Reclamă

Membrii Familiei Regale la premierele Bond. Cum a apărut Prințesa Diana pe covorul roșu înainte să se mărite cu Prințul Charles

Puțini fani ai francizei Agentului 007 au văzut imaginile rare cu membrii Familiei Regale la premierele James Bond. Prințul Charles, Prințul William, Kate Middleton și Camilla au fost prezenți pe covorul roșu de la premiera ultimei pelicule în care Daniel Craig îl va juca pe faimosul agent, No Time To Die. 

Publicat: 4 octombrie 2021, 8:19

Premiera filmului No Time To Die din Londra a fost unul dintre cele mai mari evenimente media ale acestui an. Pe covorul roșu au pășit numeroase vedete, printre care se numără Daniel Craig, Lashana Lynch, Lea Seydoux și Ana De Armas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dincolo de numele celebre de la Hollywood ce au venit la premieră, membrii Familiei Regale a Marii Britanii și-au făcut apariția pe covorul roșu.

Nu a fost prima dată când membrii Familiei Regale au fost prezenți la astfel de evenimente. De-a lungul timpului, la evenimentele francizei au fost prezenți Regina Elisabeta, Prințul Charles și chiar și Prințesa Diana.

Membrii Familiei Regale la premierele Bond

Membrii Familiei Regale, la premierele James Bond, atrag mereu atenția publicului. Încă din anul 1967, aceștia au venit la premiera peliculelor din franciză.

Cea care a pornit tradiția a fost chiar regina Elisabeta a II-a, ce a apărut la premieră în 1967 și l-a cunoscut pe celebrul Sean Connery, actorul ce l-a interpretat inițial pe Agentul 007, scrie People.

Reclamă

Iată imagini rare cu membrii Familiei Regale la premierele James Bond:

Regina Elisabeta – premiera You Only Live Twice, 1967

La premiera filmului You Only Live Twice, din 1967, Regina Elisabeta a dat mâna cu Sean Connery, ce l-a interpretat inițial pe James Bond.

Reclamă

Regina a cunoscut-o și pe soția lui Sean, Diane Cilento, la evenimentul din Londra.

Prințesa Diana – premiera For Your Eyes Only, 1981

Înainte să se căsătorească, Prințesa Diana a fost prezentă la premiera filmului For Your Eyes Only, alături de viitorul său soț, Prințul Charles. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințesa Diana și Prințul Charles în 1981, la premiera filmului For Your Eyes Only, din franciza James Bond. Ea poartă o rochie roșie, el poartă costum
Printre membrii Familiei Regale la premierele Bond s-a numărat și Diana. În 1981, înainte de nunta sa cu Prințul Charles, Prințesa Diana a venit la premiera filmului For Your Eyes Only într-o rochie roșie, cu bretele subțiri / Profimedia Images

Pentru eveniment, „Prințesa Inimilor” a optat pentru o rochie roșie, sclipitoare, cu bretele subțiri. Diana a accesorizat ținuta cu bijuterii de aur cu mici rubine.

Prințesa Diana – premiera Octopussy, 1983

Diana a mai participat la o premieră James Bond, cu rolul principal interpretat tot de Roger Moore. De această dată, Diana a optat pentru o rochie albă, sclipitoare, cu o singură mânecă lungă.

Prințesa Diana – premiera A View to a Kill, 1985

Printre fotografiile cu membrii Familiei Regale la premierele James Bond se pot regăsi numeroase imagini cu Prințesa Diana, ce atrăgea de fiecare dată atenția.

În 1985, pentru premiera A View to a Kill, Diana a optat pentru o rochie albastră, cu umerii supradimensionați, în timp ce Charles a îmbrăcat un costum negru simplu.

Regina Elisabeta – premiera Die Another Day, 2002

Pentru premiera filmului James Bond Die Another Day, din 2002, Regina Elisabeta a optat pentru o ținută aurie. Aceasta avea aplicații aurii cu motive florale.

Ea a fost întâmpinată de Pierce Brosnan, ce îl interpreta atunci pe James Bond, și de către Halle Berry.

Regina Elisabeta – premiera Casino Royale, 2006

Pentru premiera primului film James Bond cu Daniel Craig în rolul principal, Regina a optat pentru o ținută mov, cu aplicații argintii, de această dată.

Ea a fost întâmpinată la premieră chiar de către Agentul 007, James Bond. 

Prințul William și Kate Middleton – premiera No Time To Die, 2021 

Kate Middleton și Prințul William s-au numărat printre membrii Familiei Regale la premierele Bond de-a lungul anilor. La premiera noului film James Bond, toate privirile au fost captate de ținuta strălucitoare a lui Kate Middleton. Deși aceasta preferă des un stil vestimentar în culori neutre, de această dată a optat pentru o rochie aurie, ce i-a pus în evidență silueta de invidiat. Soțul ei, William, a purtat un costum negru, cu jachetă din catifea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×