Reclamă

Kate Middleton a făcut un gest nepotrivit. Motivul pentru care a fost criticată Ducesa de Cambridge

De-a lungul timpului Ducesa de Cambridge a demonstrat că este un model al eleganței și al bunelor maniere. Însă drumul pe care l-a parcurs pentru a ajunge în acest punct a fost presărat cu multe încercări. Atunci când încă se afla la începutul călătoriei sale în ceea ce privește viața Familie Regale Britanice, Kate Middleton a făcut un gest complet nepotrivit.

Publicat: 27 octombrie 2021, 7:35

Chiar și cele mai răbdătoare persoane reușesc să-și piardă uneori cumpătul. Ducesa de Cambridge a fost întotdeauna urmărită de către fotografi la fiecare pas. Ținuta și comportamentul său au fost mereu fără cusur. Însă în anul 2014, Kate Middleton a făcut un gest care nu a putut fi trecut cu vederea.

Kate Middleton a făcut un gest nepotrivit

Soția Prințului William a învățat foarte repede cât de important este comportamentul pe care îl afișează. De când a intrat în viața Familiei Regale Britanice, Kate s-a adaptat foarte ușor la cerințele de conduită și la Protocolul Regal. Deși există câteva momente în care Ducii de Cambridge nu respectă Protocolul Regal, de cele mai multe ori Kate este un exemplu de urmat în ceea ce privește bunele maniere.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton a făcut un gest nepotrivit la un centru de copii din New York în anul 2014
Soția Prințului William a învățat foarte repede cât de important este comportamentul pe care îl afișează / Getty Images

Acest lucru a necesitat multă răbdare și mult exercițiu. Întorcându-ne totuși la primii ani din viața lui Kate Middleton alături de Prințul William, au fost câteva momente în care Ducesa a surprins publicul cu comportamentul său. În anul 2014, Kate Middleton și nepotul Reginei Elisabeta erau deja căsătoriți de trei ani.

Reclamă
Reclamă

Ducii de Cambridge s-au aflat în acel an la o vizită oficială la un centru de îngrijire al copiilor. La acel moment, Kate Middleton a făcut un gest nepotrivit care a surprins admiratorii Casei Regale. Ducesa de Cambridge era însărcinată și aștepta venirea pe lume a micuței Prințese Charlotte.

Kate a fost invitată să ajute voluntarii de la centru să împacheteze cadourile de sărbători pentru copii. Însă oboseala și-a spus cuvântul, iar fotografii au surprins chipul Ducesei la momentul nepotrivit.

Kate a fost văzută în timp ce își dădea ochii peste cap. Enervarea se citea pe chipul Ducesei de Cambridge care a continuat să împacheteze la cadourile copiilor, deși a fost invitată de onoare la evenimentul din decembrie 2014. 

Cum s-a schimbat atitudinea Ducesei de Cambridge de-a lungul timpului

Deși Kate Middleton a făcut un gest nepotrivit la vizita din decembrie din New York, acest lucru s-a întâmplat când încă era la începutul vieții sale în Familia Regală Britanică. De-a lungul timpului, atitudinea Ducesei de Cambridge s-a schimbat, iar acum este un adevărat exemplu pentru ceilalți. 

Recent, Kate Middleton și Prințul William au fost gazdele primei gale ale evenimentului Earthshot Prize. Amândoi au dat un exemplu celor din jur și au încercat să tragă un semnal de alarmă cu privire la schimbările climatice din ultima perioadă.

Kate Middleton a fost alături de Prințul William la fiecare pas. Gesturile sale de tandrețe au emoționat admiratorii Cuplului Regal.

Mai mult, Ducesa a purtat o rochie veche de mai bine de zece ani. Soțul său a optat pentru un sacou vechi pe care l-a purtat în anul 2019 la o altă gală caritabilă.

De-a lungul timpului, comportamentul lui Kate Middleton a devenit etalon pentru multe femei care își doresc să atingă un stil de viață elegant și rafinat. Ducesa este un real exemplu despre ceea ce înseamnă stil prin simplitate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Regina Letizia, într-o haină cafenie și cu o bandană portocalie pe cap
Divertisment
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat. În ce ținută s-a întâlnit cu Regina Victoria a Suediei
Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie portocalie într-o vizită de stat în Suedia. Aceasta a călătorit alături de soțul ei, Regele Felipe al VI-lea. Mamă a doi copii, Regina Spaniei i-a uimit...
2
Ben Affleck alături de Jennifer Lopez pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel de la festivalul de film de la Veneția
Divertisment
Ben Affleck a oferit un interviu sincer. Ce spune actorul despre relația sa cu Jennifer Lopez
Ben Affleck a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre relația sa cu Jennifer Lopez, dar și despre începuturile în cariera sa de la Hollywood. Actorul în vârstă de 49 de ani...
3
Alec Baldwin, în timpul interviului de la ABC, cu ochii în lacrimi
Divertisment
Alec Baldwin a vorbit despre sprijinul soției după incidentul de pe platourile de filmare de la Rust: „Mi-a dat un motiv să trăiesc”
„Viața noastră de familia este singuar de care îmi pasă”, i-a scris Alec Baldwin soției sale, Hilaria Baldwin, într-un mesaj emoționant pe Instagram postat după difuzarea interviului cu George Stephanopoulos. Alec Baldwin a vorbit...
4
Meghan Markle într-o bluză neagră în cadrul unui interviu după ce a câștigat procesul împotriva The Mail on Sunday
Divertisment
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Ce declarații a făcut Ducesa de Sussex
Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Publicația The Mail on Sunday a fost acuzată că ar fi publicat fragmente dintr-o scrisoare pe care Ducesa de Sussex i-ar fi trimis-o...
5
Selena Gomez, într-o rochie galbenă, cu decolteu îndrăzneț, la American Music Awards 2019
Divertisment
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Glumele care au deranjat-o pe artistă
Selena Gomez s-a supărat pe un utilizator de TikTok. Artista interacționează rar cu utilizatorii care îi dau feedback negativ pe rețelele sociale. Cu toate acestea, după ce un utilizator TikTok a glumit despre starea...
PARTENERI
×