Reclamă

Prințul William și Kate Middleton au publicat o felicitare de Crăciun. Cum arată imaginea cu familia Ducilor de Cambridge

Prințul William și Kate Middleton au publicat o felicitare de Crăciun. Imaginea cu familia Ducilor de Cambridge a fost realizată într-una din vacanțele acestora din Iordania. Fotografia îi înfățișează și pe cei trei copii ai Ducilor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Publicat: 13 decembrie 2021, 13:32

Cuplul Regal a distribuit mai multe imagini din viața lor privată pe parcursul acestui an. Cele mai multe dintre ele au fost făcute publice în urma unui videoclip care celebra cea de-a 10 aniversare a căsnicie Ducilor de Cambridge. Cum sărbătorile se apropie, Kate și William au publicat un nou portret de familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William și Kate Middleton au publicat o felicitare de Crăciun

Crăciunul este tot mai aproape, iar una din tradițiile Familiei Regale este dusă mai departe și anul acesta. Membrii de la Casa Regală Britanică au realizat primele felicitări de sărbători de anul acesta. Ducii de Cambridge au împărtășit cu admiratorii din lumea întreagă un portret inedit de familie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Imaginea a fost realizată într-o vacanță a Familiei Regale din Iordania. În poza de pe rețelele sociale putem să-i observăm și pe copiii Ducilor de Cambridge. Prințul George, în vârstă de 8 ani, Prințesa Charlotte în vârstă de 6 ani și Prințul Louis în vârstă de 3 ani.

Reclamă

Micuții apar alături de părinții lor în timp ce se bucură de timpul liber. Fotografia a fost selectată de cei doi soți pentru sărbătorile de iarnă. Prințul William și Kate Middleton au publicat o felicitare de Crăciun unică și cu totul deosebită.

Ducesa de Cambridge este pasionată de fotografie, iar de-a lungul timpului a publicat mai multe portrete cu copii săi pe care le-a realizat chiar ea.

Cu ocazia aniversării a 10 ani de căsătorie cu Prințul William pe contul oficial de Instagram a apărut un videoclip cu mai multe imagini din intimitatea Cuplului Regal. Un alt tablou de familie a apărut pe rețelele sociale la scurt timp după moartea Prințului Philip. Conform surselor externe, una din fotografiile de familie se află pe biroul Reginei Elisabeta de la Castelul Windsor. 

Reclamă

Prințul Charles și Camilla Parker-Bowles au publicat felicitarea lor de Crăciun

Prințul William și Kate Middleton au publicat felicitarea de Crăciun a anului 2021. Gestul lor a fost urmat și de Prințul Charles alături de soția sa, Camilla Parker-Bowles. Prințul Charles a optat pentru o imagine care să evidențieze unicitatea anului 2021. Acesta s-a pozat alături de Camilla în timp ce îi așeza acesteia masca de protecție pe față.

Alături de fotografie, Cuplul Regal a scris ” Vă urăm un Crăciun și un An Nou fericit.”. Aceștia au purtat ținute elegante, imaginea fiind făcută în timpul unui eveniment privat din luna iunie a anului acesta. Anul acesta multe din tradițiile de la Casa Regală Britanică au fost încălcate, scrie publicația Marie Claire.

Fotografia aleasă de Prințul Charles și soția sa este una cu totul deosebită. Deși încalcă protocolul regal, aceasta înglobează foarte bine aspectele ce au ținut de anul 2021 și de pandemia de COVID-19. Alegerea pentru facilitarea lor de Crăciun le sugerează oamenilor să nu uite să se protejeze și să aibă grijă unii de ceilalți.

Cu toate că imaginea este diferită de cele făcute în anii anteriori, admiratorii Casei Regale Britanice și-au arătat aprecierea față de fotografia realizată în secțiunea de comentarii de pe contul oficial de Instagram al Prințului Charles și al soție sale, Camilla Parker-Bowles.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×