Reclamă

Cântecul preferat al copiilor Ducilor de Cambridge. Ce ascultă micuții Cuplului Regal

Kate Middleton și Prințul William au împreună trei copii minunați. Prințul George, în vârstă de 8 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de de șase ani și Prințul Louis în vârstă de 3 ani se bucură de sărbătorile de iarnă alături de părinții lor. Cântecul preferat al Ducilor de Cambridge a fost dezvăluit chiar de Prințul William într-un interviu pe care l-a acordat recent.

Publicat: 26 decembrie 2021, 7:26

Prințul William i-a surprins pe admiratorii Casei Regale Britanice cu cele mai recente declarații pe care le-a făcut. În casa Ducilor de Cambridge, Prințul George și Prințesa Charlotte ”se luptă” deseori pentru a alege ce melodie va cânta în fiecare dimineață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cântecul preferat al copiilor Ducilor de Cambridge

Prințul William le-a oferit admiratorilor câteva informații privind viața sa privată. Ducele de Cambridge este un tată mândru și nu se sfiește niciodată cu acest lucru. În timpul unui episod din seria Time To Walk, William a dezvăluit care este cântecul preferat al copiilor săi. Se pare că cei trei micuți iubesc să-și înceapă diminețile cu o melodie de care nu se pot sătura.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul William, imagine alături de cei trei copii, la aniversarea de 38 de ani
Ducii de Cambridge nu și-au luat copiii la înmormântarea Prințului Philip / Profimedia Images

”În cele mai multe dimineți avem parte de o adevărată luptă între Charlotte și George pentru a alege ce cânte să ascultăm în ziua respectivă. Sunt responsabil să-i ajut să aleagă astfel încât să înțeleagă că într-o zi va fi rândul unuia, iar următoarea zi va fi rândul celuilalt. Prin urmare George primește ziua lui, iar Charlotte pe a sa.”

Reclamă

Cântecul preferat al copiilor Ducilor de Cambridge este ”Waka Waka ( This Time for Africa) interpretat de Shakira. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Prințul William în timpul aceluiași interviu. Atmosfera este setată încă din prima parte a zilei.

Deși între Prințul George și Prințesa Charlotte este o diferență de doar doi ani, aceștia continuă să poarte discuții lungi privind melodia pe care o aleg. Prințul Louis, în vârstă de trei anișori, este încă prea mic pentru a lua parte la discuțiile fraților săi. Recent, Kate Middleton a vorbit despre copiii săi și a dezvăluit că Prințesa Charlotte este cea mai responsabilă dintre cei trei frați.

Cum arată atmosfera din casa Ducilor de Cambridge

Reclamă

Cântecul preferat al copiilor Ducilor de Cambridge este Waka Waka. Prințul William nu s-a ferit să dezvăluie publicului melodia care se aude în fiecare dimineață în casa sa.

Acesta a povestit despre atmosfera care se desfășoară în fiecare dimineață. Conform declarațiilor sale, Prințesa Charlotte obișnuiește să-și pună rochia de balet. Alături de ea vine de cele mai multe ori Prințul Louis care încearcă să-i copieze mișcările de dans.

”Este un moment foarte frumos să-i văd pe copii dansand și bucurându-se împreună în timp ce cântă. Când eram mic, eu și Harry obișnuiam să stăm pe bancheta din spate, iar mama să ne pună tot felul de cântece pentru a îndepărta anxietatea noastră de a merge la școală. Îmi amintesc unul din cântecele pe care îl ceream mereu. Îmi plăcea foarte mult melodia The Best cântată de Tina Turner. Acele momente erau cu adevărat fericite.”

Prințul William a povestit fanilor cum obișnuia să cânte în mașină alături de Prințesa Diana și de fratele său, Prințul Harry.

Ducele de Cambridge a declarat că ascultă deseori acele melodii pe care le auzea în mașina Prințesei Diana pentru a-și aminti de momentele frumoase alături de mama sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×