Reclamă

Expoziție de fotografii ale Prințesei Diana în SUA: „Oamenilor le place să vadă imagini mai sincere, mai relaxate ale Familiei Regale”

O nouă expoziție de fotografii ale Prințesei Diana va fi expusă în trei orașe din SUA începând din luna decembrie. „Princess Diana Exhibition: Accredited Access” oferă o viziune sinceră asupra Prințesei Inimilor prin ochii lui Anwar Hussein. E cel mai longeviv fotograf regal britanic, și ai celor doi fii ai săi, Zak și Samir Hussein, de asemenea fotografi.

Publicat: 1 decembrie 2021, 13:16

Anwar Hussein a fotografiat-o pe Diana de când a devenit o personalitate publică până la moartea ei în anul 1997: "Puteți să parcurgeți și să vedeți o călătorie adecvată a modului în care Diana a progresat de-a lungul vieții ei. De la o fată timidă și inocentă, la un icon al modei și o persoană umanitară", a spus Zak Hussein, promovând expoziția din Santa Monica, California, scrie Geo.tv.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Expoziție de fotografii ale Prințesei Diana

Vizitatorii primesc un telefon și căști pentru a putea citi și auzi comentarii despre semnificația fiecărei imagini.

„Puteți să auzi de la mine și de la fratele meu poveștile din spatele imaginilor. Nu este o expoziție obișnuită în care doar te uiți la imagini de pe perete. Are acea senzație de documentar”, a spus Zak.

Zak speră să educe oamenii despre modul în care Prințesa Diana a schimbat Familia Regală Britanică. De exemplu, Diana purta rar mănuși.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
John Travolta în timp ce face o plecăciune în fața Prințesei Diana după ce au dansat împreună
John Travolta a invitat-o pe Prințesa Diana la dans în cadrul unui eveniment oficial de la Casa Albă / Profimedia Images

„Înainte, era destul de normal ca Familia Regală să poarte mănuși atunci când atingeau membrii publicului. Este ceva ce Diana nu a făcut. Ea a vrut să simtă cu adevărat persoana și emoțiile care se întâlnesc prin atingere”, a spus Zak.

Anwar Hussein este acreditat pentru că a transmis o viziune mai sinceră asupra Familiei Regale. Zak a spus că tatăl său a excelat în a surprinde imagini autentice ale personalității subiectului. L-a sfătuit să facă și el același lucru.

Reclamă

„Oamenilor le place să vadă imagini mai sincere, mai relaxate ale Familiei Regale. Este ceva ce puteți vedea în această expoziție”, a spus Zak. Expoziția lui Hussein va fi expusă în Los Angeles, Chicago și New York începând cu 1 decembrie.

Cum a ajuns Prințesa Diana să fie iubită de milioane de oameni

Lady Di s-a făcut întotdeuna remarcată prin bunătatea și dragostea față de cei din jur. S-a implicat activ în viața oamenilor care aveau nevoie de ajutor după ce a primit titlul de Prințesă de Walles. Totuși, puțini știu că înainte de acest moment Lady Di a lucrat ca asistentă la o grădiniță din Londra.

Deși a pornit dintr-o familie medie, atunci când povestea de dragoste dintre ea și Prințul Charles a intrat în atenția presei, toți fotografii erau cu ochii pe ea. Prințesa Diana a mărturisit în repetate rânduri că este complet îndrăgostită de soțul său. Prințul Charles nu părea să-i împărtășească întotdeuna sentimentele.

Prințesa Diana și Prințul Charles s-au logodit în luna februarie a anului 1981. Povestea lor părea una desprinsă din basme. Când un reporter TV a întrebat-o pe Prințesa Diana dacă este îndrăgostită aceasta a răspuns sigură pe sine și pe sentimentele sale.

Pe de altă parte, răspunsul Prințului Charles a lăsat câteva semne de întrebare. Atunci Prințul a spus: „orice ar însemna a fi îndrăgostit”. Cei doi s-au căsătorit în luna iulie a anului 1981. Ceremonia lor a fost urmărită la televizor de peste 750 de milioane de oameni din lumea întreagă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×