Reclamă

5 poze de la nunțile regale pe care nu le-ai văzut până acum. Ce s-a întâmplat în culisele evenimentelor fastuoase

Unele poze de la nunțile regale din Europa rămân în arhiva personală a mirilor sau familiei ani de zile înainte să ajungă în atenția publicului. În alte situații, imaginile din culisele evenimentelor fastuoase sunt suprinse cu greu de paparazzi.

Publicat: 23 noiembrie 2021, 7:49 / Actualizat: 23 noiembrie 2021, 16:20

Nunțile regale continuă să fascineze publicul. De la „nunta secolului” a Prințului Charles cu Lady Diana Spencer, la evenimentele fericite din alte Familii Regale din Europa, căsătoriile capetelor încoronate sunt momente importante nu doar pentru soți, dar și pentru fanii lor, scrie Hello Magazine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre numeroasele poze de la nunțile regale care au apărut rar sau recent în atenția publicului se numără imagini surprinse în ziua căsătoriei, dar și în culise, de la repetiții.

Unele dintre cele mai cunoscute nunți regale au fost televizate, precum cea a lui Kate Middleton și Prințului William, pe când altele au avut loc doar cu familia și prietenii prezenți.

5 poze de la nunțile regale pe care nu le-ai văzut până acum

Unele dintre imagini au fost publicate chiar pe conturile oficiale de Instagram ale Familiilor Regale, ani de zile după ce au avut loc nunțile.

Altele au fost surprinse în culisele evenimentelor și nu au fost publicate oficial de către soți sau familie. 

Reclamă

Iată poze de la nunțile regale pe care nu le-ai văzut până acum:

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Cu ocazia celebrării aniversării nunții dintre Prințul Harry și Meghan Markle, contul oficial de Sussex Royal a publicat un video ce includea mai multe imagini de la evenimentul ce a avut loc în anul 2018. 

Reclamă

În imagini, se pot observa momente deosebite de la nuntă. Printre acestea se numără semnarea certificatului de căsătorie și poze cu Harry care coboară scările înainte de nuntă. E inclusă și o imagine cu Meghan și mama sa, Doria Ragland. 

Repetiția înaintea „nunții secolului” 

Nunta Dianei cu Prințul Charles a fost urmărită de zeci de milioane de oameni. Cei doi s-au căsătorit pe 27 iulie 1981. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul Charles și Diana pe treptele catedralei, înainte nunții lor. Poză alb=negru. Diana poartă o rochie albastră, Charles are costum negru
Lady Diana Spencer și Prințul Charles s-au căsătorit în anul 1981 / Profimedia Images

Înainte de nuntă, cei doi au participat la o repetiție a marelui eveniment. Cei doi au fost surprinși pe treptele Catedralei Sfântul Paul. Și Prințul Andrew apare într-una dintre cele mai rare poze de la nunțile regale.  

Kate Middleton a fost surprinsă înaintea nunții sale

La fel ca socrii săi, Kate Middleton a fost surprinsă la repețitia dinaintea nunții sale, ce a avut loc pe 29 aprilie 2011. 

Kate a fost surprinsă în afara Westminster Abbey cu Prințul Harry. Ducesa de Cambridge a purtat o rochie neagră cu buline albe și o jachetă albă. 

Prințesa Eugenie și tatăl său, Prințul Andrew

Cu ocazia Zilei Tatălui din 2019, Prințesa Eugenie a publicat o imagine cu ea și tatăl ei, Prințul Andrew, în ziua nunții sale. 

În imagine a fost surprins momentul în care Andrew o vede în rochia sa de mireasă. Prințesa Eugenie s-a căsătorit cu Jack Brooksbank, la Palatul St. James. Imaginea face parte din numeroasele poze de la nunțile regale ce au fost făcute publice recent. 

Dansul Prințului Daniel cu Prințesa Victoria a Suediei

Familia Regală din Suedia a publicat recent o serie de poze surprinse la nunta regală a Prințesei Victoria și a Prințului Daniel, cu ocazia aniversării a zece ani de căsnicie. 

Colecția include și un moment în care cuplul dansa și Prințul Daniel avea ochii închiși în timp ce își ținea în brațe noua soție.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×