Reclamă

Prințul Harry s-ar fi înfuriat pe Prințul William. Ce spune scriitorul Christopher Andersen în noua sa carte

Scriitorul Christopher Andersen spune că Prințul Harry s-ar fi înfuriat pe Prințul William în urma unei discuții aprinse. Informația apare în cea mai recentă carte pe care a lansat-o. Se pare că cei doi frați s-ar fi certat din cauza relației pe care Ducele de Sussex o avea. Ducele de Cambridge ar fi fost de părere că Harry și Meghan se grăbesc în povestea lor de dragoste.

Publicat: 30 noiembrie 2021, 12:51

Scriitorul Christopher Andersen a lansat cartea ”Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan. Într-unul din capitolele cărții acesta aduce mai multe amănunte despre evoluția relației dintre fii Prințesei Diana. Se pare că Harry ar fi fost foarte deranjat de modul în care William încearca să-l sfătuiască.

Prințul Harry s-ar fi înfuriat pe Prințul William

Prințul Harry și Prințul William au avut întotdeauna o relație foarte apropiată. Cei doi frați au trecut prin multe încercări grele împreună. Cu toate acestea, autorul Christopher Andersen spune că Prințul Harry s-ar fi înfuriat pe Prințul William atunci când acesta s-ar fi implicat în viața sa personală. Andersen spune că această neînțelegere a pornit când Harry a început să se vadă cu Meghan Markle. 

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ducii de Sussex și Ducii de Cmbridge împreună într-o biserică îmbrăcați elegant
Atât Meghan Markle și Prințul Harry, cât și Kate Middleton și Prințul William au surse individuale de venit / Getty Images

În luna septembrie a anului 2017, conflictul dintre cei doi fii ai Prințesei Diana ar fi izbucnit. Harry ar fi fost atât de furios pe fratele său încât i-ar fi adresat cuvinte grele. Autorul spune că Harry se săturase ca William să-și dea cu părerea față de viața sa.

Reclamă

Cu toate acestea, se pare că Prințul William i-ar fi vrut doar binele fratelui său. William a fost atât de îngrijorat cu privire la relația dintre Harry și Meghan încât i-ar fi cerut sfatul tatălui său, Prințul Charles.

Scriitorul mai spune că William și Kate au fost profund îngrijorați. Cei doi au văzut rapid relația defectuoasă pe care Meghan Markle o avea cu o parte din familia sa. De-a lungul timpului, tatăl său a și fratele vitreg au acuzat-o de multe ori în presa internațională pentru comportamentul pe care îl are.

Spre deosebire de Harry și Meghan Markle, William și Kate middleton au avut o relație de aproape opt ani înainte să se căsătorească în 2011. Pe de altă parte, Harry și Meghan s-ar fi cunoscut în urma unei întâlniri pe nevăzute în 2016, iar în 2017 deja se logodiseră. 

Reclamă

Gestul care l-ar fi uimit pe Prințul Harry

Autorul Christopher Andersen spune că Prințul Harry s-ar fi înfuriat pe Prințul William și ar fi încercat să rupă legătura cu acesta. Totodată, scriitorul face și alte dezvăluiri. Acesta spune că la Crăciunul din anul 2019, Regina Elisabeta a îndepărtat fotografiile cu Prințul Harry și Meghan Markle.

Se pare că Majestatea Sa ar fi păstrat pe biroul său doar pozele cu Ducii de Cambridge și restul Familiei Regale. Scriitorul spune că Majestatea Sa a avut toate fotografiile cu atenție aranjate, iar că această mutare ar fi fost intenționată. Andersen spune că dispariția fotografiei nu a fost niciodată un accident.

Decizia Reginei ar fi fost făcută după ce Prințul Harry a anunțat că își va petrece Crăciunul în Canada. Prințul Harry și Meghan Markle au mers atunci la în vacanță alături de mama Ducesei de Sussex.

Întreaga familie a petrecut sărbătorile împreună, însă decizia lui Harry a fost intens contestată. Autorul spune că Prințul William a fost complet surprins de decizia Majestății Sale în ceea ce privește fotografia cu Harry și familia sa.

Tot scriitorul spune că Harry a simțit că el și întreaga sa familie sunt șterși definitiv din Familia Regală Britanică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Patrick Schwarzenegger la un eveniment public din anul 2019
Divertisment
Patrick Schwarzenegger a fost în vacanță în Hawaii. Imagini rare cu fiul lui Arnold Schwarzenegger la 28 de ani
Patrick Schwarzenegger a fost în vacanță în Hawaii, acolo unde și-a expus fizicul de invidiat. Fotografii l-au urmărit la fiecare pas și au încercat să-l surprindă din toate unghiurile. La 28 de ani, fiul...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care se privește în oglindă și își pune în cap uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului
Frumusețe
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul...
3
Kendall Jenner, la un eveniment Harper's Bazaar, într-o rochie transparentă
Divertisment
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. Cizmele care i-au completat ținuta au atras atenția tuturor
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. A atras atenția pentru că ținuta aleasă a fost purtată în mijlocul zăpezii. Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de cizme cu blană, iar...
4
Regina Letizia, cu masca pe față, la un eveniment în Spania
Divertisment
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Ținuta veche de 45 de ani a fost foarte apreciată
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Soția Regelui Felipe al Spaniei a impresionat participanții de la un eveniment cu o rochie purtată de soacra sa pentru prima dată în anul 1977. Regina Letizia...
5
Adele într-un sacou alb în timp ce este invitată la o emisiune, a anunțat amânarea concertelor
Divertisment
Adele a anunțat amânarea concertelor din Las Vegas. Cântăreața a dat vestea printr-un videoclip emoționant
Adele a anunțat amânarea concertelor din Las Vegas. Vestea a fost oferită de cântăreață printr-un videoclip emoționant pe care l-a postat pe rețelele sociale. Fanii artistei au fost anunțați cu doar 24 de ore...
PARTENERI
×