Reclamă

Regina Elisabeta a dezvăluit o imagine rară cu strănepoții săi. Ce fotografie păstrează Majestatea Sa pe biroul de la Castelul Windsor

Regina Elisabeta a dezvăluit o imagine rară cu strănepoții săi. Momentul a fost surprins de fotografi în cadrul unei întâlniri oficiale dintre Majestatea Sa și Thomas Trotter. Monarhul Marii Britanii i-a înmânat acestuia o medalie pentru muzica sa în cadrul unei mici ceremonii ținute la Castelul Windsor la care a participat și celebra compozitoare Judith Weir.

Publicat: 9 decembrie 2021, 13:48

Întâlnirea oficială a avut loc într-una din încăperile de la Castelul Windsor. Pe biroul Reginei Elisabeta admiratoriii Casei Regale au remarcat rapid fotografii unice cu Prințul Philip, dar i cu strănepoții Reginei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta a dezvăluit o imagine rară cu strănepoții săi

Majesta Sa se află în prezent la Castelul Windsor. Acolo și-a petrecut cea mai mare parte a timpului de când a început pandemia de COVID-19. În plus, sărbătorile se apropie, iar Castelul este decorat special de Crăciun. Regina Elisabeta a fost tot timpul zâmbitoare în cadrul întâlnirii oficiale. Aceasta l-a decorat pe muzicianul Thomas Trotter pentru munca și eforturile sale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Acesta s-a înclinat în fața Reginei și i-a strâns mâna. Pe biroul monarhului, admiratorii Casei Regale au putut să observe câteva fotografii înrămate cu Familia Regală Britanică. Una din imagini îi înfățișează pe copiii Ducilor de Cambridge în timp ce sau pe o canapea alături de străbunicii lor.

Reclamă

În imagine se poate observa Prințul Philip alături de Majestatea Sa. Ce doi îi au alături pe Prințul George și Prințesa Charlotte. Alături de copii Ducilor de Cambridge se află și fiica Zarei Tindall, Mia. Conform publicației People, fotografia a fost făcută în jurul anului 2016, când Prințesa Charlotte avea cu puțin peste un an. 

Alături de această imagine se află o alta în care apare și micuțul Louis. Regina Elisabeta a dezvăluit o imagine rară cu strănepoții săi publicului larg. Se pare că Majestatea Sa simte lipsa micuților pe care îi are mereu alături cu ajutorul fotografiilor de pe biroul său.

Cum s-a schimbat viața Reginei Elisabeta în ultima vreme

Reclamă

Regina Elisabeta a dezvăluit o imagine rară cu strănepoții săi. În ultima vreme, viața acesteia s-a schimbat din cauza unor probleme de sănătate Majestatea Sa a fost sfătuită să renunțe la o parte din îndatoririle regale pentru a se putea recupera.

De atunci, monarhul Marii Britanii nu a mai luat parte la evenimente publice importante, ci s-a retras la reședința sa de la Castelul Windsor.

Acolo, pregătirile sunt deja în toi pentru sărbătorile de Crăciun. Sursele spun că bradul de anul acesta ajunge la o înălțime de șase metri. Majestatea Sa a găzduit mai multe întrevederi oficiale la Castelul Windsor. În ultima perioadă aceasta s-a văzut cu figuri importante care i-au fost alături pe parcursul domniei.

În plus, pregătirile pentru Jubileul de Platină al Reginei au început deja. Acesta va fi sărbătorit în luna iunie a anului viitor. Majestatea Sa s-a aflat pe tronul Marii Britanii de aproape 70 de ani.

Deși a fost sfătuită să preia doar activitățile care să nu o solicite foarte mult, Regina a preferat să nu se abată de la rutina sa. Fotografii au surprins-o recent conducând o mașină în jurul Castelului Windsor, iar ulterior au văzut-o pe Regina Elisabeta la botezul a doi dintre strănepoții săi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×