Reclamă

Regina Elisabeta nu va participa la Summitul privind schimbările climatice COP26. Ce i-au recomandat medicii Majestății Sale

Regina Elisabeta ia în considerare sfatul medicilor și nu va participa la Summitul privind schimbările climatice COP26. Vestea a fost făcută oficială chiar de Palatul Buckingham. Anunțul vine la scurt timp după ce Majestatea Sa a avut două audiențe online cu ambasadorul Republicii Coreea și ambasadorul Elveției la Castelul Windsor.

Publicat: 28 octombrie 2021, 8:22

În ultima săptămână, Majestatea Sa a fost nevoită să-și anuleze mai multe planuri. Decizia a fost luată ca urmare a sfatului primit de la medici. După ce a petrecut o noapte internată la spital, Regina Elisabeta a fost nevoită să-și anuleze vizita din Irlanda de Nord.

Regina Elisabeta nu va participa la Summitul privind schimbările climatice COP26

Monarhul în vârstă de 95 de ani a avut un program aglomerat în ultima perioadă. Acesta și-a spus în cele din urmă cuvântul asupra Majestății Sale. Medicii au fost nevoiți să o interneze o noapte pe Regină pentru a putea pune la punct un control de rutină. În ciuda faptului că a fost nevoită să-și anuleze turneul din Irlanda de Nord, Regina și-a dus mai departe o parte din îndatoriri.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Aceasta a ținut o conferință online în care s-a întâlnit cu doi ambasadori pentru a pune la punct mai multe discuții. Audiențele au fost ținute la Castelul Windsor, acolo unde Regina s-a izolat de când a început pandemia de COVID-19. Majestatea Sa a purtat o discuție cu ambasadorul Republicii Coreea, Gunn Kim și cu ambasadorul Elveției, Markus Leitner.

Reclamă
Reclamă

La scurt timp după încheierea audienței, Palatul Buckingham a făcut un nou anunț. Se pare că Regina Elisabeta nu va participa la Summitul privind schimbările climatice COP26. Oficialii au declarat că Regina se va adresa participanților de la Summit prin intermediul unui mesaj video înregistrat.

Summitul urmează să aibă loc în Glasgow fără prezența Majestății Sale. Prințul Charles, Ducesa de Cornwall și Ducii De Cambridge vor fi în continuare așteptați să ia parte la eveniment. 

Ce spun specialiștii despre decizia Reginei Elisabeta

Corespondentul regal Sean Coughlan a făcut o analiză clară. Acesta a vorbit despre cele mai recente evenimente care au avut loc în viața Familiei Regale Britanice. După ce Regina a anunțat că nu va participa la Summitul privind schimbările climatice COP26, oamenii au început să facă noi speculații privind starea de sănătate a acesteia.

Recent, Majestatea Sa a anulat turneul din Irlanda de Nord și a fost internată o noapte în spital. Este prima dată în mulți ani când Regina rămâne peste noapte în spital. Ultima dată când a fost nevoită să stea departe de reședința sa din cauza problemelor medicale a fost în anul 2013.

Oamenii nu au știut nimic despre starea de sănătatea a Reginei până la cea mai recentă apariție a sa online. Majestatea Sa a fost văzută zâmbind în cadrul conferinței pe care a ținut-o cu cei doi ambasadori. Sean Coughlan este de părere că decizia Majestății Sale de a nu participa la Summit nu a fost luată cu ușurință.

Însă crede că este mult mai bine să-și desfășoare activitatea în online și să urmeze sfatul medicilor de a se odihni pentru câteva zile.

Deși Summitul este văzut ca un punct de cotitură în ceea ce privește schimbările climatice care par să scape de sub control, Regina nu va putea lua parte la recepția din data de 1 noiembrie 2021. Aceasta va rămâne la reședința sa e la Castelul Windsor unde se va reface după programul aglomerat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Amanda Seyfried pe covorul roșu la Vanity Fair Oscar din 2019
Divertisment
Amanda Seyfried este de nerecunoscut. Cum arată actrița la 36 de ani
Amanda Seyfried a împlinit recent 36 de ani și este de nerecunoscut. Actrița s-a transformat într-o femeie superbă, care are în spate o carieră de succes. Vedeta a distribuit pe rețelele sociale o imagine...
2
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
3
Nicole Murphy, la un eveniment monden, într-o rochie albă, cu decolteu abisal
Divertisment
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Cum a fost fotografiată pe stradă
Nicole Murphy are o siluetă impecabilă la 53 de ani. Acest lucru a fost din nou demonstrat de cele mai recente imagini cu ea, pe stradă. Fosta soție a actorului Eddie Murphy pare că...
4
icon
Furnica, într-o bluză neagră, la interviul CaTine.ro
CaTine
Furnica, demonstrație de talent și determinare în fiecare clipă: „A fi tu e cel mai bine”
Dana Luca sau Furnica, așa cum o cunoaște toată lumea, este una dintre cele mai bune și mai talentate coregrafe din România. Aceasta este alături de vedetele care participă la show-ul Te cunosc de...
5
Adele cu jumătate de față machiată și jumătate de față nemachiată
Divertisment
Adele s-a pozat fără machiaj. Cum arată chipul artistei cu adevărat
Adele s-a pozat fără machiaj. Cântăreața în vârstă de 33 de ani a fost invitată de către make-up artista Nikkie de Jager pentru a lua parte la o transformare incredibilă. Vedeta s-a lăsat machiată...
PARTENERI
×