Reclamă

Regina Elisabeta a II-a refuzat premiul Oldie of the Year 2021. Alteța Sa a luat prin surprindere pe toată lumea

Regina Elisabeta a II-a refuzat premiul Oldie of the Year 2021. Aceasta i-a luat prin surprindere pe toți cu decizia sa. Motivul pe care l-a invocat a fost că „ești atât de bătrân pe cât te simți”. Regina Elisabeta a Marii Britanii a fost văzută recent în public sprijinindu-se într-un baston, scrie BBC.

Publicat: 21 octombrie 2021, 8:16

Regina Elisabeta a Marii Britanie a refuzat premiul revistei britanie Oldie pe un ton ferm, dar politicos. Ea a transmis un mesaj în care le-a oferit "cele mai calde urări". Cel mai longeviv monarh urmează să celebreze anul viitor Jubileul de platină. Aceasta va sărbători domnia de 70 de ani pe tronul Marii Britanii. Soțul ei, Prințul Philip, a primit acest premiu în anul 2011.

Regina Elisabeta a II-a refuzat premiul Oldie of the Year 2021

Gyles Brandreth, președintele premiilor Oldie, i-a scris secretarului privat al Reginei. Sir Edward Young a fost întrebat dacă Regina va accepta titlul. Răspunsul a fost publicat în cel mai recent număr al revistei. Secretarul său privat, Tom Laing-Baker, a spus: „Majestatea Sa crede că ești atât de bătrână pe cât simți. Ca atare, Regina nu crede că îndeplinește criteriile relevante pentru a putea accepta acest premiu. Speră că veți găsi un destinatar mai demn”.

Gyles Brandreth a descris scrisoarea ca fiind „minunată”, spunând: „Poate că în viitor o vom auzi din nou pe Majestatea Sa”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Elisabeta purtând un costum albastru și o pălărie în timp ce merge la vizita unei fabrici de suc din Scoția
Regina Elisabeta s-a aflat în prima sa vizită oficială din Scoția de la moarta soțului său, Prințul Philip / Profimedia Images
Reclamă
Reclamă

Premiile Oldie of the Year au sărbătorit realizările generației timp de 29 de ani. Printre câștigătorii anteriori au fost asistente medicale care s-au ocupat de îngrijirea comunității. Au mai fost premiați sportivi veterani și figuri cunoscute precum regretata actriță Dame Olivia de Havilland și artistul David Hockney.

Dama Maureen Lipman, unul dintre jurați, a sugerat ca anul acesta premiul să fie acordat Reginei Elisabeta pentru conducerea țării în timpul pandemiei și în așteptarea jubileului, a spus domnul Brandreth.

Când Prințul Philip a câștigat premiul în anul în care a împlinit 90 de ani, el a răspuns: „Nu există nimic asemănător pentru moral care să amintească că anii trec, din ce în ce mai repede”. Soțul Reginei Elisabeta a decedat anul acesta în luna aprilie, la vârsta de 99 de ani.

Ducii de Sussex ar putea fi scoși de pe lista de invitați de la Jubileul de Platină

Cele mai recente vești de la Palatul Buckingham sunt despre faptul că Regina Elisabeta intenționează să-i scoată pe Ducii de Sussex de pe lista de invitați din cauza dezvăluirilor pe care aceștia le-au făcut în ultimul timp.

„Majestatea Sa este foarte îndurerată. Regina a încercat să țină relația sa cu Prințul Harry și restul familie sale separată de deciziile pe care este nevoită să le ia din punct de vedere al îndatoririlor. Deși lucrurile au fost foarte dificile, a existat o mică speranță că timpul va face ca aceste neînțelegeri să se estompeze. Însă sentimentul general este că această carte va fi ultima picătură.”

Vestea lansării unei cărți de memorii de către Prințul Harry a făcut să crească și mai mult tensiunile în Familia Regală Britanică.

Ducele de Sussex a lucrat în mare secret alături de JR Moehringer la un volum de memorii. Din declarațiile apropiaților, cartea este pregătită de mai bine de un an și ar putea fi lansată anul viitor. Problema principală este că anul 2022 va avea un impact semnificativ asupra Familie Regale Britanice.

Mulți sunt de părere că Prințul Harry a luat această decizie pentru a fura din strălucirea evenimentului organizat în cinstea Reginei Elisabeta a II-a.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
2
Ben Affleck alături de Jennifer Lopez pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel de la festivalul de film de la Veneția
Divertisment
Ben Affleck a oferit un interviu sincer. Ce spune actorul despre relația sa cu Jennifer Lopez
Ben Affleck a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre relația sa cu Jennifer Lopez, dar și despre începuturile în cariera sa de la Hollywood. Actorul în vârstă de 49 de ani...
3
Alec Baldwin, în timpul interviului de la ABC, cu ochii în lacrimi
Divertisment
Alec Baldwin a vorbit despre sprijinul soției după incidentul de pe platourile de filmare de la Rust: „Mi-a dat un motiv să trăiesc”
„Viața noastră de familia este singuar de care îmi pasă”, i-a scris Alec Baldwin soției sale, Hilaria Baldwin, într-un mesaj emoționant pe Instagram postat după difuzarea interviului cu George Stephanopoulos. Alec Baldwin a vorbit...
4
Meghan Markle într-o bluză neagră în cadrul unui interviu după ce a câștigat procesul împotriva The Mail on Sunday
Divertisment
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Ce declarații a făcut Ducesa de Sussex
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Publicația The Mail on Sunday a fost acuzată că ar fi publicat fragmente dintr-o scrisoare pe care Ducesa de Sussex i-ar fi trimis-o...
5
Selena Gomez, într-o rochie galbenă, cu decolteu îndrăzneț, la American Music Awards 2019
Divertisment
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Glumele care au deranjat-o pe artistă
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Artista interacționează rar cu utilizatorii care îi dau feedback negativ pe rețelele sociale. Cu toate acestea, după ce un utilizator TikTok a glumit despre starea...
PARTENERI
×