Reclamă

Kate Middleton a oferit o lecție de stil. Ducesa de Cambridge a purtat pantaloni și bluză cu imprimeu la Muzeul V&A

Soția Prințului William a furat toate privirile la cea mai recentă apariție în public. Kate Middleton a oferit o lecție de stil. A demonstrat din nou cu câtă eleganță poate purta o bluză și o pereche de pantaloni simpli.

Publicat: 3 decembrie 2021, 11:37

Ducesa de Cambridge a ales o bluză cu imprimeu de la Ralph Lauren pentru a participa la expoziția Fabergé de la Muzeul V&A. Cu un farmec aparte, Kate Middleton a asortat bluza cu imprimeu cu o pereche de pantaloni negri, subțiri și eleganți. Aceasta a asortat o curea neagră, simplă în talie. Toți au spus că a fost pur și simplu radiantă, scrie HelloMagazine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a oferit o lecție de stil

Nici la capitolul machiaj nu a optat pentru ceva complicat. A ales nuanțe simple, în tonuri neutre. Părul a fost aranjat în bucle lejere, coafate într-o coadă de cal, care îi scotea în evidență trăsăturile delicate ale chipului. Ducesa a adăugat o notă modernă stilului ei cu o pereche de cercei și un lanț din aur.

Expoziția V&A prezintă peste 200 de obiecte de artă. Celebrează munca lui Carl Fabergé la nivel internațional, care simbolizează măiestria și eleganța rusească.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton, în timp ce privește obiecte de artă
Ducesa de Cambridge a ales o bluză cu imprimeu de la Ralph Lauren pentru a participa la expoziția Fabergé de la Muzeul V&A / Profimedia Images
Reclamă

În timpul vizitei sale la Muzeu, Kate Middleton a auzit mai multe despre obiectele de artă realizate de Faberge. Evenimentul prezintă cea mai mare expoziție a legendarelor ouă de Paște imperiale dintr-o generație. Câteva sunt prezentate în Marea Britanie pentru prima dată. Colecția include, de asemenea, trei articole împrumutate de Majestatea Sa Regina Elisabeta, inclusiv Colonnade Egg, Basket of Flowers Egg și Mosaic Egg.

Kate Middleton este interesată de viitorul copiilor

Nu este prima dată când Kate Middleton îi uimește pe fanii ei cu alegerile sale vestimentare, chiar și în anotimpul răcoros. Recent, soția Prințului William a atras toate privirile într-o haină roz, cu maletă asortată pe gât și o pereche de pantaloni cu talie înaltă. Atunci, Kate Middleton s-a aflat în vizită la un liceu renumit din Londra. Ducesa de Cambridge a interacționat cu elevii. I-a ajutat pe rând la diferite exerciții pe care le-au avut de rezolvat. Aceasta a fost surprinsă de multe ori purtând conversații cu adolescenții.

Reclamă

Kate Middleton este cunoscută pentru implicarea pe care o are față de proiectele ce susțin dezvoltarea copiilor. Soția Prințului William este interesată de educația copiilor. Își dorește să sprijine inițiativele care promit să schimbe viitorul în bine.

Ducesa de Cambridge nu se ferește niciodată de culorile calde sau vibrante. Kate a fost văzută de multe ori în ținute care aduceau un plus de lumină și căldură în încăperea în care pășea. Chiar și de această dată, soția Prințului William a demonstrat că sezonul rece nu trebuie să se rezume doar la nuanțe de gri sau negru.

De mai bine de 10 ani, Kate Middleton vrea să vadă cum provocările vieții de adult sunt influențate de primii ani de viață ai unui copil și de experiențele pe care le trăiește în copilărie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×