Reclamă

Kate Middleton a făcut un gest nepotrivit. Motivul pentru care a fost criticată Ducesa de Cambridge

De-a lungul timpului Ducesa de Cambridge a demonstrat că este un model al eleganței și al bunelor maniere. Însă drumul pe care l-a parcurs pentru a ajunge în acest punct a fost presărat cu multe încercări. Atunci când încă se afla la începutul călătoriei sale în ceea ce privește viața Familie Regale Britanice, Kate Middleton a făcut un gest complet nepotrivit.

Publicat: 27 octombrie 2021, 7:35

Chiar și cele mai răbdătoare persoane reușesc să-și piardă uneori cumpătul. Ducesa de Cambridge a fost întotdeauna urmărită de către fotografi la fiecare pas. Ținuta și comportamentul său au fost mereu fără cusur. Însă în anul 2014, Kate Middleton a făcut un gest care nu a putut fi trecut cu vederea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a făcut un gest nepotrivit

Soția Prințului William a învățat foarte repede cât de important este comportamentul pe care îl afișează. De când a intrat în viața Familiei Regale Britanice, Kate s-a adaptat foarte ușor la cerințele de conduită și la Protocolul Regal. Deși există câteva momente în care Ducii de Cambridge nu respectă Protocolul Regal, de cele mai multe ori Kate este un exemplu de urmat în ceea ce privește bunele maniere.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton a făcut un gest nepotrivit la un centru de copii din New York în anul 2014
Soția Prințului William a învățat foarte repede cât de important este comportamentul pe care îl afișează / Getty Images

Acest lucru a necesitat multă răbdare și mult exercițiu. Întorcându-ne totuși la primii ani din viața lui Kate Middleton alături de Prințul William, au fost câteva momente în care Ducesa a surprins publicul cu comportamentul său. În anul 2014, Kate Middleton și nepotul Reginei Elisabeta erau deja căsătoriți de trei ani.

Reclamă

Ducii de Cambridge s-au aflat în acel an la o vizită oficială la un centru de îngrijire al copiilor. La acel moment, Kate Middleton a făcut un gest nepotrivit care a surprins admiratorii Casei Regale. Ducesa de Cambridge era însărcinată și aștepta venirea pe lume a micuței Prințese Charlotte.

Kate a fost invitată să ajute voluntarii de la centru să împacheteze cadourile de sărbători pentru copii. Însă oboseala și-a spus cuvântul, iar fotografii au surprins chipul Ducesei la momentul nepotrivit.

Kate a fost văzută în timp ce își dădea ochii peste cap. Enervarea se citea pe chipul Ducesei de Cambridge care a continuat să împacheteze la cadourile copiilor, deși a fost invitată de onoare la evenimentul din decembrie 2014. 

Reclamă

Cum s-a schimbat atitudinea Ducesei de Cambridge de-a lungul timpului

Deși Kate Middleton a făcut un gest nepotrivit la vizita din decembrie din New York, acest lucru s-a întâmplat când încă era la începutul vieții sale în Familia Regală Britanică. De-a lungul timpului, atitudinea Ducesei de Cambridge s-a schimbat, iar acum este un adevărat exemplu pentru ceilalți. 

Recent, Kate Middleton și Prințul William au fost gazdele primei gale ale evenimentului Earthshot Prize. Amândoi au dat un exemplu celor din jur și au încercat să tragă un semnal de alarmă cu privire la schimbările climatice din ultima perioadă.

Kate Middleton a fost alături de Prințul William la fiecare pas. Gesturile sale de tandrețe au emoționat admiratorii Cuplului Regal.

Mai mult, Ducesa a purtat o rochie veche de mai bine de zece ani. Soțul său a optat pentru un sacou vechi pe care l-a purtat în anul 2019 la o altă gală caritabilă.

De-a lungul timpului, comportamentul lui Kate Middleton a devenit etalon pentru multe femei care își doresc să atingă un stil de viață elegant și rafinat. Ducesa este un real exemplu despre ceea ce înseamnă stil prin simplitate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×