Reclamă

Regina Elisabeta a ținut o întâlnire la Castelul Windsor. Aspectul mâinilor Majestății Sale a îngrijorat supușii

Regina Elisabeta și-a reluat o parte din îndatoriri și a ținut o întâlnire la Castelul Windsor. Majestatea Sa s-a întâlnit cu Generalul Sir Nick Carter, ofițerul superior al armatei britanice și șef al Statului Major al Apărării în Marea Britanie. Sir Nicholas Carter urmează să se retragă din activitate, motiv pentru care s-a întâlnit cu Majestatea Sa.

Publicat: 19 noiembrie 2021, 12:10

Apariția Reginei Elisabeta la întâlnirea oficială cu Sir Nick Carter este prima din ultima vreme pentru Majestatea Sa. De când starea sa de sănătate s-a înrăutățit, aceasta a renunțat la o parte din îndatoririle regale și a preluat doar ”sarcinile ușoare” care să nu o solicite. Monarhul în vârstă de 95 de ani a îngrijorat publicul atunci când și-a lăsat la vedere mâinile.

Regina Elisabeta a ținut o întâlnire la Castelul Windsor

Regina Elisabeta a ieșit la prima sa întâlnire publică din ultima vreme. În cadrul Remembrance Sunday, Majestatea Sa a trebuit să-și anuleze participarea cu doar două ore înainte din cauza unor probleme de sănătate. Admiratorii Casei Regale sunt tot mai îngrijorați cu privire la starea de sănătate a Reginei.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Aceasta se află în prezent la Castelul Windsor, unde rezolvă o parte din ”îndatoririle regale ușoare”. După ce a fost internată în spital în urmă cu puțin timp. Medicii au sfătuit-o să se odihnească pentru următoarea perioadă. Totodată, Regina a fost nevoită să-și anuleze turneul din Irlanda.

Reclamă
Reclamă

La Summitul privind schimbările climatice COP26 de la Glasgow, Regina a luat parte prin intermediul unui mesaj video pe care l-a înregistrat în prealabil. De data aceasta Regina Elisabeta a ținut o întâlnire la Castelul Windsor unde a reușit să-și îngrijoreze din nou o parte din supuși.

Admiratori Casei Regale au remarcat aspectul ”vinețiu” al mâinilor Reginei. Conform publicației News.com, aspectul vinețiu al mâinilor denotă circulația îngreunată a sângelui prin vase către extremitățile corpului. Prințul Charles a declarat de curând faptul că Regina Elisabeta ”se simte bine”, deși Majestatea Sa a observat că lucrurile ”nu mai sunt la fel de ușor de rezolvat”.

Ce declarații a făcut Prințul Charles despre starea de sănătate a Reginei Elisabeta

Regina Elisabeta a ținut o întâlnire la Castelul Windsor unde l-a primit pe Sir Nicholas Carter care urmează să se retragă din activitate. Fanii au remarcat o schimbare atipică a aspectului mâinilor Majestății Sale. În ultima perioadă, Regina a trecut prin mai multe momente dificile datorită problemelor de sănătate.

Cu toate acestea, apropiații Familie Regale Britanice spun că Regina se simte foarte bine, deși nu-i mai este la fel de ușor să rezolve toate sarcinile pe care le avea anterior. Prințul Charles a fost cel care a vorbit cel mai recent despre starea de sănătate a mamei sale.

Este bine, mulțumim foarte mult. Atunci când ajungi la 95 de ani nu mai este totul la fel de ușor ca înainte. Este destul de dificil chiar și la 73 de ani.

– Prințul Charles

Prințul de Wales a liniștit publicul, asigurând admiratorii Casei Regale că Majestatea Sa se simte tot mai bine. Nu este prima dată când aspectul mâinilor Reginei Elisabeta îi îngrijorează pe supuși. În luna noiembrie a anului 2019 fanii au remarcat din nou aspectul vinețiu al mâinilor monarhului, îns nu s-au raportat probleme de sănătate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
2
Ben Affleck alături de Jennifer Lopez pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel de la festivalul de film de la Veneția
Divertisment
Ben Affleck a oferit un interviu sincer. Ce spune actorul despre relația sa cu Jennifer Lopez
Ben Affleck a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre relația sa cu Jennifer Lopez, dar și despre începuturile în cariera sa de la Hollywood. Actorul în vârstă de 49 de ani...
3
Alec Baldwin, în timpul interviului de la ABC, cu ochii în lacrimi
Divertisment
Alec Baldwin a vorbit despre sprijinul soției după incidentul de pe platourile de filmare de la Rust: „Mi-a dat un motiv să trăiesc”
„Viața noastră de familia este singuar de care îmi pasă”, i-a scris Alec Baldwin soției sale, Hilaria Baldwin, într-un mesaj emoționant pe Instagram postat după difuzarea interviului cu George Stephanopoulos. Alec Baldwin a vorbit...
4
Meghan Markle într-o bluză neagră în cadrul unui interviu după ce a câștigat procesul împotriva The Mail on Sunday
Divertisment
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Ce declarații a făcut Ducesa de Sussex
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Publicația The Mail on Sunday a fost acuzată că ar fi publicat fragmente dintr-o scrisoare pe care Ducesa de Sussex i-ar fi trimis-o...
5
Selena Gomez, într-o rochie galbenă, cu decolteu îndrăzneț, la American Music Awards 2019
Divertisment
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Glumele care au deranjat-o pe artistă
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Artista interacționează rar cu utilizatorii care îi dau feedback negativ pe rețelele sociale. Cu toate acestea, după ce un utilizator TikTok a glumit despre starea...
PARTENERI
×