Reclamă

Regina Elisabeta a II-a refuzat premiul Oldie of the Year 2021. Alteța Sa a luat prin surprindere pe toată lumea

Regina Elisabeta a II-a refuzat premiul Oldie of the Year 2021. Aceasta i-a luat prin surprindere pe toți cu decizia sa. Motivul pe care l-a invocat a fost că „ești atât de bătrân pe cât te simți”. Regina Elisabeta a Marii Britanii a fost văzută recent în public sprijinindu-se într-un baston, scrie BBC.

Publicat: 21 octombrie 2021, 8:16

Regina Elisabeta a Marii Britanie a refuzat premiul revistei britanie Oldie pe un ton ferm, dar politicos. Ea a transmis un mesaj în care le-a oferit "cele mai calde urări". Cel mai longeviv monarh urmează să celebreze anul viitor Jubileul de platină. Aceasta va sărbători domnia de 70 de ani pe tronul Marii Britanii. Soțul ei, Prințul Philip, a primit acest premiu în anul 2011.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta a II-a refuzat premiul Oldie of the Year 2021

Gyles Brandreth, președintele premiilor Oldie, i-a scris secretarului privat al Reginei. Sir Edward Young a fost întrebat dacă Regina va accepta titlul. Răspunsul a fost publicat în cel mai recent număr al revistei. Secretarul său privat, Tom Laing-Baker, a spus: „Majestatea Sa crede că ești atât de bătrână pe cât simți. Ca atare, Regina nu crede că îndeplinește criteriile relevante pentru a putea accepta acest premiu. Speră că veți găsi un destinatar mai demn”.

Gyles Brandreth a descris scrisoarea ca fiind „minunată”, spunând: „Poate că în viitor o vom auzi din nou pe Majestatea Sa”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Elisabeta purtând un costum albastru și o pălărie în timp ce merge la vizita unei fabrici de suc din Scoția
Regina Elisabeta s-a aflat în prima sa vizită oficială din Scoția de la moarta soțului său, Prințul Philip / Profimedia Images
Reclamă

Premiile Oldie of the Year au sărbătorit realizările generației timp de 29 de ani. Printre câștigătorii anteriori au fost asistente medicale care s-au ocupat de îngrijirea comunității. Au mai fost premiați sportivi veterani și figuri cunoscute precum regretata actriță Dame Olivia de Havilland și artistul David Hockney.

Dama Maureen Lipman, unul dintre jurați, a sugerat ca anul acesta premiul să fie acordat Reginei Elisabeta pentru conducerea țării în timpul pandemiei și în așteptarea jubileului, a spus domnul Brandreth.

Când Prințul Philip a câștigat premiul în anul în care a împlinit 90 de ani, el a răspuns: „Nu există nimic asemănător pentru moral care să amintească că anii trec, din ce în ce mai repede”. Soțul Reginei Elisabeta a decedat anul acesta în luna aprilie, la vârsta de 99 de ani.

Reclamă

Ducii de Sussex ar putea fi scoși de pe lista de invitați de la Jubileul de Platină

Cele mai recente vești de la Palatul Buckingham sunt despre faptul că Regina Elisabeta intenționează să-i scoată pe Ducii de Sussex de pe lista de invitați din cauza dezvăluirilor pe care aceștia le-au făcut în ultimul timp.

„Majestatea Sa este foarte îndurerată. Regina a încercat să țină relația sa cu Prințul Harry și restul familie sale separată de deciziile pe care este nevoită să le ia din punct de vedere al îndatoririlor. Deși lucrurile au fost foarte dificile, a existat o mică speranță că timpul va face ca aceste neînțelegeri să se estompeze. Însă sentimentul general este că această carte va fi ultima picătură.”

Vestea lansării unei cărți de memorii de către Prințul Harry a făcut să crească și mai mult tensiunile în Familia Regală Britanică.

Ducele de Sussex a lucrat în mare secret alături de JR Moehringer la un volum de memorii. Din declarațiile apropiaților, cartea este pregătită de mai bine de un an și ar putea fi lansată anul viitor. Problema principală este că anul 2022 va avea un impact semnificativ asupra Familie Regale Britanice.

Mulți sunt de părere că Prințul Harry a luat această decizie pentru a fura din strălucirea evenimentului organizat în cinstea Reginei Elisabeta a II-a.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×