Reclamă

Jessie J a postat un mesaj emoționant pentru fani. Artista a avut puterea să vorbească despre pierderea unei sarcini

Jessie J a postat un mesaj emoționant. Cântăreața în vârstă de 33 de ani și-a găsit puterea să vorbească despre pierderea unei sarcini. Vedeta a trecut prin multe momente dificile în ultimul an. În timpul celui mai recent concert al său, aceasta a susținut un discurs în care s-a adresat direct fanilor săi.

Publicat: 29 noiembrie 2021, 7:48

Cu multe ore înainte de susținerea concertului, vedeta a postat pe contul personal de Instagram vestea că a pierdut o sarcină. Deși nu a știut cum va proceda, aceasta a decis să meargă mai departe și să participe la concert. Jessie a declarat că muzica o va ajuta să treacă mai ușor peste această pierdere dureroasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jessie J a postat un mesaj emoționant

Anul 2020 a fost plin de suișuri și coborâșuri pentru vedeta internațională. Aceasta a trecut prin multe momente care au pus-o în dificultate. La sfârșitul lunii octombrie, Jessie anunța pe contul personal de Instagram despărțirea de Channing Tatum. O lună mai târziu, artista avea să primească o veste și mai dureroasă. Jessie le-a mărturisit fanilor că a aflat că nu poate avea un copil în urmă cu mulți ani.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Totuși, aceasta nu a vrut să asculte acele cuvinte și a decis să aibă un copil pe cont propriu, cel mai probabil artista a apelat la înseminarea artificială.

Reclamă

Cântăreața a reușit să rămână însărcinată și a fost cea mai fericită în acel moment. Cu toate acestea, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. La cea mai recentă vizită pe care a avut-o la medic, acesta i-a spus că nu mai aude bătăile inimii copilului. Vestea a afectat-o foarte tare și nu a putut trece cu ușurință peste moment nici în timpul concertului.

”În dimineața asta am simțit că nu-mi mai pot controla emoțiile. Vreau să cânt în seara asta. Nu pentru că încerc să-mi evit problemele, dar pentru că muzica mă ajută să trec peste orice. Am început să cânt atunci când eram mică pentru a-mi aduce bucuria în suflet. Această terapie prin muzică mă ajută chiar și astăzi. Vreau să fiu sinceră cu voi și să nu-mi ascund durerea.”

Jessie J a postat un mesaj emoționant pentru a împărtăși cu fanii săi durerea prin care trece. Artista a plâns se mai multe ori în timpul concertului. Jessie le-a mulțumit medicilor care au avut grijă de ea și fanilor care i-au oferit susținere.

Reclamă

Jessie J s-a confruntat cu mai multe probleme în ultimul an

Jessie J a postat un mesaj emoționant după aflarea veștii. Vedeta a trecut prin multe momente dificile anul acesta. Jessie a fost diagnosticată cu boala Ménière.

Aceasta este o afecțiune a urechii interne care produce mai multe. Din cauza acestei afecțiuni vedeta se va confrunta cu episoade de vertij, scăderea treptată a auzului, tinitus, și senzația de plenitudine auriculară. Totodată, artista a dezvăluit că nu-și mai poate menține echilibrul la fel de ușor ca înainte.

”M-am trezit într-o dimineață și m-am simțit de parcă urechea dreaptă mi-a surzit complet. Nu puteam nici măcar să merg în linie directă. Ulterior am aflat că sufăr de această afecțiune, Mediere.”

Jessie și-a găsit totuși curajul să meargă mai departe și încearcă să treacă peste aceste probleme. Artista se bucură de sprijinul fanilor și face tot ce-i stă în putere pentru a-și rezolva problemele.

”Știu că mulți dintre voi treceți prin ceva asemănător pentru că am primit multe mesaje de încurajare de la oameni care au această afecțiune. Momentan, îmi doresc doar să stau în liniște. A trecut deja mult timp de când n-am mai putut cânta, nu pot suporta acest sentiment. Îmi lipsește foarte mult să pot cânta și să fiu în preajma oamenilor.”

Celine Dion este o altă personalitate celebră care a dezvăluit recent că se confruntă cu probleme. La fel ca în cazul artistei Jessie J, fanii vedetei au reacționat rapid și i-au trimis multe mesaje de încurajare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×