Reclamă

Kate Middleton a oferit o lecție de stil. Ducesa de Cambridge a purtat pantaloni și bluză cu imprimeu la Muzeul V&A

Soția Prințului William a furat toate privirile la cea mai recentă apariție în public. Kate Middleton a oferit o lecție de stil. A demonstrat din nou cu câtă eleganță poate purta o bluză și o pereche de pantaloni simpli.

Publicat: 3 decembrie 2021, 11:37 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:51

Ducesa de Cambridge a ales o bluză cu imprimeu de la Ralph Lauren pentru a participa la expoziția Fabergé de la Muzeul V&A. Cu un farmec aparte, Kate Middleton a asortat bluza cu imprimeu cu o pereche de pantaloni negri, subțiri și eleganți. Aceasta a asortat o curea neagră, simplă în talie. Toți au spus că a fost pur și simplu radiantă, scrie HelloMagazine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a oferit o lecție de stil

Nici la capitolul machiaj nu a optat pentru ceva complicat. A ales nuanțe simple, în tonuri neutre. Părul a fost aranjat în bucle lejere, coafate într-o coadă de cal, care îi scotea în evidență trăsăturile delicate ale chipului. Ducesa a adăugat o notă modernă stilului ei cu o pereche de cercei și un lanț din aur.

Expoziția V&A prezintă peste 200 de obiecte de artă. Celebrează munca lui Carl Fabergé la nivel internațional, care simbolizează măiestria și eleganța rusească.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton, în timp ce privește obiecte de artă
Ducesa de Cambridge a ales o bluză cu imprimeu de la Ralph Lauren pentru a participa la expoziția Fabergé de la Muzeul V&A / Profimedia Images
Reclamă

În timpul vizitei sale la Muzeu, Kate Middleton a auzit mai multe despre obiectele de artă realizate de Faberge. Evenimentul prezintă cea mai mare expoziție a legendarelor ouă de Paște imperiale dintr-o generație. Câteva sunt prezentate în Marea Britanie pentru prima dată. Colecția include, de asemenea, trei articole împrumutate de Majestatea Sa Regina Elisabeta, inclusiv Colonnade Egg, Basket of Flowers Egg și Mosaic Egg.

Kate Middleton este interesată de viitorul copiilor

Nu este prima dată când Kate Middleton îi uimește pe fanii ei cu alegerile sale vestimentare, chiar și în anotimpul răcoros. Recent, soția Prințului William a atras toate privirile într-o haină roz, cu maletă asortată pe gât și o pereche de pantaloni cu talie înaltă. Atunci, Kate Middleton s-a aflat în vizită la un liceu renumit din Londra. Ducesa de Cambridge a interacționat cu elevii. I-a ajutat pe rând la diferite exerciții pe care le-au avut de rezolvat. Aceasta a fost surprinsă de multe ori purtând conversații cu adolescenții.

Reclamă

Kate Middleton este cunoscută pentru implicarea pe care o are față de proiectele ce susțin dezvoltarea copiilor. Soția Prințului William este interesată de educația copiilor. Își dorește să sprijine inițiativele care promit să schimbe viitorul în bine.

Ducesa de Cambridge nu se ferește niciodată de culorile calde sau vibrante. Kate a fost văzută de multe ori în ținute care aduceau un plus de lumină și căldură în încăperea în care pășea. Chiar și de această dată, soția Prințului William a demonstrat că sezonul rece nu trebuie să se rezume doar la nuanțe de gri sau negru.

De mai bine de 10 ani, Kate Middleton vrea să vadă cum provocările vieții de adult sunt influențate de primii ani de viață ai unui copil și de experiențele pe care le trăiește în copilărie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie elf, într-o pădure mistică
Horoscop
Nativii care își pot schimbă propriile vieți pe 5 octombrie 2024. Zodiile care vor străluci sub lumina reflectoarelor
Trei semne zodiacale își găsesc puterea în interior de a-și schimba propria viață în bine. Ei pot experimenta începuturile unei schimbări mari și de impact din interior. Ei sunt nativii care își pot schimbă...
2
Fată care are degetul arătător îndreptate către cameră pe un fundal albastru deschis
Horoscop
3 zodii cu cel mai bun horoscop în luna octombrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Începe un nou sezon în viața nativilor. Acest lucru înseamnă că vor avea parte de surprize neașteptate pe toate planurile. 3 zodii cu cel mai bun horoscop în luna octombrie 2024 vor simți apropierea...
3
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
4
fată bucuroasă și cu zâmbetul pe buze care sare pe un fundal roz
Horoscop
4 zodii care vor fi de neoprit în luna octombrie 2024. Trec peste orice greutate
Semnele arătate de astre vin spre acești nativi mai repede decât se așteptau. 4 zodii care vor fi de neoprit în luna octombrie 2024 trec peste orice greutate. Experții spun că majoritatea aspectelor importante...
5
Sticlă cu lichior de pere și pere proaspete
Rețete
Lichior de pere. Rețeta unei băuturi fine și aromate
Dacă adori perele de toamnă, nu ezita să le conservi aroma și pentru mai târziu, transformându-le în gem dulceață, compot sau diferite băuturi. Descoperă o rețetă simplă și ușoară de lichior de pere. Este...
PARTENERI
×