Reclamă

Kate Middleton a stat în locul Reginei Elisabeta la Remembrance Sunday. Majestatea Sa nu a putut lua parte din cauza problemelor de sănătate

Kate Middleton a stat în locul Reginei Elisabeta la Remembrance Sunday. Evenimentul care a avut loc pe 14 noiembrie a fost susținut în lipsa monarhului Marii Britanii. Majestatea Sa a fost nevoită să se retragă din cauza problemelor de sănătate. Ducesa de Cambridge a fost desemnată pentru a-i opcupa locul.

Publicat: 15 noiembrie 2021, 12:03 / Actualizat: 15 noiembrie 2021, 13:41

O sursă apropiată a Palatului Buckingham a declarat pentru publicația Insider motivul pentru care Regina Elisabeta nu s-a putut prezenta la eveniment. Conform declarațiilor sursei, monarhul ar fi suferit de dureri de spate. Acesta a fost motivul pentru care Ducesa Kate a sprijinit-o și i-a ținut locul la eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a stat în locul Reginei Elisabeta la Remembrance Sunday

Kate Middleton s-a afișat la balcon între Ducesa de Cornwall, Camila și Contesa de Wessex, Sophie. Ducesa de Cambridge i-a luat locul central al Reginei Elisabeta din cauza unui eveniment neprevăzut. Majestatea Sa a fost nevoită să se retragă de la eveniment din cauza unor probleme de sănătate.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Locul central de la balcon este în general rezervat pentru monarhul Marii Britanii. O sursă apropiată Familiei Regale Britanice de la a declarat pentru Insider că Regina și-a anulat prezența. Decizia a fost luată cu doar două ore înainte ca evenimentul să înceapă.

Reclamă

În timp ce Kate Middleton, Camila și Contesa Sophie s-au aflat la balcon, la monumentul unde s-au depus coroane de flori s-au aflat Prințul Charles, Prințul William și Prințesa Anne. Conform aceleiași surse, Kate Middleton a stat în locul Reginei Elisabeta la Remembrance Sunday din cauza problemelor de spate pe care Majestatea Sa le-a întâmpinat înainte de eveniment.

”Regina a avut dureri de spate și a decis în dimineața evenimentului, cu mare regret, că nu va putea lua parte la Remembrance Sunday. Majestatea Sa a fost complet dezamăgită de faptul că nu va putea fi prezentă.”

La eveniment au luat parte Ducii de Cambridge, Ducesa de Cornwall, Prințul Charles, Contesa de Wessex, Prințesa Regală, Viceamiralul Sir Tim Laurence, Ducii de Gloucester, Ducele de Kent și Prințesa Alexandra.

Reclamă

Regina Elisabeta ar fi trebuit să se afle între Kate Middleton și Ducesa de Cornwall așa cum sa întâmplat la evenimentul din 2019. În 2020, Regina a stat la un balcon diferit de restul Familiei Regale Britanice din cauza pandemiei de COVID-19, scrie Yahoo! News

De ce nu a luat parte Regina Elisabeta la Remembrance Sunday

Kate Middleton a stat în locul Reginei Elisabeta la Remembrance Sunday. Ducesa de Cambridge a aflat de schimbare cu doar două ore înainte de marele eveniment. Sursele spun că Majestatea Sa și-a retras cu regret participarea din cauza unor probleme de spate.

În ultima vreme, monarhul Marii Britanii s-a simțit tot mai rău. Săptămânile trecute, Regina a fost internată o noapte la spital pentru câteva investigații de rutină. De altfel, Majestatea Sa a fost nevoită să-și anuleze participarea la mai multe evenimente printre care și Summitul privind schimbările climatice COP26. La acesta, Regina a trimis un mesaj prin intermediul unei înregistrări video.

În ultima vreme starea de sănătate a acesteia a fost atent monitorizată. Aceasta se ocupă doar cu sarcini care nu o solicită și nu mai ia parte la evenimentele publice.

Sursele spun că Majestatea Sa va sta departe de îndatoririle regale în următoarea perioadă. Ducii de Cambridge îi sunt alături și o sprijină, la fel ca Prințul Charles.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×