-a impresionat complet fanii cu imaginea pe care a postat-o pe rețelele sociale. Cântăreața apare alături de sora și mama sa într-o atmosferă caldă. Alături de Tish și Noah, Miley s-a pozat în ipostaze emoționante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miley Cyrus s-a pozat alături de sora și mama sa

Miley Cyrus a sărbătorit Ziua Recunoștinței alături de familia sa.Vedeta nu a putut rata această ocazie pentru a distribui câteva imagini emoționante în care apare alături de sora și mama sa. Tish și noah Cyrus s-au alăturat vedetei pentru a imortaliza momentul. Cele tri au optat pentru ținute lejere și comode.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Noah a purtat o pereche de pantaloni de trening la care a asortat un hanorac crem și o geacă. Mama sa a ales un tricou simplu alb și o pereche de pantaloni gri. Miley pe de altă parte a optat pentru o cămașă albă la care a adăugat o vestă tricotată verde și o pereche de blugi.

Reclamă

La toată această ținută  a avut o pereche de ghete de piele, negre. Vedeta nu a renunțat o clipă la stil și s-a îmbrăcat așa cum îi place mai mult. Fotografia în care cele trei apar a fost postată pe contul fiecăreia de Instagram.

Fanii sau bucurat să le vadă împreună și au reacționat rapid în secțiunea de comentarii. Imaginea este din arhiva personală a vedetei. Miley Cyrus s-a mai pozat alături de sora și mama sa, însă vedeta împărtășește aceste momente rareori cu fanii de pe internet.

Ce relație are Miley Cyrus cu restul familiei sale

Reclamă

Miley Cyrus are o relație foarte apropiată cu familia sa. Deși face parte dintr-o familie numeroasă și-a cunoscut succesul încă de la o vârstă fragedă, aceasta nu a uitat niciodată de unde a plecat. Noah Cyrus este sora mai mică a vedetei. Noah are în prezent 21 de ani și a început o frumoasă carieră în lumea filmului.

Ea a primit primul rol la vârsta de trei ani, iar de atunci s-a îndrăgostit complet de lumea spectacolului. Leticia Finley cunoscută drept Tish Cyrus are 54 de ani și este foarte apropiată de copiii săi. Aceasta s-a făcut remarcată în lumea filmului, motiv pentru care și-a încurajat întotdeauna copiii să-și urmeze visul de a face ceea ce-și doresc cu adevărat.

Alături de soțul său, Billy Ray Cyrus, Tish are cinci copiii superbi. Brandi Glenn Cyrus a apărut deseori pe scenă alături de sora sa, Miley. Noah a urmat o carieră în lumea filmului, în timp ce Trace Cyrus are și el o carieră de succes în muzică, iar Braison Cyrus a ales să ducă o viață departe de lumina reflectoarelor.

De-a lungul timpului, Miley a fost văzută de mai multe ori ieșind în oraș alături de mama sa, dar și de restul familiei. Vedeta se simte cel mai bine alături de cei dragi și nu ratează nicio ocazie pentru a împărtăși acest lucru cu admiratorii săi. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×