Reclamă

Copiii Familiilor Regale din Europa și animalele lor de companie. Ce animăluț neobișnuit avea Prințul Harry când era mic

Copiii Familiilor Regale din Europa apar în fața camerelor de mici, uneori alături de animale de companie adorabile. Deși astfel de momente sunt rare în public, unii dintre ei au fost surprinși de-a lungul timpului în ipostaze pline de amuzament.

Publicat: 16 octombrie 2021, 7:19

Multe Familii Regale din Europa au și un animal de companie, de cele mai multe ori un câine. În unele situații, fotografii au reușit să surprindă momente adorabile între animăluțe și copiii regali. De la Prințul Harry și animalul său neobișnuit din copilărie, la câinele masiv alături de care a fost fotografiată Prințesa Charlotte la o zi de naștere, astfel de momente au înduioșat fani din întreaga lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se știe deja că Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a avut numeroși câini corgi de-a lungul vieții, dar nu mulți știu ce animale de companie au avut ceilalți membri, scrie Hello Magazine.

Unele dintre animalele de companie alese pentru copiii Familiilor Regale pot să pară neobișnuite pentru publicul larg. 

Copiii Familiilor Regale din Europa și animalele lor de companie

De-a lungul timpului, copiii Familiilor Regale au fost observați adesea în compania animalelor de companie, fie ale lor, fie ale prietenilor.

Iată unele imagini cu membrii Familiilor Regale din Europa alături de animale de companie: 

Reclamă

Prințul Charles și Prințesa Anne

În septembrie 1955, Prințul Charles și Prințesa Anne au fost fotografiați alături de poneii lor. În imagine apar și părinții celor doi, Regina Elisabeta și Prințul Philip.În timp ce Prințul Charles ține hamul poneiului numit William, Prințesa Anne ține hamul poneiului Greensleeves. Imaginea a fost realizată la Balmoral. 

Prințul Harry

Reclamă

Deși a trecut ceva timp de când se numără printre copiii mici ai Familiilor Regale din Europa, Prințul Harry a fost surprins în numeroase ocazii în copilărie.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul Charles, Diana și prințul Harry, cu un iepuraș în brațe. Charles îl ține pe Harry în brațe, Harry ține iepurașul
Când era mic, Prințul Harry avea un iepuraș pe post de animal de companie / Profimedia Images

În 1986, Prințul Harry a fost surprins alături de animalul său de companie, un mic iepuraș. Imaginea a fost realizată la Highgrove House, în timp ce Harry se afla în brațele tatălui său, Charles. Prințesa Diana l-a ajutat pe Prinț să țină iepurașul în brațe. 

Prințesa Charlotte

Charlotte e una dintre cele mai cunoscute fete dintre copiii Familiilor Regale din Europa. Ducii de Cambridge și familia lor și-au pierdut animalul de familie îndrăgit anul trecut. Câinele Lupo a ajuns în familia lor datorită fratelului lui Kate, James, ce i-a dăruit câinele când era pui.

Prințesa Charlotte e fană câini, așa cum a demonstrat în mai multe ocazii. Ea a fost surprinsă alături de mai mulți patrupezi, inclusiv un câine mare, alb, în anul 2016. Ea se afla la o petrecere organizată pentru familiile militarilor, din Canada, atunci când a fost realizată fotografia. 

Isla și Savannah Phillips

Isla și Savannah Phillips, alături de verișoara lor, Mia, au fost nevoită să alerge după câinele Prințesei Anne. 

Cele trei fete se aflau la evenimentul Whatley Manor Horse Trials, organizat în Gatcombe Park, în anul 2018. Au fost nevoite să aibă grijă de câinele terrier, pe care l-au plimbat în lesă. 

Prințul Sverre

Unul dintre copiii Familiilor Regale din Europa, Prințul Sverre al Norvegiei a fost surprins într-un moment emoționant, alături de câinele familiei. Numit Milly Kakao, câinele a fost prezent când familia a participat la parada copiilor organizată în Skaugum, lângă Oslo, în 2016. 

Prințul Sverre nu a ținut cont de fotografi și l-a luat în brațe pe Milly Kakao.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×