Reclamă

Castelul Windsor este decorat pentru Crăciun. Cum arată primele imagini de la reședința regală

Castelul Windsor este decorat pentru Crăciun. Pregătirile au început de ceva vreme, iar primele imagini de la reședința regală au fost distribuite pe contul oficial de Instagram al Familiei Regale Britanice. Bradul este împodobit cu cele mai frumoase ornamente, iar încăperile sunt luminate în spirit de sărbătoare.

Publicat: 2 decembrie 2021, 7:29 / Actualizat: 10 decembrie 2021, 15:02

În fiecare an, fotografiile de la Castelul Windsor ajung o sursă de inspirație pentru mulți care își doresc o imagine inedit în casa lor de Crăciun. Pregătirile sunt în toi, iar ultimele detalii sunt puse la punct pentru a avea parte de cele mai frumoase sărbători. Anul acesta, decorațiunile superbe au reușit să aducă mai repede spiritul de sărbătoare în Familia Regală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Castelul Windsor este decorat pentru Crăciun

Castelul Windsor a găzduit de-a lungul timpului cele mai impresionante momente din viața Familiei Regale Britanice. Regina Elisabeta este foarte atașată de această reședință regală. De altfel, în timpul pandemiei, aceasta și-a petrecut o parte din timp aici.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bradul de Crăciun din interiorul Castelului Windsor
În sala St. George a fost deja instalat un molid norvegian de aproape 6 metri / Getty Images

Atunci când medicii au sfătuit-o să se retragă pentru o perioadă de la activitățile solicitante, Majestatea Sa a ales să se relaxeze cu o plimbare cu mașina în jurul Castelului său preferat. Sărbătorile se apropie și ele cu pași rapizi, iar atmosfera este pregătită în reședința Majestății Sale.

Reclamă

În sala St. George a fost deja instalat un molid norvegian de aproape 6 metri, scrie Yahoo! News. Decorarea pomului impunător a durat nici mai mult, nici mai puțin de două zile. Zeci de globuri, ghirlande și lumini au fost instalate pentru a-i oferi cea mai frumoasă imagine.

Castelul Windsor este decorat pentru Crăciun cu multă atenție și seriozitate. O parte a sărbătorilor au fost făcute aici de Regina Elisabeta atunci când tatăl său încă trăia. Alături de sora sa, Prințesa Margaret obișnuia să pună în scenă mai multe piese de pantomimă pentru a-i distra pe invitați.

Cum arătau sărbătorile înainte ca Majestatea Sa să devină Regină

Reclamă

Anul acesta Castelul Windsor este decorat de Crăciun într-un mod cu totul deosebit. Pregătirile sunt aproape gata, iar acest lucru nu poate decât să o bucure pe Majestatea Sa. Cum mult înainte ca Prințesa Elisabeta să devină Regină, sărbătorile de iarnă arătau cu totul diferit la Castel. Atmosfera era și pe atunci plină de voie bună și căldură, însă Prințesa îi avea atunci aproape pe părinții săi.

Prințesa Elisabeta petrecea foarte mult timp alături de sora sa, Prințesa Margaret. În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, cele două au pus la cale câteva spectacole de sărbători pentru a înveseli atmosfera de la Castel. Aceste piese de teatru au fost jucate din anul 1941 până în anul 1944.

Regina Elisabeta în rolul Prințului Florizel alături de o altă actriță într-o piesă de Crăciun
Aceste piese de teatru au fost jucate din anul 1941 până în anul 1444 / Getty Images

De cele mai multe ori erau reinterpretări ale poveștilor consacrate precum Cenușăreasa, Frumasa din Pădurea Adormită și Aladdin. Cele două Prințese jucau deseori alături de alți copii de la școala unde mergeau. În ciuda așteptărilor, acestea nu jucau întotdeauna rolurile principale.

În piesa Cenușăreasa, Majestatea Sa l-a interpretat pe Prințul Florizel, cel care ajunge să se îndrăgostească de personajul principal. În povestea Frumoasa din Pădurea Adormită, Elisabeta a interpretat din nou un rol masculin, fiind Prințul Salvador, alesul frumoasei Aurora.

Piesele au avut întotdeauna un rol caritabil și au încercat să strângă bani pentru diferite cauze. Costumele care au fost folosite la interpretarea pieselor vor fi expuse la Castelul Windsor anul acesta de sărbători. Expoziția va fi deschisă până la sfârșitul lunii ianuarie 2022 și se va ține în  Camera Waterloo, încăperea unde au și fost jucate piesele de teatru în urmă cu aproximativ 80 de ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×