Reclamă

Regula regală pe care Kate Middleton și Prințul William o încalcă mereu. Ce protocol ignoră

Kate Middleton și Prințul William încalcă o regulă regală tot timpul. Deși cei doi urmează protocolul regal în majoritatea situațiilor, fac excepție în această situație.

Publicat: 24 septembrie 2021, 8:15

Kate Middleton și Prințul William sunt unii dintre cei mai cunoscuți membri ai Familiei Regale din Marea Britanie. Cei doi sunt în atenția publicului mereu când apar la evenimente publice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De obicei, Ducii de Cambridge urmează protocolul regal, dar fac excepție pentru o regulă, potrivit Reader’s Digest

Protocolul regal e o parte importantă a aparițiilor publice ale membrilor Casei Regale și include numeroase reguli. Unele dintre ele nu sunt urmate constant, însă.

Regula regală pe care Kate Middleton și Prințul William o încalcă mereu

Atunci când vine vorba de aparițiile lor publice, Kate Middleton și Prințul William urmează, de obicei, regulile regale.

Și atunci când vine vorba de creșterea copiilor, ei iau în considerare protocolul Familiei Regale din Marea Britanie. Excepția are, însă, legătură cu o parte importantă a familiei lor.

Reclamă

Kate și William au trei copii împreună, George, Charlotte și Louis. Una dintre regulile regale dictează că moștenitorii la tronul țării nu trebuie să călătorească împreună.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton împreună cu Prințul William, Prințul Geroge și Prințesa Charlotte, în timp ce coboară dintr-un avion
Kate Middleton, Prințul George și Prințesa Charlotte au fost observați la cumpărături în Londra / Getty Images
Reclamă

Ducii de Cambridge încalcă această regulă de fiecare dată când călătoresc împreună cu familia lor în afara țării.

Regula a fost introdusă la începuturile călătoriilor comerciale cu avionul, atunci când aeronavele nu erau considerate atât de sigure. 

Regula a fost creată în cazul în care ar avea loc un accident în care și-ar putea pierde viața mai mulți moștenitori la tron. Ca urmare, linia succesiunii ar putea fi afectată.

Pentru că Prințul William e primul născut al Prințului Charles, actualul moștenitor al tronului Marii Britanii, Prințul George va moșteni tronul de la el. Prințesa Charlotte și Prințul Louis sunt următorii în linia succesiunii.

Kate și William călătoresc în afara țării împreună cu familia lor

Ca urmare, copiii Ducilor de Cambridge nu ar trebui să călătorească împreună cu părinții lor. Kate și William nu țin cont de această regulă, însă. 

Kate Middleton și Prințul William au încălcat regula prima dată în anul 2014, în cadrul unui tur în Australia și Noua Zeelandă. El ar fi fost nevoit să zboare cu un alt avion față de cel la bordul căruia se aflau părinții lui.

Kate și William au ignorat, însă, protocolul și toți trei au zburat cu același avion. De atunci, Ducii de Cambridge zboară alături de copiii lor atunci când familia trebuie să călătorească în afara țării. 

Atunci când vine vorba de călătoriile în afara țării, Familia Regală din Marea Britanie trebuie să țină cont de mai multe reguli.

Printre acestea se numără și un program strict. Membrii de obicei petrec aproximativ 40 de minute pentru vizitele la monumente importante, din motive de securitate.

Mai mult, trebuie să aibă în bagaj o ținută neagră, în cazul în care unul dintre membri decedează în timpul unei călătorii.

Atunci când călătoresc în afara țării, au o întreagă echipă cu ei, ce include numeroși angajați și specialiști, printre care și un doctor. Acesta e considerat necesar mai ales în țările ce au un sistem medical cu probleme.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×