Reclamă

Prințul Harry s-ar fi înfuriat pe Prințul William. Ce spune scriitorul Christopher Andersen în noua sa carte

Scriitorul Christopher Andersen spune că Prințul Harry s-ar fi înfuriat pe Prințul William în urma unei discuții aprinse. Informația apare în cea mai recentă carte pe care a lansat-o. Se pare că cei doi frați s-ar fi certat din cauza relației pe care Ducele de Sussex o avea. Ducele de Cambridge ar fi fost de părere că Harry și Meghan se grăbesc în povestea lor de dragoste.

Publicat: 30 noiembrie 2021, 12:51

Scriitorul Christopher Andersen a lansat cartea ”Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan. Într-unul din capitolele cărții acesta aduce mai multe amănunte despre evoluția relației dintre fii Prințesei Diana. Se pare că Harry ar fi fost foarte deranjat de modul în care William încearca să-l sfătuiască.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry s-ar fi înfuriat pe Prințul William

Prințul Harry și Prințul William au avut întotdeauna o relație foarte apropiată. Cei doi frați au trecut prin multe încercări grele împreună. Cu toate acestea, autorul Christopher Andersen spune că Prințul Harry s-ar fi înfuriat pe Prințul William atunci când acesta s-ar fi implicat în viața sa personală. Andersen spune că această neînțelegere a pornit când Harry a început să se vadă cu Meghan Markle. 

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ducii de Sussex și Ducii de Cmbridge împreună într-o biserică îmbrăcați elegant
Atât Meghan Markle și Prințul Harry, cât și Kate Middleton și Prințul William au surse individuale de venit / Getty Images

În luna septembrie a anului 2017, conflictul dintre cei doi fii ai Prințesei Diana ar fi izbucnit. Harry ar fi fost atât de furios pe fratele său încât i-ar fi adresat cuvinte grele. Autorul spune că Harry se săturase ca William să-și dea cu părerea față de viața sa.

Reclamă

Cu toate acestea, se pare că Prințul William i-ar fi vrut doar binele fratelui său. William a fost atât de îngrijorat cu privire la relația dintre Harry și Meghan încât i-ar fi cerut sfatul tatălui său, Prințul Charles.

Scriitorul mai spune că William și Kate au fost profund îngrijorați. Cei doi au văzut rapid relația defectuoasă pe care Meghan Markle o avea cu o parte din familia sa. De-a lungul timpului, tatăl său a și fratele vitreg au acuzat-o de multe ori în presa internațională pentru comportamentul pe care îl are.

Spre deosebire de Harry și Meghan Markle, William și Kate middleton au avut o relație de aproape opt ani înainte să se căsătorească în 2011. Pe de altă parte, Harry și Meghan s-ar fi cunoscut în urma unei întâlniri pe nevăzute în 2016, iar în 2017 deja se logodiseră. 

Reclamă

Gestul care l-ar fi uimit pe Prințul Harry

Autorul Christopher Andersen spune că Prințul Harry s-ar fi înfuriat pe Prințul William și ar fi încercat să rupă legătura cu acesta. Totodată, scriitorul face și alte dezvăluiri. Acesta spune că la Crăciunul din anul 2019, Regina Elisabeta a îndepărtat fotografiile cu Prințul Harry și Meghan Markle.

Se pare că Majestatea Sa ar fi păstrat pe biroul său doar pozele cu Ducii de Cambridge și restul Familiei Regale. Scriitorul spune că Majestatea Sa a avut toate fotografiile cu atenție aranjate, iar că această mutare ar fi fost intenționată. Andersen spune că dispariția fotografiei nu a fost niciodată un accident.

Decizia Reginei ar fi fost făcută după ce Prințul Harry a anunțat că își va petrece Crăciunul în Canada. Prințul Harry și Meghan Markle au mers atunci la în vacanță alături de mama Ducesei de Sussex.

Întreaga familie a petrecut sărbătorile împreună, însă decizia lui Harry a fost intens contestată. Autorul spune că Prințul William a fost complet surprins de decizia Majestății Sale în ceea ce privește fotografia cu Harry și familia sa.

Tot scriitorul spune că Harry a simțit că el și întreaga sa familie sunt șterși definitiv din Familia Regală Britanică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×